Перейти до змісту

бібікання на переході

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

vagus як ти випишеш штраф пішоходу коли в нього відсутні документи, що засвідчують його особу? Возити кожного у відділок до з'ясування особи? І це за 87 грн(чи скільки там). Кому воно потрібно?

Потрібно мати при собі документи завжди. Якщо ти скоїв адмін порушення і в тебе немає доків, тебе можуть забрати у відділення для вияснення особи. І взагалі якраз ті правила що стсуються однчасно авто і пішоходів - в тих випадках більше порушує пішохід. Неодноразво приходиться зупинятись щоб пропустити пішохода який опинився по середині дорозі не на переході, задля його безпеки, так як на зустріч їде або тролейбус або вантажівка і може зачепити його. Але в таких випадках навіть бувають унікали які і дякую не кивнуть, як будь-то пан мля я і його просто я змушений був пропустити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 511
  • Створено
  • Остання відповідь

vagus як ти випишеш штраф пішоходу коли  в нього відсутні документи, що засвідчують його особу? Возити кожного у відділок до з'ясування особи? І це за 87 грн(чи скільки там). Кому воно потрібно?

Я вже колись писав на цю тему :

У свій час (навчаючись в КПІ) мав проблеми з ДАЙцями як пішохід - якщо затримували при порушенні правил (перехід у невстановленому місці, на червоний сигнал світлофора тощо) писали "тєлєгу" в деканат і далі - прощай стипендія, а при неоднорозавому порушенні і питання про виключення могло постати.

Те ж саме стосувалось і працюючих - лист на підприємство, а там оргвисновки. Ось і я за таке. Скажімо, мені, як роботодавцю, приходить дист з ДАІ, що мій працівник скаче, як заєць, поміж автівок у невстановленому місці, а якщо ще й у робочий час !!!!!!!!! (шлях на роботу з роботи в т.ч.) мало йому не "покажеться". Ну не хочу я мати неприємності через "телят" та "недоумків" ! Щонайменше - усний "втик", далі можна й матеріально покарати.

Для тиж же, які називають себе інспектору безробітними (але при цьому дуже поспішають і перебігать на червоне і т.п.) організовувати "лікнеп" по ПДР, а саме - зібрати таких чоловік 10 (на це піде година часу) і прочитати лекцію про ПДР (ще година часу) - другий раз подумає чи варто так "поспішати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....

Є тут в мого колеги бібікавка....Від паровоза))) Вже був взявся мастирити, але, мля, там 24В компресор, крім того ресивер на 15-18 атмосфер....Ну нема куди втиснути то всьо((( Так шкода було, ледь не плакав...

П.С. Уявляю собі відчуття, коли ти на переході, а на тебе - локомотив!!!

Якби мені на халяву така дудка дісталась, то я би знайшов як її впихнути. А поки взяв звичайну (колись було по 90грн) з компресором і трьома дудками, викинув звідти електроклапан і все непотрібне, щоб дуділо в усі дудки одночасно. Гуде не голосно, але краще ніж стокове "кві-квік". Єфект проявляється дуже добре на пішоходах, які ходять посередині дороги... під"їжджаєш поближче і натискаєш клаксон... Ніхто у відповідь не тикає факів не матюкається, не встигають прийти до тями, зате дорогу моментально звільняють.

Вчора о 19.30 "мудрило" на 124 мерседесі рухаючись по тротуару прямо від східців ЦУМа з'їхав з бровки на пішохідний перехід,коли горіло зелене світло для пішоходів,і поміж пішоходів (які ледве встигли порозбігатися в різні боки) із пробуксонами і заносом швидко повернув і поїхав в сторону Київської, при цьому ледь не втаранившись в таксистів. Потім через 20 метрів різко зупинився і почекав поки ззаді нього утвориться затор. І тільки після декількох десятків сигналів клаксонів знову з пробуксонами рванув у тому ж напрямку.

Після такої "поваги" до пішоходів зі сторони того водія - думаю ті люди боятимуться переходити дорогу навіть на регульованих переходах.

Будеш ще раз бачити, запиши номер, бо я уже його кілька раз спостерігав в подібних ситуаціях.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

автор!ти можеш ходити по пішоходному переході як в себе в дома але я думаю що ти зміниш свою думку коли тобі будуть подавати судно і то це в кращому випадку!за статистикою щоб ти знав герой наїзди на пішохода у 80ти відсотках трапляються саме на пішоходному переході томущо такі розумникі як ти валять по ньому в розвалочку і важають що пішохідний перехід захищений бітонною стіною!але це не так!і потрібно враховувати що автомобіль це звичайна техніка яка ламаеться так само як замок в твоїй курточці коли ти його різко навантажуєш!і тут нічого вже не вдієш!тому саме на пішохідних переходах трапляються наїзди!ти не буть королем ситуаціїм а пропусти автомобілі і вали собі далі подумай про своїх рідних і близькіх якім надалі доведеться обслуговувати твоє тіло чи холмік який зявиться в гараджі!а що до відповідальності то зі 100 таких дтп сидить в тюрмі сидить один водій і то якщо він пяний а ти вже холодний!

