Перейти до змісту

Аверс провайдер?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сейчас вроде опять все ок. Тоесть бывает периодически... сервак походу может перегружен получается. Абоненты то подключаются, а сервак апгрейдить или докупать дополнительные каналы на инет или не хотят или некогда...

Опубліковано
Абоненты то подключаются, а сервак апгрейдить или докупать дополнительные каналы на инет или не хотят или некогда...

...або грошей не дають/жаліють. А Аверс, тим часом, зараз найдорожчий провайдер у місті. Хоч більш-менш стабільний, але сервіс нульовий: ні свого сайту, ні файлобміну для юзерів... :)

Опубліковано

Москва теж не за один день будувалася!

Все з часом буде. Пан Величко не дурна людина.

Ідея підключення інтернету по тв-лінії виникла у них років 10 тому, вони ще й підписи збирали.

Але власників ПК у той час було - 1,2 і порахували.

Створювати свою сітку - вже немає сенсу. Просто надавати доступ до інету -лишається покращити якість самого нету і сервісу.

Щодо вільних ресурсів - теж впевнений що згодом з'явиться. Не у всіх же є гроші на "Все й Одразу"

Опубліковано
Створювати свою сітку - вже немає сенсу. Просто надавати доступ до інету -лишається покращити якість самого нету і сервісу.

Щодо вільних ресурсів - теж впевнений що згодом з'явиться. Не у всіх же є гроші на "Все й Одразу"

Тому і ломлять такі ціни ? Які, навіть, після збільшення швидкості з 512 кб/с до 2 мб/с у лютому зараз вже абсолютно не конкуретні. У ДГ при швидкості 10 мб/с за той же трафік ціна майже у 2 рази (!) з 01.04.08 буде нижчою і це ще не враховуючи наявності внутрішнього трафіку.

Опубліковано

Позвонил в поддержку только что, объяснил ситуацию с обменом файлов в сети между пользователями, мне сказали, что обмен трафиком был закрыт в связи с тем, что были введены безлимитные планы, и это понятно почему. На счет некачественной связи по вечерам, сказали заявку отправят и разберутся. Во время разговора, я спросил на счет тарифов, так как Аверс один из дорогих, даже самый дорогой провайдер в луцке, мне ответили что, тарифы будут в скором времени опять меняться. А фтп в планах с самого начала проекта интернет, пока неизвестно даже когда он будет. Но сказал что будет :)

Опубліковано
Там нема маркетолога - який би міг все прорахувати.

І людей нема - які б виконували роботи.

Для того щоб виконувати обіцяне маркетолог не потрібний. Так само, нехватка персоналу мене, як користувача, не повинна хвилювати. Гроші беруть і не маленькі... З таким підходом до юзерів їх можна просто повтрачати, оскільки, на відміну від кабельного телебачення, в провайдерстві альтернатив на сьогодні достатньо.

Опубліковано
Там нема маркетолога - який би міг все прорахувати.

І людей нема - які б виконували роботи.

у Аверса цены сняты калькой с цен Воля-Кабель

как бы аналогичный сервис, аналогичные цены.

только удивительно, почему скорости маленькие...

Опубліковано

Методом наблюдения, было решено, что это именно перегрузка сервака или сети. Так как начиная с 15:00 и до 22:00 вообще никаких пингов у меня, ну может парочку проскочит, до сервака, после 22:00 постепенно все приходит в норму. Буду сегодня общаться с админом опять, так как никаких действий с ихней стороны для исправления ситуации.

Опубліковано

Саня, ну шо там сказав аверсовській адмін??? Мене мій нет зараз зовсім не вставляє- проблеми і дньом і ввечері ;)

Опубліковано

Мы с ним так пообщались по душам :lol: Короче, когда начались проблемы с инетом, именно в этот день был увеличен уровень сигнала на 7Дб. И начались проблемы. Так как у меня дома 2 телека, то у меня стоит 2 двойника. Модем был подключен на первом. Админ мне посоветовал подключить на второй, чтобы больше препятствий было. Как это ни странно, подключил на второй, и пока такой инет как и был раньше, до глюков. У кого стоит всего 1 двойник, то у админов на аверсе есть типа такой "глушитель" сигнала, по звонку прийдут и поставят.

