Перейти до змісту

Аверс провайдер?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Весело... sad.gif Треба тікать. А в рекламі - швидкість росте, тарифи падають! _20.gif да меня уже тоже задолбало их торможение везде скачиваетса макс 30кбит в сек что за фигня уйду скоро на на Укртелеком сам подключюсь а датагруп наверное наибистрееший пока в Луцке сам проводил тест по одинаковыт закачках разница большая!

Опубліковано

Шановні бордівці !

Цікавить таке питання : чи можу я, маючи 2 пакет "Аверсу", підключити собі їхній інет ?

Питання задаю тому, що у них на сайті пише : "ВАТ „Корпорація „Аверс" пропонує нову послугу - швидкісний (до 2 Мб/сек) Інтернет по кабельній мережі (для абонентів розширеного пакету)" Можливо хтось, маючи 2 пакет, має підключений інет - буду вдячний за інфо.

З техможливостей є тільки "ОГО", подав заявку на "СвітЛан" (на сайті вичитав, що Степана Бандери, 15 техможливісить є). Сьогодні дзвонив на "Візор", дівчинка сказала, що в 15 будинку техможливості немає - на сайті виявляється "в планах". МАРАЗМ просто !!!! :mdr: Для того, щоб мене підключити, з сусіднього будинку необхідно кидати "оптику" ...... Навіщо на сайті тоді писати ? Оскільки інет потрібно не для "качання", то "помегабайтного" дешевого варіанту, крім "Аверсу" у мене не залишається ...... :sm128:

Опубліковано
Шановні бордівці !

Цікавить таке питання : чи можу я, маючи 2 пакет "Аверсу", підключити собі їхній інет ?

Питання задаю тому, що у них на сайті пише : "ВАТ „Корпорація „Аверс" пропонує нову послугу - швидкісний (до 2 Мб/сек) Інтернет по кабельній мережі (для абонентів розширеного пакету)" Можливо хтось, маючи 2 пакет, має підключений інет - буду вдячний за інфо.

З техможливостей є тільки "ОГО", подав заявку на "СвітЛан" (на сайті вичитав, що Степана Бандери, 15 техможливісить є). Сьогодні дзвонив на "Візор", дівчинка сказала, що в 15 будинку техможливості немає - на сайті виявляється "в планах". МАРАЗМ просто !!!! :mdr: Для того, щоб мене підключити, з сусіднього будинку необхідно кидати "оптику" ...... Навіщо на сайті тоді писати ? Оскільки інет потрібно не для "качання", то "помегабайтного" дешевого варіанту, крім "Аверсу" у мене не залишається ...... :sm128:

не правда можна і з 2 пакетом (технічно можливо, але заставлятимуть купувати 3 пакет бо хочуть заробити і на цьому):)

• Адміністратори
Опубліковано
...

подав заявку на "СвітЛан" (на сайті вичитав, що Степана Бандери, 15 техможливісить є). Сьогодні дзвонив на "Візор", дівчинка сказала, що в 15 будинку техможливості немає - на сайті виявляється "в планах". МАРАЗМ просто !!!! :mdr: Для того, щоб мене підключити, з сусіднього будинку необхідно кидати "оптику" ...... Навіщо на сайті тоді писати ?

класика :)

Оскільки інет потрібно не для "качання", то "помегабайтного" дешевого варіанту, крім "Аверсу" у мене не залишається ...... :sm128:

Утел, Інтертелеком.

Опубліковано
Весело... sad.gif Треба тікать. А в рекламі - швидкість росте, тарифи падають! _20.gif да меня уже тоже задолбало их торможение везде скачиваетса макс 30кбит в сек что за фигня уйду скоро на на Укртелеком сам подключюсь а датагруп наверное наибистрееший пока в Луцке сам проводил тест по одинаковыт закачках разница большая!

тікати не тікати справа користувача але питаня в якості послуг потрібно контролювати

як говорилось раніше обладнання потрібно апгрейдити в першу чергу провайдеру а не різати швидкості користувачам - виконувати умови договрору

• Адміністратори
Опубліковано
як говорилось раніше обладнання потрібно апгрейдити в першу чергу провайдеру а не різати швидкості користувачам - виконувати умови договрору

"різати швидкість" - ще більше потрібно апаратних ресурсів.

