Перейти до змісту

Хто в які спортивні зали ходить?

Dmitroid

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 552
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

які є тренажерні зали в районі автовокзалу ?

Вроді щось на Привокзальній, біля швидкої допомоги.

)))), ще є на в.Бойка навороти майдану)))), на ГПЗ є "Станок", і на балці є!)))

Незрозуміла іронія аффтара.

Відстань Автовокзалу до центру Порт Сіті - 869м

Відстань від Автовокзалу до Закладу на Привокзальній - 702м

(пруфи:

post-23410-0-52625600-1407949236_thumb.p post-23410-0-62924900-1407949247_thumb.p

Навіть враховуючи, що будинок може бути ближчий до Порт Сіті.

Опубліковано

а на Водоканалі ,що на Січовій -є басейн? (колись був)

Який водоканал на Січовій??? Водоканал на Дубнівській

А на Січовій є басейн ФСТ "Колос", але недіючий :(

Опубліковано

Мабуть мався на увазі басейн комунального підприємства "Дельфін", що на Січовій. Колись давно він там був, тепер-не знаю. Він так і називався - басейн "Дельфін".

Опубліковано

Сама вже заплуталась :_08:

Я про басейн на вул. Писаревського

Ось остання інфо про нього

Опубліковано

хто знає які ціни в Олімпії? http://afisha.lutsk.ua/sport/olimpiya

а як зветься?

Опубліковано

Сама вже заплуталась :_08:

Я про басейн на вул. Писаревського

Ось остання інфо про нього

ой він вже давно закинутий і ніхто там нічого не робить, от біля нього збудували здоровечий комлекс. Але, що в ньому я ще не знаю. Потрібно завітати, біля доми дуже поряд.

Опубліковано

а як зветься?

Sport life

от біля нього збудували здоровечий комлекс. Але, що в ньому я ще не знаю. Потрібно завітати, біля доми дуже поряд.

чула позитивні відгуки про сауну + прийнятна ціна

А ще знаю що декілька хороших тренерів перекочувало туди. Значить проблем з тренерським складом не повинно бути

• 2 тижня потому...
Опубліковано

стосовно залу то важливо не тільки місцезнаходження, якісні тренажери та атмосфера, а й тренерський колектив. Ходив не в нодин зал, але людське відношення (консультації, підказки, страховка, досвідчені тренери з відповідною освітою(!) а не "профани-самоучки") у твою сторону без бабла практично відсутнє, клієнт - пусте місце поки не кашляне за індивідуалку.

тому саме на Київську йду, там мене все влаштовує, зараз, після операції переривчик взяв, через деякий час знову залізо тягатиму.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Була вчора в новій інтератлетиці. Той, що в портсіті. Дуже сподобалося! Величезна кардіо-зона. Гантельні ряди, 3 лавки ждя жиму, різні грифи, купа всіляких тренажерів, які в принципі при такій кількості гантелей і рам для присідання не дуже і потрібні, але іноді хочетсья чогось такого, позайматися на тренажерах))

Опубліковано

заходив вчора теж туди, ну зал не поганий, 230 грн з 6 до 18, або 299 грн з 6 до 23, безліміти. Студентський безліміт 215грн.

Опубліковано

Хто що порадить в районі 40-а ?.. Почитавши, бачу що найближчі варіанти у ТЦ Глобус, Олімпія або ТЦ Варшавський... Порадьте де краще ?..

Дякую.

Опубліковано

самий великий та комфортний по наявноті сіжого повітря - Драйв. За Новою Лінією. Мінус - добиратися лише машиною. або веліком.

Тренажена гарно обладнана. весь набір станків, антелей. такий собі ТРХ висить. груша. бігові, велосипед...

Також тм є і аеробна зала, і степи, і танці і навіть балет для діток 4 х років є! За 15 років де я тільки не займалася... тому можу оцінити і тренерський колектив, як достойний.

drive.lutsk.ua

Опубліковано

Хто що порадить в районі 40-а ?.. Почитавши, бачу що найближчі варіанти у ТЦ Глобус, Олімпія або ТЦ Варшавський... Порадьте де краще ?..

Дякую.

Ходжу в Атлетіко, що у ТЦ Варшавський.

Денний абонемент коштує 200 грн/міс (до 16:00, здається). Ходиш скільки хочеш аби вдень.

На мій погляд, непоганий спортзал. Трохи малувато місця, коли багато людей.

Найкраще ходити біля 13:00, тоді людей порівняно не багато і все окі.

Опубліковано

я вибрав Атлетіко У варшавці.

клас, задоволений абсолютно всім. дешево якісно.

А шо по чом да как?

250 безліміт з 7 до 23.

110 5 занять з 7 до 23(але коли виходиш ці 5 можна ще так само взяти 5.)

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Не ходіть в Порт Сіті, а то тільки плутаєтесь під ногами, корячетесь біля тренажерів, соромно на вас дивитися!

Опубліковано

Не ходіть в Порт Сіті, а то тільки плутаєтесь під ногами, корячетесь біля тренажерів, соромно на вас дивитися!

тьфу аж бридко таке читати. хамло.

а сам ти зразу був великим і страшним? згадай з чого починав.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...