Перейти до змісту

Який телефон вибрати для підлітка

Рекомендовані повідомлення

Отже, скоро у сина ДН (9 років) Будемо купляти йому мобілку. Зараз в нього є старенька татова "лопата" Alcatel OT525". Але ж потрібно щось сучасніше :)

Бюджет, думаю грн 500-600. Думається, що то має бути моноблок, вони більш стійкі до всякого роду падінь\ударів, невеликого розміру, з мінімальною мультимедією, синім зубом та цяцьками.

Отже, чекаю порад на рахнок моделі, виробника. Може хтось має досвід по своїх дітях.

Ще питання - купляти новий чи б\в - теж чекаю обговорення.

Якщо маєте конкретні пропозиції на продажу - вислухаємо :)

Зразу прошу не розвивати тему в напрямку шкідливості для здоровя дітей і т.п. Телефон у нього буде обов'язково, він не один раз виручав нас, батьків, та і сина в неприємних ситуаціях.

Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз в нього є старенька татова "лопата" Alcatel OT525". Але ж потрібно щось сучасніше :)

А чи потрібно???

Є телефон - і добре. В мене в мої то роки лише 1,5року назад з"явився сучасний.

І не тому, що не було можливості, а просто не було потреби. Дзвонив, писались смс-ки.

Єдине що не "лопату", а щось менше.

Сучасні телефони привертають більше непотрібної уваги. Все-таки це ж ще маленький хлопчик.

Моя думка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У сина ще нема телефону, але з власного досвыду можу порадити Samsung E200 у чоловіка він другим апаратом уже дуже довго (при тому що і купували уже б\в). "Неубиваемая" модель. І функцій для дитини достатньо \на мою думку\. Шкода що їх зняли з виробництва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слушайте отличную музыку вместе с друзьями!!!

http://rozetka.com.ua/ru/products/details/10147/index.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rozetka.com.u...0147/index.html

1397 грн

Бюджет, думаю грн 500-600. Думається, що то має бути моноблок, вони більш стійкі до всякого роду падінь\ударів, невеликого розміру, з мінімальною мультимедією, синім зубом та цяцьками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rozetka.com.ua/ru/products/details/41564/index.html

трошки дешевший варіант,

http://rozetka.com.ua/ru/products/details/26339/index.html

дорожчий, як на підлітка саме воно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я раджу Samsung B2100. Телефон невбиваємий. і для дитини саме то. Як то кажуть і в вогні не горить і в воді не тоне, і ціна не кусає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До-речі, якийсь простенький сонерік (W200-W300) м.б. Пристойна камера, плейєр, радіо, зарядка по USB.

Або Нокія 5200 , як конкурент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для дитини 9 років я радив би б/у)

Не так жалко якщо що.

По сабжу Nokia 2330 classic :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я б порадив наступні

Nokia с1-01

Samsung E2370

Sony Ericsson W205

по бюджету повинні вкластись. Заодно є у всіх камера, слот для карти пам"яті, синій зуб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неа? - Just5 CP10 - в самий раз?! :rolleyes:

post-4045-0-92301000-1295959421_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм. Цікаво, а де такий можна купити в Україні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм. Цікаво, а де такий можна купити в Україні?

..ну, якщо він вже в Росії продається, то у нас його побачити буде не складно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перечитав рекомендації. Хочу висловити cвої зауваження.

Samsung SGH-E200 - хороший невеличкий телефончик з достатнім функціоналом, але моделька вже застаріла, новий купити, напевно, буде проблемно. Більш суттєвий недолік - часто приходять в ремонт з поломаними роз'ємами на зарядку, особливо якщо часто користуються гарнітурою.

Samsung GT-C3010 - сучасніша модель, є всі основні "навороти", правда виконання бюджетне. Дисплей не дуже якісний, камера паршивенька. Телефон тонкий, зручний в користуванні, не привертає великої уваги. Роз'єми надійніші, ламають трохи рідже. Найчастіше в ремонт попадають зі збоями по софту.

