Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
xxx: писать грамотно? ты мне не училка я ни на дектанте

yyy: Желаю, чтобы тебе в магазине всегда отвечали: "Чё? Сдачу тебе неправильно дала? Ты мне не учитель математики!".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні в одному агенстві мене опозорили. Писала там їм доручення.

Для мене, чесно кажучи, було відкриттям, що правильно треба писати агенТство.

Вік живи - вік учись)

Опубліковано

Для мене, чесно кажучи, було відкриттям, що правильно треба писати агенТство.

все просто - там усі робітники агенти 007. Згадався комедійний серіал "Агентство НЛС"

Опубліковано

"Для мене, чесно кажучи, було відкриттям, що правильно треба писати агенТство."

Оксана, ну то ж в средних классах должны знать, что если агенТ, то агенТство, а если "аген", то соответственно.

:)

але то не важливо,на Доску Позора не дотягує. :)

Опубліковано

" з себе самого розумного, бо тут вистачає куди розумніших."

да и "з себе" как то не звучит, дві приголосних тра розбавити голосною, "Із себе"... но то мелочи, на Доску Позора точно не тянут. :D

• 3 тижня потому...
Опубліковано

почув про отзови про зали і рішив написать свій комент.зал нормальний станків багато займатись класно. хто обсирае той зал той там не був просто я маю на увазі метал жим. я був там з відкритя і трохи працював там тренером. я не знаю хто такий псевдо рокер но він тетана перепутав наверно зі мною і того начав валить бочку на мене.якщо той псевдо рокер щось хоче сказати мені в вічі то можу зустрітись без проблем і побачим хто дебіл. а титану напишу ти перше прийди і там попрацюй а то почув звін а не чув де він. заходив в зал там довезли багато станків нових це класно. да музика там на любітеля. тренера нормальни пацани з якими я в друзях і тренера вони нормальні. у тетана наверно комплекс неповноціності ну це його проблеми. нащот псевдо рокера чувак а бо ти вибачишся або давай зустрінимся якщо не боїшся і в тебе є якись притензії до мене? а по друге я звіти пішов а не вигнали бо мене не влаштовувала заробітня платня. да на щот фотки там писав рокер то я сам можу викласти свою фотку без сумніву і без страху.зустрів знайомого і він сказав що там гризня іде по поводу метал жима на цьому сайті. рішив зарегистріруватись і написать як воно є бо робив в цьому залі 3 місяци і псевдо рокер думае що я титан .я тут на цьому сайті під своїм іменем і зі своею фоткою якщо хтось щось мені хоче сказати то без проблем зустрінимось і поговорим віч навіч .а в інеті можут тільки боягузи обсирать.

)

Опубліковано

Пропоную вікторину. Перше питання - на якій мові назва теми?

продам сетку для теннисна з кріпленям

Шедеври того ж автора:

осколов и тришен нема.химию не наливали.тяжка.фото не її.ціна 500 гривень торг.

1900 років клемо нема.на аукро ціна стоїть така 600 гривень.

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Автор Артур: Шукаю женіха(кота)Легкі вимогі!!!---Породістий100%(весловухій або пєрс)!!!Привезу в любу точьку Города Герой Луцьк!!! :0162:

Опубліковано

Нєвєсту "Артуром" звуть?

Зоофіл-трансвестит!!!

хазяїн пішов по сусідах "кобєля" шукать і не вийшов з борди... )
Опубліковано

Автор Артур: Шукаю женіха(кота)Легкі вимогі!!!---Породістий100%(весловухій або пєрс)!!!Привезу в любу точьку Города Герой Луцьк!!! :0162:

А початок оголошення : Дівчена почінає не давати спати!!!

Опубліковано

31 серпня відбудеться перший комірційний турнір по боях безправил

А тут у нас бессрочная борьба за правила (и правописание). :)

Я перевела и у меня вышел "воротничковый турнир". Любопытно глянуть, че там. Насчет некоего "Бесправила" у меня нет предположений.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...