Перейти до змісту

Коли зустрічаєшся з форумчанами вперше:)

Liberta

Рекомендовані повідомлення

По-перше, відразу з’являється відчуття, що знаєш цих людей не перший рік :) По-друге, цікаво спостерігати, як ціла група малознайомих чи зовсім незнайомих в реалі людей миттєво знаходить спільну мову і безліч спільних знайомих :)

І от чомусь подумалось…а що ви відчували, коли перший раз зустрічались в реалі? І чи співпадають реальні та віртуальні образи форумчан?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене так трапилось, що добрий десяток народу я знав в реалі, а потім уже дізнався, що вони відповідають оцим нікам на борді.) А взагалі бувало по-різному. От Іванка, наприклад, в житті точнісінько така ж сама і викликає такі ж відчуття, бо вона щира, вона справжня.) А є і вєсьма двулічні лічнасті. :smile3: А ще - герої в інтернетах і блазні у житті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну в реалі все набагато краще: відкритіше, простіше, цікавіше. Всі такі різні, але від того не менш приємні, симпатичні люди. І щось таки нас об’єднує, бордівців впізнаєш відразу, легко знаходиш спільну мову.

Ну а те, що образи співпадають не завжди (багатьох уявляла по-іншому ) додає ще більше цікавості, приємно дивує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почекайте, зараз перегляну фото з бордовки, тоді відпишусь, але якщо по суті, то людина, котра сидить на форумі постійно, передає свої реальні думки, і не важливо, яка вона на вигляд, тому що насамперед потрібно бути Людиною! Що і доказала вчорашня бордовка.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-друге, цікаво спостерігати, як ціла група малознайомих чи зовсім незнайомих в реалі людей миттєво знаходить спільну мову і безліч спільних знайомих :)

Може, не зовсім малознайомих людей, бо дехто на борді відкриває про себе багато чого. Того, побачивши людину вживу, ти вже дещо знаєш про неї.

А взагалі вживу спілкуватися краще, може, тому, що в очі ніхто якоїсь пакості не скаже, того що поганий настрій чи просто особиста антипатія :). Тому в житті всі набагато кращі, ніж на форумі. Може, то добре, а, може, просто вони двулічні :smile3: Хоча я так не думаю. Просто кожна людина, сповідуючи якусь свою філософію, намагається видатися кращою або гіршою. Головне те, яка вона в житті. А поганих людей не буває, бувають лише ті, які не схожі на нас....

П.С. Я рада всім, хоча і небагатьом, знайомствам із форумчанами :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приємно... приємно, що спілкуючись віртуально, ми з такою ж легкістю переносимо наше спілкування і в реал, так само ділимось думками, радістю, проблемами... стаємо дружною компанією... і справді виникає відчуття, що знайомі вже років зі сто... )))

образи?... віртуальні образи здебільшого відповідають реальним... принаймні таке враження склалося у мене при знайомстві...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привычка берёт своё, мне как то удобней всё таки на русском языке писать, извините уж...

Если откровенно, то я сегодня с утра немного переживал, не наделал ли я вчера глупостей по пьяне :unsure:

Но сегодня, прочитавши посты моих, не побоюсь этого слова, друзей, на форуме, понял, что всё отлично!!!

Да, я такой, каким вы меня вчера видели и слышали, я не двуликий,я просто такой... хороший... :rolleyes:

Извините за нескромность ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме таке питання я задавала тут. Там є пару відповідей.

Щодо мене, то перше, що спадало на думку, що зовнішність уявляла не так, але тут же відмічала те, що аватарка підходить цій людині на всі 100%  :D

Реальне спілкування додає ще більше розуміння. Хоча у мене є не один співрозмовник, котрих я ніколи і на фото не бачила, та це не заважає нам знаходити спільну мову роками.