Вывод: чем хуже сигнал, тем лучше инет. Прикольно, но факт :)

Опубліковано

Приват-Онлайн - форева!

3 МБіт/с - ось і щастя!

120 грн./місяць - 6 Гб трафіку.

240 грн./місяць - 18 Гб трафіку.

локаль - халява.

Аверс - тугодум був, є і буде ТЧК

Поповнення можна придбати навіть в банкоматі Приватбанку.

Опубліковано
Приват-Онлайн - форева!

3 МБіт/с - ось і щастя!

И что? :)

Швидкість доступу в мережу - до 10 Мбіт/сек.

120 грн. - 25 Гбайт

240 грн. - 70 Гбайт

ДатаГруп :blink:

Опубліковано
Приват-Онлайн - форева!

3 МБіт/с - ось і щастя!

локаль - халява.

Аверс - тугодум був, є і буде ТЧК

Поповнення можна придбати навіть в банкоматі Приватбанку.

Аверс:

100 грн./місяць - 10 Гб трафіку.

150 грн./місяць - 15 Гб трафіку.

І в чому ти виграв ? В 1 Мб/с ? Але не в грошах і трафіку. Швидкість 2 чи 3 Мб/с не так критична, ІМХО, як 128 чи 256 кб/с.

До речі, хто з користувачів Аверса має почтовий ящик на ukr.net ? Нормально входите ? Я вже з тиждень не можу ввійти, тільки через проксі пускає. Вхожу тільки на стартову сторінку, а в сам ящик не входить ні через веб, ні через поштовик. :blink:

Опубліковано

Інколи важливіше надійність, ніж об'єм трафіку.

+ білий (хоч і динамічний, змінюється раз на добу) IP.

Опубліковано
уже сокро месяц будит а мне фиг зделали

пакети теряються...

пинговал сис.админ с аверса

поменял даже кабель старий на новий и фиг :lol:

Я  зробив так: купив тройнык китайський на базарі за 5 грн.

5cd5514c678ft.jpg

Перепаяв "напряму" провід до модема (вказано)

Проблеми щезли :)

На цьому-ж тройніку крім модема живуть ще 2 телевізори.

Поможе - з тебе +1 :D 

по повір ти купив халявну 3 ку таку ніколи народ не купуйте це халявна трійка

кароче тра порадитись з кабельщиками тає одиниці толкових пацанів, а самі не купуйте бо будуть втрати в каналі

як хочите то наведу приклади нормальних 3 к і навіть середних є халявні кароче потрібно перевіряти всі 2 ки і 3 ки на приладах по усьому діапазоні ВЧ на кривизну затухання

наприклад Х51 це аналізатор АЧХ а в кабельщиків е спеціаліховані генератори

Повірте меньше будите мати гімороя а таку 3 ку як наведено в прикладі взагалі використовувати не можна !!!

Опубліковано

От-от! :)

В тему - я, як автор твіка з трійником можу в сій захист сказати - трабли з пропаданням сигналу до того, як я паяльником заліз в трійник були просто ЖАХЛИВІ - інет я бачив 2 рази на добу, в залежності ХЗ від чого взагалі, розташування зодіакальних зірок напевно :D

Після модернізації проблема ЩЕЗЛА ПОВНІСТЮ, як страшний сон :)

А хочеш "нормальну" , "ассиметричну" трійку (про яку Shura писав тут (вище) - велькам ту Київ, Караваєві дачі :)

:D

...потрібно перевіряти всі 2 ки і 3 ки на приладах по усьому діапазоні ВЧ на кривизну затухання

..наприклад Х51 це аналізатор АЧХ а в кабельщиків е спеціаліховані генератори

:(:):D

(класно паржав, дякую) :)

Прямий лінк, малята, є прямий лінк. Лінійнішої АЧХ важко знайти у всій Галактиці.

Єдине, що може на неї (АЧХ) вплинути - характеристики вхідних контурів підпаралелених телевізорів. І то, чисто гіпотетично .. :)

Опубліковано

Хто з користувачів Аверса має почтовий ящик на ukr.net ? Нормально входите ? Я вже з тиждень не можу ввійти, тільки через проксі. Вхожу тільки на стартову сторінку, а в сам ящик не входить ні через веб, ні через поштовик.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...