Опубліковано

Да, по МАС, только сетевой карточки. Я когда поменял модем, они мне через месяц позвонили сами и спросили: А что, у вас новый модем? А как вы пользуетесь инетом? гггг ))) А вот, пользовался ))

• Адміністратори
Опубліковано
194.44.214.40

194.44.214.32

Аверс вже давно не в Уарнет

якщо їх ДНС сервер для їх домену той же, що і для абонентів - тоді 93.183.194.67

Опубліковано
Шановні бордівці !

не правда можна і з 2 пакетом (технічно можливо, але заставлятимуть купувати 3 пакет бо хочуть заробити і на цьому):)

В якому смислі заставлятимуть ??? Якщо я відмовлюся від 3 пакету, то підключати не захочуть ?

2jeck - а в тебе який пакет ? І якщо можна, розкажи в ПМ, якщо ти на Аверсі, як ти підключався, щоб не засмічувати топік ....

Опубліковано
Утел, Інтертелеком.

Якби ще можна би було десь модема за гривень 300-400 б/у купити ........ Все ще надіюся, що з"явиться техможливість на "СвітЛан".

Опубліковано
Со вторым пакетом тебя не подключат. Надо именно 3 пакет программ.

Тоді чому мені по номеру 15-62 сказали, що інет можна підключити на будь-який пакет ??? Я їй зразу сказав, що в мене 2 пакет і я хочу підключити собі їхній інет ...... Кому вірити ????

Опубліковано
Утел, Інтертелеком.

Якби ще можна би було десь модема за гривень 300-400 б/у купити ........ Все ще надіюся, що з"явиться техможливість на "СвітЛан".

Лучше к ДГ или Утел. Я по работе сталкиваюсь с Визором по связи, тобиш Визор поставщик связи по работе в некоторых точках, и вечно с ним проблемы, и всегда у Визора сначало все хорошо, это у вас что-то, итд. Итак уже 1.5 года... Это не Де-реклама Визора, просто поделился сущими реалиями.

Опубліковано
Утел, Інтертелеком.

Лучше к ДГ или Утел. Я по работе сталкиваюсь с Визором по связи, тобиш Визор поставщик связи по работе в некоторых точках, и вечно с ним проблемы, и всегда у Визора сначало все хорошо, это у вас что-то, итд. Итак уже 1.5 года... Это не Де-реклама Визора, просто поделился сущими реалиями.

В ДГ з радістю ...... Ще б була техможливість на Степана Бандери, 15 (бувша Суворова).

Опубліковано

AKapys покидає нас на тиждень згідно з порушенням правил:

1.1.4. Кілька повідомлень підряд в одній темі протягом однієї доби.

1.1.9. Цитування набагато більшої частини повідомлення, ніж це потрібно для відповіді на нього або обґрунтування своєї думки (оверквотинг).

усне попередження отримує searcher

• 2 тижня потому...
Опубліковано

"різати швидкість" - ще більше потрібно апаратних ресурсів.

serega не проблема шейпером на NODENY "порізати" просто завузити канал запиту з 64 к до 32к і в пакетах з 512к до 256к відповідно і активна стойка арріс розгрузиться і зворотній анал і прямий в час пік :)) коли корисувачів стане більше 400 в онлайні

400 * 32 к = 12800к при максимумі пропускної здатності 2048 к вот і краще гірше але буде крехтіти стойка модемна "розгрузили" а абонентам від цього не легше

Опубліковано

Доброго дня.

Взнав, що є технічна можливість підключитись до інету через нього, хочу брати тариф безлім 256к+оренда модему (90грн/міс).

Підкажіть будь ласка, хто користується інетом від Аверса, наскільки він надійний як провайдер (останнім часом),

який термін підключення і якою буде реальна швидкість зкачування при цьому тарифному плані?

Опубліковано
Доброго дня.

Взнав, що є технічна можливість підключитись до інету через нього, хочу брати тариф безлім 256к+оренда модему (90грн/міс).

Підкажіть будь ласка, хто користується інетом від Аверса, наскільки він надійний як провайдер (останнім часом),

який термін підключення і якою буде реальна швидкість зкачування при цьому тарифному плані?

швидкість скачування буде 30кбит/сек, а в газеті пишуть до 64 :angry: ...

Опубліковано
Тоді чому мені по номеру 15-62 сказали, що інет можна підключити на будь-який пакет ??? Я їй зразу сказав, що в мене 2 пакет і я хочу підключити собі їхній інет ...... Кому вірити ????

вір номеру. Мені те саме казали, і в результаті підключили. Просто головне щоб в тому пакеті була технічна можливість. В мене взагалі перший пакет.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...