Перейти до змісту

БОКС

Teo

Рекомендовані повідомлення

І 26 листопада намічається бій Кличка і Джошуа в Манчестері.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от і все -  у допінг пробі фюрі знайшли сліди кокаїну. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Довбаний наркоман! От-же вляпався Володька :(

Фьюри сдал положительный тест на кокаин

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тайсон Фьюри: "Я величайший, и я ухожу"

Цитата

Британский боксер заявил об окончании карьеры.

Чемпион мира по версиям WBA, WBO, IBO в супертяжелом весе британец Тайсон Фьюри (25-0-0, 18 КО) объявил о завершении карьеры. Об этом боксер написал в соцсетях: "Бокс – это самое печальное, чем я когда-либо занимался. Я величайший, и я ухожу. Счастлив". Напомним, что Тайсон Фьюри должен был 29 октября защищать чемпионские пояса в поединке против Владимира Кличко. Однако за месяц до боя он отменил поединок. Точную причину отмены боя так никто из команды Фьюри и не озвучил. По одной информации у Тайсона была травма, по другой, он страдал депрессией, по третьей, он попался на употреблении кокаина.

Як це Володька на такого пройдоху попався і ще у бою попав... :) Майже рік кар'єри загублено... :(

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яскраве життя у чувака, нічого не скажеш.

Чомусь  є думка, що Кличко програв йому спецом, щоб підняти більше бабла на реванші.

Ірландський циган кинув Воху конкретно.І красиво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"я найкрутіший чувак блаблабла відсосіть" ішак бля.

Ct2Al58WAAAuyll.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та почекай те ви, народ...

Зараз він трохи відійде від останньої "доріжки", його прокапають, дадуть "люлєй" і "серйозні дяді" скажуть, щоб або повертав вкладені в нього фунти, або знову йшов на ринг.

І воно знову виповзе... Не знаю чи на Кличка (пенсіонером стане поки дочекається), але ще пару боїв він точно відбоксує.

ЗІ. Он Мейвезер і той повертатись має зарази грошей, не те що цей наркоман.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 хвилин тому, Svityaz сказано:

Та почекай те ви, народ...

Зараз він трохи відійде від останньої "доріжки", його прокапають, дадуть "люлєй" і "серйозні дяді" скажуть, щоб або повертав вкладені в нього фунти, або знову йшов на ринг.

І воно знову виповзе... Не знаю чи на Кличка (пенсіонером стане поки дочекається), але ще пару боїв він точно відбоксує.

ЗІ. Он Мейвезер і той повертатись має зарази грошей, не те що цей наркоман.

Бокс це багатомільйонний бізнес і ніхто з таким співпрацювати не буде, щоб не попасти на гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, а ви боялись...

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA, IBO у суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (25-0, 18 КО) спростував інформацію про завершення кар'єри, про що сам раніше і написав.

Про це британець повідомив на своїй сторінці у Твіттері.

"Ха-ха! Ви думали, що так легко здихаєтесь "циганського короля"? Я тут, щоб залишитися. Найвеличніший всього лише показав вам, що із себе представляють "Medea", - заявив боксер.

Очевидно. під словом "Medea" Тайсон мав на увазі "Media" - "ЗМІ". Якщо ж ні, то залишається лише здогадуватися, що ж саме воно може означати.

Окрім того, "циганський король" запевнив, що повернеться на ринг, як тільки поправить здоров'я.

"Як тільки мені стане краще, я буду захищати трон, який належить мені у важкій вазі", - додав Ф'юрі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минуты назад, Svityaz сказал:

спростував інформацію

Дебіла шматок!!! Нюхнув "стрічечку" і життя налагоджується :)

Цитата

«Ха-ха, вы думали, что сможете так просто избавиться от GYPSYKING (прозвище Фьюри «Цыганский Король») Я остаюсь. Величайший просто показал, чего стоят СМИ». Собственно, остаться Тайсон в боксе может, а вот когда он проведет свой следующий поединок – большой вопрос. Напомним, что несколькими днями ранее в его крови были обнаружены следы кокаина.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зауважимо, що одну з фраз довелося пом'якшити до "ідіть усі під три чорти", адже оригінал звучатиме ненормативно.

"Бокс - це найсумніша річ, у якій я брав участь. Просто купа лайна. Я - найвеличніший. І я завершую кар'єру. Ідіть усі під три чорти, всього найкращого", - написав Тайсон.

Boxing is the saddest thing I ever took part in, all a pile of shit, I'm the greatest, & I'm also retired, so go suck a dick, happy days.

— TYSONMONTANA (@Tyson_Fury) 3 жовтня 2016 р.
Посилання: http://www.champion.com.ua/boxing/2016/10/3/666381/
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ф`юрі: Я повернуся сильнішим, ніж раніше

Британський боксер Тайсон Ф`юрі заявив, що збирається, трохи підлікувавшись, повернутися в ринг сильнішим, ніж будь-коли раніше.

"Хороші новини полягають в тому, що я отримую правильну допомогу, і я повернуся сильнішим, ніж раніше.

І тоді спробуйте мене зупинити! Господь великий, Ісус благословенний", - написав Тайсон Ф`юрі в Твіттері. 