Samsung GT-E2370 - телефон хороший, дисплей якісніший, в порівнянні з C3010. Перевагою даної моделі є її менша уразливість до зовнішніх чинників, але це може спровокувати дитину на випробовування стійкості телефону щодо ударів, винкає бажання запустити телефончик поплавати і т.д. Як для дитини, то він трохи завеликий, imho. До речі, батарейка там солідна, тримає дуже довго.

З простіших Nokia варто звернути увагу на моделі типу 2320c, 2323c, 2330c 2700c.

Дуже не рекомендую Nokia 2720 fold - ця "жабка" чато розламується навпіл, брак не визнають, ремонт влітає в копійку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну якшо подумать то беріть щось з автофокусом! тобто камера шоб була з автофокусом! раджу придивитись в сторону старіших SonyEricsson-ів, а особливо волкменів! Шось типу k750i... такого плана!

Малому буде такий телефон гарним помічником, шось списать чі шпору якусь закатать саме то!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будь-який бюджетний телефон, а на здачу - хорошу книжку(и) чи (та) розвиваючий конструктор, і тд. :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я схиляюсь до думки, що повинен бути металічний і тд. Неубіваємий:) Дітвора: десь упав, хтось копнув на підлозі, і тд. З Нокій за 500-700 грн можна знайти гарну модельку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут зібрано для тінейджерів

Найкраще для хлопців такого віку беруть Самсунг С3010-495 грн, та Нокіа 2690-595 грн.

З бувших у використанні варто звернути увагу на СоніЕрики К750,К610,К530,К550,та інші від 300 грн.

Нокіа 6300 від 450 грн .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цяцьок не раджу, бо дитині очі посадите. Ат ось орієнтований на музику - в самий раз.

Ось стильні варіанти:

Раз

Два

Три (найкращий варіант)

На дві сімки! Одноклассники подавляться! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

slavco, "кетай" категорично не рекомендую. Це не є телефони для надійного зв'язку, скоріше іграшка. Здебільшого - одноразова.

Nokia 2690 - на любителя. Мені вони не подобаються. З дешевих Samsung можна глянути в стороно E2121, але в них досить часті проблеми, які на вигляд схожі на софтові, а насправді все не так просто :-( І взагалі багато телефонів Samsung E-серії "з нюансами".

Брати на подарунок дитині старий телефон, типу SE K750i, хай навіть з автофокусом - сумнівний варіант. Так, автофокус - річ хороша й корисна, але за останній рік я не пригадую випадку, щоб мені попався в руки телефон даної моделі в хорошому стані. Здебільшого вони вже всі давно "вбиті". Краще взяти нове, бюджетне, але з гарантією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну по-перше радив би брати нового: думаю до нового дитина буде ставитись бережніше

по-друге, я порекомендував би брати щось бюджетне, однак з непоганим функціоналом, щось із наступного:

LG GS155

Motorola WX395 - це я думаю буде найкращий вибір

Samsung E2121

Samsung C3010

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкраще для хлопців такого віку беруть Самсунг С3010-495 грн, та Нокіа 2690-595 грн.

З бувших у використанні варто звернути увагу на СоніЕрики К750,К610,К530,К550,та інші від 300 грн.

Нокіа 6300 від 450 грн .

куплю нокіа 6300 ^_^

по темі:

думаю, малий буде клацати його вдень і вночі, так що бажано моцного кумулятора)

як вам отаке Nokia 2690?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokia 6233 - в самий раз , правда б\у , але можна стан і на 5 знайти.

Nokia - 6300 - дуже багато дітей віком від 9 - 12 років з ним ходять.

А на рахунок Скіфонів і іншого китайського хламу , я б не радив ! Це теж саме , що купити автомобіль Черрі і не зовсім стару , але надійну і довговічну ауді чи бмв !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я раджу Samsung B2100. Телефон невбиваємий. і для дитини саме то. Як то кажуть і в вогні не горить і в воді не тоне, і ціна не кусає.

+1 Телефон дійсно мегакрепкий. Але його виробництво припинилось ще в 2009му році і знайти його зараз нереально

Альтернатива - Samsung E2370, теж непоганий варіант.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...