Перейти до змісту

Человек борды 2010 - награждение!

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю переможців!!! Як називати будемо? Ну Місс Борда - це зрозуміло. А Містер ...??? Жартую звичайно!

Опубліковано
Вітаю переможців!!! Як називати будемо? Ну Місс Борда - це зрозуміло. А Містер ...??? Жартую звичайно!

Місс Борда якось не звучить)))

може з котячої теми знайти титул?

Опубліковано

награждение получило совершенно неожиданное развитие. дамы-победительницы, несмотря на мои уговоры, рекомендуют провести вручение котов-котофеичей публично, например на следующей бордовке (ближайшее событие - День рождения Борды). отговаривать я не стал, ибо еще сэр Артур Конан Дойль предупреждал чем это чревато :smile3:

а вот с джентльменами-победителями все намного проще. Tolik_lt получит усатого друга уже в понедельник, а Di и вовсе завтра, если мне удастся застать его на работе.

и, я надеюсь, никто не против если я положу это здесь для тех, кто по каким-то не зависящим от меня причинам остался без подарка в новом году :

post-32-0-17331600-1295142310_thumb.gif

ps. kykysya5, Zheny@ и конечно же, Forever Autumn, которые совсем чуть-чуть не дотянули по баллам, тоже ожидает приятный сюрприз - вы сделали борду в ушедшем году занимательнее, интереснее, веселее, да и просто светлее и лучше - это невозможно не заметить и не отметить swink3xix.gif

Опубліковано

дамы-победительницы, несмотря на мои уговоры, рекомендуют провести вручение котов-котофеичей публично

Ні-ні я не хочу публічно.

Просто ці вихідні в мене трошки інакше розплановані, особливо сьогоднішній день.

Опубліковано

Похвалюся

Нині отримав від Шкодера отакого суперового котика

post-1679-0-98183900-1295380135_thumb.jp

пріятно, знаєтє лі

Діма, дякую за чудовий приз :0011:

Опубліковано

Похвалюся

Нині отримав від Шкодера отакого суперового котика

Це я мала сьогодні хвалитись :blink::0001:

АЛЕ

Пожаліюсь :D :D :D

Нині НЕ отримала від Шкодера якогось суперового котика... :):(

Опубліковано

Оксана, да скілько тої жизні. Ще успієш. У тебе ж ще все спереді. :)

Та то я так. :blush:

Просто вчора з Шкодером домовились на сьогодні про зустріч, а він не зателефонував. :0001:

Думаю, мій котик нікуди від мене не втече. :D :D :D

Опубліковано

Oksana04, извини, мы тут с твоим котом на пиве задержались.. прощались.. приятно, понимаешь, в компании себе подобных :smile3: сегодня он тебе обязательно позвонит, ты уж не скучай

Опубліковано

ХВАЛЮЮЮЮЮСЬ!!!!!!!!!!!!!!

Мій котик приїхав!

Він такий класнючий :g15: .

post-8000-0-11103100-1295445039_thumb.jp

По аналогії з

"Я з Женьою познайомився!" ... ридаю...

Я з Шкодером познайомилась :D :D :D .

Він, до речі, кращий ніж я собі уявляла :blush: .

Опубліковано

Сьогодні і мені щастячко  привалило! Ось він, мій котик з божевільно-фантастичним поглядом! 

post-2742-0-35251000-1295725846_thumb.jp

А чого варте було його грайливе виглядання з рюкзака господаря! Не передати словами! За що величезне ДЯКУЮ Shkoder-у! І за спілкування також   :blush: Давненько не бачились, треба частіше.

Тепер він на моєму столі нагадуватиме про Shkoder-а і Борду  :)

Опубліковано

Когда я сфоткаю своего, вы своих просто сотрете. Ну или признаете, что мой шкодер кот лучше всех!

Опубліковано

так вот, мне сегодня тоже посчастливилось :smile3: замечательный подарок laska (в центре кадра, конечно) украсил мою самую любимую и винтажную книжную полку :

post-32-0-58418100-1295733649_thumb.jpg

ps. программеры-самоучки девяностых восьмидесятых, смотрите и рыдайте stonguzzz.gif

• 4 місяця потому...
Опубліковано

как считаете, может повторить к Новому полуГоду? ну там дед Жара, внучка Песчаночка Дождиночка.. :smile3: и подарки, конечно же подарки!

Опубліковано

Тільки роздерла оченята, як відразу на Борду :lol: - читати.

как считаете, может повторить к Новому полуГоду?
Підтримала, не вчитавшись :0001: ...

Але зараз, коли не тільки підняли, а й розбудили, згідна з Толіком:

не зачасто?
Втратиться якась ізюминка :D цієї теми, пропаде інтерес.
Опубліковано

Жадіни :D

Чого це раптом :0001: ? Шкодер же в мене котика забирати не буде :D . Що мені жаліти :huh: ?

Котик как кубок-передается свежему победителю :rolleyes:

Опубліковано

ps. kykysya5, Zheny@ и конечно же, Forever Autumn, которые совсем чуть-чуть не дотянули по баллам, тоже ожидает приятный сюрприз - вы сделали борду в ушедшем году занимательнее, интереснее, веселее, да и просто светлее и лучше - это невозможно не заметить и не отметить swink3xix.gif

опа....

то і мій котик десь там у тебе живе?:)

Тільки помітила

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...