Посилання: http://www.champion.com.ua/boxing/2016/10/4/666426/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І наостанок:

Кличку вже знайшли заміну Ф`юрі?

Президент Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) Жілберто Мендоса повідомив про те, що чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA / WBO / IBO 28-річний британець Тайсон Ф`юрі отримає статус "чемпіон у відпустці".

За вакантний титул поборються екс-чемпіони світу в суперважкій вазі 40-річний українець Володимир Кличко і 37-річний австралієць Лукас Браун.

Що цікаво, Ф`юрі в подальшому зможе провести поєдинок з переможцем цього бою, пише 24boxing.com.ua.

Пруф: http://www.champion.com.ua/boxing/2016/10/3/666354/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зашибісь так собі у відпустці. Як Кличко був стільки років чемпіоном то щось він не ходив у такі собі відпустки,щось граються і ще слухають того клоуна цигана,якесь воно не профі,бик-биком.

• +1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тайсон Фьюри добровольно отказался от чемпионских поясов

Британский боксер намерен заняться вопросами своего здоровья   

Британский боксер Тайсон Фьюри заявил, что отказывается от титулов чемпиона мира по версиям WBO и WBA и намерен заняться вопросами своего здоровья.

«Я выиграл эти титулы на ринге и считаю, что они должны быть отданы на ринге, однако я не могу защищать их в настоящее время», — заявил Фьюри.

sport.tut.by, Тайсон Фьюри

За время своей карьеры 28-летний Тайсон Фьюри провел 25 боев и все их выиграл. В 2015 году он завоевал титулы чемпиона мира по версиям IBF, WBO и WBA, победив украинца Владимира Кличко.

http://box.sport.ua/news/321724

Ранее сообщалось, что британец откажется только от пояса WBO.

Источник — Sport.ua

•  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нього і боксерську ліцензію в Британії забрали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У нього і боксерську ліцензію в Британії забрали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не забрали, а призупинили її дію на період розслідування допінгової справи.

Цитувати

Действие лицензии Фьюри приостановлено на период разбирательств с его допинг-тестами и медицинскими проблемами. Тайсон Фьюри должен будет предстать перед Комиссией со своими объяснениями, после чего действие его боксерской лицензии может быть возобновлено.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Супертяж Володимир Кличко проведе свій наступний бій 10 грудня.

Про це Sportal.de повідомив менеджер українця Берндт Бенте.

Найімовірніше бій пройде в Манчестері або Гамбурзі. Ім'я суперника і місце проведення бою поки не узгоджені.

За словами Бенте, Кличко має намір поборотися за один з трьох титулів (WBA, WBO і IBO), але все буде залежати від організацій, які їх представляють, пише tribuna.com.

Раніше повідомлялося, що Кличко близький до підписання контракту на бій з чемпіоном IBF Ентоні Джошуа.

Спільний гонорар боксерів може скласти 30 млн фунтів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кличко травмировался и не будет драться 10 декабря

Кличко травмировался и не будет драться 10 декабря

Следующий бой украинец проведет уже в 2017 году.

Экс-чемпион мира в супертяжелом весе Владимир Кличко получил травму и не сможет провести бой 10 декабря, сообщает ESPN.

Подробности травмы 40-летнего боксера не известны, но один источник сообщил, что это травма икроножной мышцы.

Отметим, что такая же травма была у Кличко в 2015 году перед боем с Тайсоном Фьюри. Тогда бой перенесли.

Напомним, после отмены боя между Кличко и Фьюри Владимир вел переговоры с чемпионом по версии IBF Энтони Джошуа, однако боксеры не смогли договориться.

Тем не менее, переговоры украинца и Джошуа продолжаются. Обсуждается возможное проведение боя в начале 2017 года.

http://ua.tribuna.com/boxing/1045067677.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часа назад, Michaylo сказал:

Пля... ну так і до пенсії пояси не позбирає! :(

Цитата
Едді Гирн, який представляє інтереси чемпіона світу за версією IBF Ентоні Джошуа, очікує, що "мегафайт" між його клієнтом і Володимиром Кличком відбудеться навесні наступного року. 
"Поки Кличко травмований, почекаймо до березня-квітня. Ми анонсуємо цей бій на весну, щоб у нас був час розкрутити його настільки, наскільки він цього заслуговує. Швидше за все поєдинок відбудеться на стадіоні. Зараз ми ведемо переговори щодо стадіону Міленіум, плануючи дату бою на березень чи квітень. Найголовніше, що там є накриття", - повідав Гирн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гордість нації, чи пристосуванець. Суперечлива історія боксера Олександра Усика

http://espreso.tv/article/2016/10/28/gordist_naciyi_chy_prystosuvanec_superechlyva_istoriya_boksera_oleksandra_usyka

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, justice777 сказал:

історія боксера Олександра Усика

Ні-про-що!!! Так багато в нас є чим гордитись, що подібні опуси запускають аби зганьбити?! Якщо на те пійшло, то не Усик до окупантів їздить, а вони на його землю прийшли, а він їздить туди де виріс і де пройшло його ставлення і ніхто йому цього не заборонить робити, окрім окупантів і досить паплюжити своїх!

• +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...