Перейти до змісту

бібікання на переході

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

От попадешся мені не на переході, тоді і у3наешь! ;)

Очень редко бываю пешком. Редко нарушаю. Такшо, не судьба нам встретиться, Зорро-фурра

;)

• Відповідей 506
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

З такими переконаннями не думаю, що довго тобі залишилось їздити ;)

Опубліковано

З такими переконаннями не думаю, що довго тобі залишилось їздити ;)

І до лікаря сходити,чим скоріше,тим краще!

• 2 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Суддя міста Клівленд (США) придумав оригінальне покарання для жінки, яка на джипі виїхала на тротуар в той момент, коли в автобус сідали діти.

32-річна американка Шена Хардін понесла суворе покарання за порушення правил, в результаті якого могли постраждати діти. Водій шкільного автобуса поскаржився на жінку, яка об'їжджала його по тротуару, поки він збирав дітей.

Мати обвинуваченої виправдовувала свою дочку: мовляв, вона дуже поспішала, везла дитину в школу, а водій автобуса надмірно довго стояв, «базікав з батьками тощо».

Все могло б обійтися звичайним попередженням, якби водій автобуса не довів, що ця жінка виконувала такий маневр регулярно, і надав суду відеозапис.

У результаті суддя не тільки позбавив Шену прав на 30 днів і постановив виплатити штраф у сумі $ 250, але і змусив порушницю два дні з 7:45 до 8:45 стояти на перехресті з табличкою «Тільки ідіот їздить по тротуару, щоб об'їхати шкільний автобус» .

http://svit24.net/curiosities/58-kuryozy/44048-sud-zmusyv-zhinku-vodija-stojaty-na-perehresti-z-tablychkoju

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Вы думаете только о себе. Вас уважают пропуская, уважайте и Вы немного ускорившись. В других городах люди и не знают такого, мне из Мариуполя говорили, что там и не пахнет пропуском на переходе. А я например и просто пропускаю людей , без перехода, если конечно не создаю неудобств едущим сзади машинам. Будьте добрее и уважайте людей.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Zheny@, я хотів написати про "волшебну кнопку", але це, вибачте, якась, імхо, голівудщина.

Хіба подумали шо час, на який включається червоний, настільки малий, що можуть і постояти тих 5 секунд. :/

До речі, це, пробачте, не світлофор, а якийсь стробоскоп.

Опубліковано

десь є відео, де схожі штукі ставлять на знак "Проїзд заборонено", так там у громадського транспорта та служб є чіп, якій дозволяє проїзд і не вмикає цей механізм.

Опубліковано

там у громадського транспорта та служб є чіп, якій дозволяє проїзд і не вмикає цей механізм

Ми - країна кумовства та родичання. За відносно не великий могорич, можна буде мати чіп у любе місце :)

Опубліковано

если вас не пропустили на переходе или чуть не наехали, запоминайте номер и звоните в милицию!

Варианты разные бывают. Например, еду я по пр. Молодежи, около 20:00 пару дней назад, фонари не светятся, или светятся недостаточно, переход возле библиотеки, там же остановка маршрутного такси. На остановке в очереди стоят несколько маршруток, получается что первая маршрутка практически "уперлась" носом в переход, я еду от самолета, вижу эту ситуацию, притормаживаю на всякий (до 30км/час), и тут через переход начинают бегом перебегать девченки, или с общаги, или с маршрутки. У меня тогда слов не было, я резко по тормозам, но успел остановиться. Впадлу аккуратно высунуть "нос" из-за маршрутки и посмотреть, может едет кто. Дык не, надо влетать на переход. Я даже посигналить не успел. И еще похожих ситуаций много, особенно вечером.

Вот в таких ситуациях запоминать номер и звонить в милицию считаю нет смысла, т.к. сами виноваты, надо сначало по сторонам смотреть, а потом выходить на переход, а то выбегут, и доказывать еще начинают что-то.

Опубліковано

если вас не пропустили на переходе или чуть не наехали, запоминайте номер и звоните в милицию!

Варианты разные бывают. Например, еду я по пр. Молодежи, около 20:00 пару дней назад, фонари не светятся, или светятся недостаточно, переход возле библиотеки, там же остановка маршрутного такси. На остановке в очереди стоят несколько маршруток, получается что первая маршрутка практически "уперлась" носом в переход, я еду от самолета, вижу эту ситуацию, притормаживаю на всякий (до 30км/час), и тут через переход начинают бегом перебегать девченки, или с общаги, или с маршрутки. У меня тогда слов не было, я резко по тормозам, но успел остановиться. Впадлу аккуратно высунуть "нос" из-за маршрутки и посмотреть, может едет кто. Дык не, надо влетать на переход. Я даже посигналить не успел. И еще похожих ситуаций много, особенно вечером.

Вот в таких ситуациях запоминать номер и звонить в милицию считаю нет смысла, т.к. сами виноваты, надо сначало по сторонам смотреть, а потом выходить на переход, а то выбегут, и доказывать еще начинают что-то.

Коли на перехресті повинні уступити дорогу, то хто повинний дивитися по сторонах?
Опубліковано

Якось не так я виразився. Під'їзджаючи до перехрестя рівноправного не контрольованого водії гальмують, то чому не гальмувати біля пішоходного переходу, якщо там закритий огляд, чи людина повинна тікати з переходу?

Опубліковано

Почнемо з цитування розділу 4 ПДР:

4.4. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світлоповертальні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.

4.10. Перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об'єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.

4.14. Пішоходам забороняється:

а) виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;

г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов'язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

4.16. Пішохід має право:

а) на перевагу під час переходу проїзної частини позначеними нерегульованими пішохідними переходами, а також регульованими переходами за наявності на те відповідного сигналу регулювальника чи світлофора;

б) вимагати від органів виконавчої влади, власників автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів створення умов для забезпечення безпеки дорожнього руху.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...