Перейти до змісту

Человек борды 2010 - награждение!

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

чтож, уважаемые бордовцы, развлечение наше подошло к логическому завершению и самое время раздачи новогодних подарков для самых-пресамых :smile3:

грядет год КОТА. многие считают, что он уже наступил, но это вовсе не так и ждать осталось аж 20 дней! но подарками запастись все-таки стоит. к нашему занимательному голосованию я решил добавить еще несколько призовых мест за волю к победе и призы будут вот такие :

за первое место - почетная обязанность раздачи подарков и сувениров остальным победителям ^ ^

и еще четыре места, guess what? конечно же КОТЫ! фаянсовый, стальной, стеклянный и даже плюшевый ждут вот этих замечательных людей :

laska

Oksana04

Tolik_lt

Di

которых я прошу как можно скорее связаться со мной через личку, пока всех котов окончательно не разобрали :smile3:

а еще огромные респекты всем участникам. вы тоже самые лучшие и при встрече всегда найдется сувенир и для вас :ok2:

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вітаю переможців!

Ми сьогодні на board-coffe намагались з Oksana04 збити за почесне 3-тє місце, але вона сказала, що потрібно дочекатись оголошення результатів від Shkoder .

Так що тепер законно з неї "причитається".

Опубліковано

Я знаю, що я хвора Бордою, але признаюсь, приємно знати, що це взаємно і вже втретє   :_08:

Щиро дякую і за попередні рази, бо так і не дякувала.

Пора на заслужену пенсію   :D

P.S. Кіт від Shkoderа, що може бути кручє? :_10:

Опубліковано

Також вітаю переможців і всіх хто попав у голосування, бо виділитися з понад 9000 бордовців, то теж треба вміти!!!

Опубліковано

Також вітаю переможців і всіх хто попав у голосування, бо виділитися з понад 9000 бордовців, то теж треба вміти!!!

Як на олімпіаді - головне не перемога, а участь. :)

Я теж вітаю переможців, особливо Ласку - людина, якій вистачає наснаги, бажання і хорошого настрою стільки літ бути на борді і бути їй відданою.

А ще пропоную хай не переможці виставляються за перемогу, а виставитись для переможців, щоб вони по-повній відчули радість від перемоги. Ну і якщо буде не роздача слонів, а котів, то головному котоводу і найбордівочому бордівцю таки вручити хоч маленького, але слона.

Опубліковано

1. Спочатку дуже приємно було побачити себе в списку кандидатів. Бо таки з такої кількості бордовців виділи і мене - несподівано та класно :blush: .

2. Потім, коли бачила, що в лідерах - вАщЄ прибалдЄла :blush: , бо ж я навіть стількох людей з Борди (ну, скільки мене підтримало) особисто і не знаю :) .

3. Джентельменство Шкодера дозволило мені зайняти призове місце, за яке навіть "котейко" буду мати :g05: !

На відміну від інших переможців для мене така увага і визнання є найбільшприємними :g15: , бо я на Борді ще ж зовсім зелена (навіть року немає).

Вітаю всіх: і переможців і учасників, які виділились з великої кількості бордовців своєю неординарністю.

Хоч і не знаю вас (тих, хто поставив мені +) - ДЯКУЮ :blush:

Опубліковано
а еще огромные респекты всем участникам. вы тоже самые лучшие и при встрече всегда найдется сувенир и для вас

Я, як представник вибувшого кандидата вимагаю роз'яснень стосовно цього пункту.

• Адміністратори
Опубліковано

Вітаю всіх :)

Діма, як завжди класна ідея і виконання! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...