І також подумай як далі складається життя в ного і в тебе!в нього умовний срок а втебе все життя поломане!і якщо тількі в тебе то ще ладно шкода твоїх близьких які далі за тобою бадуть лайно прибирати!тому не думай що ти король пішоходног перехода і не забувай що бітонної стіни перед ним немає а швидше тягни свій зад до тротуару!як роблю Я!Бо потім ти нічого і нікому не доведеш!І зламаєш життя не тількі собі а і водію!Він також не винний що ти посунуло через дорогу різко в пяти метрах від авто а в ного відмовили гальма!

[юзай, плиз, пробелы и большие буквы]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000 ти таке поняття як розділові знаки маєш? Може кнопку ,на клаві, виламав? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і коли водій тобі сигналить можливо саме в цей момент він і не може зупинити авто!і я важаю треба швидше біхти а не показувати що ти на пішоходному і валити далі!

[сначала собери все мысли, а потом изложи их, пожалуйста, в одном посте, а не в десяти через три минуты каждый]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сиди і розгрібай в тебе я так розумію робота не кіпить як і в мене!

[bye-bye]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

rulet7000 залишає нас на тиждень для вивчення орфографії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Орфографію він не думаю,що освоїть!Але хід його думки я цілком підтримую. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шош тут підтримувави!!!!З його слів,переход - зло!Його треба боятися,переходити дорогу коли нема машин?Бо тут на болідах всі їздять,чи автобан?А як на рахунок поваги,не спішити,уважним бути,на сам кінець!!!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З тим щоб не поспішати-це вже інше питання.Як що я пішохід мені не тяжко також заждати поки проїде декілька машин і перейти дорогу,а не кидатись під колеса,за метр до автомобіля,і нехай там водій гальмує як хоче бо Я на переході,або нехай їздить містом 15км.на годину бо в друг хтось кинеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

умнікі, поїдьте не так далеко - до сусідів у Польщу, попробуйте перейти дорогу за 2 метри від переходу, або ледь не пригати на машину за принципом "пішоходний перехід для пішоходів, і нехай весь світ зачекає" (подібна ситуація кожного ранку біля Променя і не тільки), аж цікаво побачити як вам це вдасться. <_<

Вся дорога - це зона підвищеної небезпеки, а пішохідний перехід - одна зі складових цієї ж дороги, тому завжди будьте уважні і дивіться по сторонам, бо декого, на жаль, зарозуміла самовпевненість приводить до лікарні

http://www.dailymotion.com/video/x9rg39_yyyyyyyy_auto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пробовал почитать мысли забаненого чудика-глаза разболелись на 3ем слоге

Итог

Плавайте поездами Аэрофлота

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще по темі "фа-фа":

Шановні колеги-водії прошу вас не фа-факати зразу автомобілю, що стоїть попереду вас на регульваному переході , або перехресті в момент ввімкнення жовтого, або за 2-3 сек. ввімкнення зеленого світла світлофора.

За таке в европейських країнах можна отримати і по морді :blush: , так як це прирівнюється до "факуна"... :naezd:

:0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще по темі "фа-фа":

Шановні колеги-водії прошу вас не фа-факати зразу автомобілю, що стоїть попереду вас на регульваному переході , або перехресті в момент ввімкнення жовтого, або за 2-3 сек. ввімкнення зеленого світла світлофора.

За таке в европейських країнах можна отримати і по морді :blush: , так як це прирівнюється до "факуна"... :naezd:

ти хотів сказати 2-3 мілісекунди?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

часом приходить фаФАКнути автомобілю, який стоїть перед мною на світлофорі і при червоно-жовтому сигналі світлофору "згадує" що йому повертати наліво і вмикає сигнал повороту. :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як вам таке?

Їду сьогодні рано на роботу і спостерігаю картину, як тупа курка мамочка з дитиною, вибігає на перехід перед всім потоком машин щоб встигнути пробігти перед шкільним тролейбусом на зупинку. Чим думають такі пішоходи? Себе не шкода, ладно, але для чого калічити життя дитині і водію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно було.