А про знайомства в реалі уже є не одна весела історія. Наприклад знайомство Хардрайвера з Експертом, котрі часто дискутували в політиці, а при зустрічі з"ясувалось, що в них близько 20 років різниці і у першого округлились очі   :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, якщо чесно, дуже боялася йти. Думаю зара прийду, а там одні діти до 18, або тьоті-дяді, якім за 40, і вони мудрі-премудрі, що мені до них зась.хоча до деяких мені і вправду зась. Не думала,що коли прийду, вони хором скажуть " О, а то Bestie". В мене була, якщо чесно, чуть паніка. Єдине що змогла видавити, це "А звідки ви знаєте?". Хоча потім все було гаразд, але шось лишнє збовкнути боялася. Всі сподобалися дуже, особливо Plum(в нього погляд цікавий), і Oksana04(вона така собі серйозно-строга дєвушка) без обід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня на новый год такае ситуация была только не с бордовчанами.Когда то во времена играния в онлайн игры познакомился с парочкой людей.Сначала просто чатились,а потом через скайп.Ну и тут такой пропозишн поступил-встретить НГ в Киеве и заодно познакомится в реале.Ощущения почти не отличимы от обычной дружеской встречи ибо уже голос манеры разговора привычны...Но таки было страшновато-чужой город,люди которых по сути не знаешь хотя и знаком уже огого.Лезут всякие мыслишки не хорошие

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від зустрічей з бордівчанами один позитив:). Приємно знати, що в нашому місті так багато хороших цікавих людей. Приємно, що люди, які здаються милими і гарними в неті, в житті виявляються ще кращими. А від вчорашньої зустрічі у мене знаєте яке враження? - В голові весь час крутиться фраза з популярної колись реклами : "Встретил старого друга?":D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Никель читает всё это и грызёт себе ногти с мыслей "И почему я не пришел на бордовку?" :D

тебе ведь предлагали, а ты всё.. жена на работе.. не по феншую.... а вот смотри, как надо по феншую отдыхать !!!! сегодняшние посты этому пример :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще при знайомстві підтверджується, що Луцьк - велике село і це м"яко кажучи :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Никель читает всё это и грызёт себе ногти с мыслей "И почему я не пришел на бордовку?" :D

тебе ведь предлагали, а ты всё.. жена на работе.. не по феншую.... а вот смотри, как надо по феншую отдыхать !!!! сегодняшние посты этому пример :D

І тут Остапа понесло. :D

То не в ту тему тицьнув.

В тебе точно тільки друге пиво на сьогодні??? Хоча на свіжі вчорашні дріжджі

.....

то просто пиво лягло "на вчорашні дріжджі"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще при знайомстві підтверджується, що Луцьк - велике село і це м"яко кажучи

:D

А ты думала...Это только так кажется, что большой город, затеряться легко, на самом деле всё просто, как стакан воды :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тут Остапа понесло. :D

То не в ту тему тицьнув.

В тебе точно тільки друге пиво на сьогодні??? Хоча на свіжі вчорашні дріжджі...

то просто пиво лягло "на вчорашні дріжджі"

про "зависть": не склалось в мене з нею, не дружимо ми. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В тебе точно тільки друге пиво на сьогодні??? Хоча на свіжі вчорашні дріжджі...

Оксанка, чесное слово, только две бутылочки вмазал, может это вчерашнее начинает сказываться... :sq_ye:

ладно, я всё равно скоро выхожу в реал, так что прошу прощения за непонятные посты :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так. я не понял. вчера была бордовка? БЕЗ МЕНЯ? это не бордовка! срамота, да и только...

ну а вобще я рад за собравшихся!

Кстати, "новеньким", вы в курсе , что в феврале годовщина борды? Вы готовитесь? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы готовитесь? ;)

Вчора була..... розминка.... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фух, поки дочитав до кінця - розхвилювався, що знову бордовку пропустив. Ан ні, фсьо гуд.

*пішов продовжувати приготування до річниці борди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раз уж зашёл разговор... уже более менее точно известно, когда празднование днюхи Борды? места, явки, пароли... список приглашенных, дресс код, фейс контроль,дзискацека, учённые медведи, ансамбль цыган, аттракционы... февраль не з горами, поэтому считаю нужным держать общественность в курсе дел...имхо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще при знайомстві підтверджується, що Луцьк - велике село і це м"яко кажучи :D

Це як в тому анекдоті про жіночок, які в темряві в оригінальний спосіб визначали, чий то чоловік, і сама обізнана сказала, що він не з нашого села ? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це як в тому анекдоті про жіночок, які в темряві в оригінальний спосіб визначали, чий то чоловік, і сама обізнана сказала, що він не з нашого села ? :D

То, звичайно, прикольне, але все-таки образливе порівняння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюся, що laska мені пробачить. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюся, що laska мені пробачить. :blush:

Противний, тебе буде покарано!.. :0094:

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...