Їхав по правій смузі з моста від Соборності на Перемоги. Десь 19-та година. Освітлення пішоходного переходу не працює. Авто по лівій смузі зупинились, пропускаючи пішоходів і з однієї, і з другої сторони дороги. Пригальмувавши до кілометрів 15-20-ти, під'їжджаю до переходу і проїжджаю його (на обочині справа людей немає, зліва, наскільки можна було побачити здалеку через лівий ряд машин, ніхто, крім вже перейшовших, дорогу не збирався переходити і не переходив). В цей момент (момент проїзду переходу) вискакує (не виходить!) мужик зліва і, слава Богу, встигає зупинитись аби не кинутись на машину. Їхав би я трохи помаліше чи він швидше біг - була б біда. А так - ніби легкий перелік і, сподіваюсь, ще один навчений бігун по переходах. Ну і +1 мені в досвід. :)

ЗІ. І так - не тре мені розказувати про проїзд нерегульованих переходів і тицяти в ПДР. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще по темі "фа-фа":

ти хотів сказати 2-3 мілісекунди?

ага. я в таких випадках вмикаю аварійку, ставлю машину на паркінг, глушу, вихожу з машини, зазираю ззаду під неї, підходжу до цього водія і питаю: в мене щось з машиною трапилось?

він відповідно: ні!!! я вам фафакнув, щоб ви їхали швидше...

далі я йому вічливо розказую, що це некультурно так робити і в наступний раз я йому покажу "факуна", або можу з переляку і задню ввімкнути замість передньої... Далі вмикається червоне світло на світлофорі. Ми чемно обоє стоїмо...

Далі вмикається жовте, потім зелене і ми обоє їдемо по своїх справах і вже ніхто нікому в цей раз не сигналить...

ПіСі:

До-речі одного разу я все-таки ввімкнув задню і рушив, перед тим як ввімкнув аварійку і поставив на паркінг...(далі по тексту) - реакція ще цікавіша.

:blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми , коли проїжджали біля вас, швагро за кермом був, сказав: "Грамотно твій корєш чувака грузить!" :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми , коли проїжджали біля вас, швагро за кермом був, сказав: "Грамотно твій корєш чувака грузить!" :D

о. точно. Якраз ви мене і застали за цією справою десь на тому тижні на світлофорі біля 22 школи. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було це 2 тижні назад, на перехресті вул.Воїнів-Інтернаціоналістів і вул.Кравчука.

Підійшовши до нерегульованого пішохідного переходу я зупинився перед ним, щоб маршрутка №16 різко не гальмувала щоб пропустити мене, а спокійно собі проїхала. З-заді маршутки повільно їхав мерседес 124 (зі сторони вул.Воїнів-Інтернаціоналістів). Так як дистанція від нього до переходу була метрів 15, я дозволив собі перейти дорогу. Дійшовши десь до середини переходу я почув, що той мерседес почав різко розганятись їдучи прямо на мене. При цьому водій в мою сторону навіть не дивився , а видивлявся чи нема інших машин справа. В результаті мені довелось "відскочити" назад аби той "мудрило" не зацепив мене, я не витримав - і "копнув" ногою заднє крило того мерседеса. Водій не зупинився і поїхав далі, мабуть зрозумів що був неправий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я давно хотів створити подібну тему, та бачу не варто, в цьому розділі водії - святі, вони завжди праві, а якщо не праві, то мають виправдання.

Що до повільних пішоходів то я з цим згоден, хоч сам більше пішохід. Ну що зробиш, в людей (деяких) маловато совісті.Я хоч і кульгавий :) але підбігаю коли мене пропускають на переході, навіть якось незручно коли тільки я єдиний пішохід а мене пропускають.

Але мене більше дратує коли "шофери" їздять по тротуарам і навіть в таких випадках сигналять пішоходам... вас би не дратувало, коли ви їдете по дорозі а там йдуть люди? Але,найбільше дратує коли рядом дорога для авто, а "шофери" всеодно їдуть по тротуару, бо вона пряміша (часто таке бачу в свому дворі). Це що, "круто" їхати прямо? Я такі дії рахую презирством до людей - пішоходів. Є якась причина, що виправдовує поїздки по тротуару, навіть якщо рядом дорога для авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки віддаляємось від теми, але... Мене дратує, коли їздять по Лесі Українки і ще й сигналять. Сам досить часто змушений їздити там (виробнича необхідність), але ніколи не дозволяю собі налякати пішохода "бібіканням" або підгазовуванням.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вас би не дратувало, коли ви їдете по дорозі а там йдуть люди?

Дратує! Так більше того - там ще якісь смуги поперек дороги! Відволікають від керування! Ніпарядок!..

Мені в дворі якийсь мужичок доказував, що він живе в цьому дворі і щоб він більше ніколи не бачив що я його "обганяю" по двору на авто, поки він чалапає. =)

Є якась причина, що виправдовує поїздки по тротуару, навіть якщо рядом дорога для авто?

Є. "Воронки від снарядів" на дорозі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...