swmarmalade Опубліковано 11 Травня, 2015 в 19:47 #976 Опубліковано 11 Травня, 2015 в 19:47 Нові технології підтвердження операцій онлайн у банку Коломойськогоhttp://www.volynpost.com/news/50641-novi-tehnologii-pidtverdzhennia-operacij-onlajn-u-banku-kolomojskogoПриватбанк запустив в Україні нову технологію підтвердження операцій онлайн – за допомогою селфі або введення ПІН-коду картки.Про це повідомляє прес-служба банку."Такий спосіб авторизації клієнтів під час оплати через Інтернет використовується тоді, коли банку необхідно додатково отримати підтвердження від клієнта, що операцію здійснює саме він", - йдеться у повідомленні.За словами керівника напрямку "Внутрішній контроль і fraud-менеджмент" Олександра Соколовського, раніше для здійснення ризикових платежів, за якими система безпеки банку запитувала додаткову авторизацію клієнта, йому потрібно було підтвердити платіж у телефонному режимі."Тепер наш Приват24 попросить клієнта підтвердити платіж за допомогою селфі на камеру смартфону чи комп’ютера або введенням ПІН-коду картки. Це зручно, особливо якщо клієнт на відпочинку або за кордоном, швидко й гарантує виняткову безпеку платежів", - каже він.Під час селфі-авторизації система безпеки банку порівнює отримане зображення із фото клієнта в інформаційній базі банку. Система дозволяє чітко відокремлювати реальні фото клієнтів від підроблених зображень, зазначають в банку.
Liontiger Опубліковано 16 Червня, 2015 в 18:00 #977 Опубліковано 16 Червня, 2015 в 18:00 Сьогодні забув карту в банкоматі (не перший раз), подумав потрібно знову йти виготовляти нову карту. Але прийшло смс "Ви забули свою карту в банкоматі. Терміново поверніться! З повагою, ПриватБанк.", повернувся до банкомату, ввів пін-код та карточка повернулась. І все такі цей банк мене задовольняє своєю роботою.
b0rg Опубліковано 19 Червня, 2015 в 09:49 #978 Опубліковано 19 Червня, 2015 в 09:49 15 червня по 15 вересня проводиться спільна з компанією MasterCard "Акція для фрілансерів та веб-майстрів".Кожен, хто отримає виплату за фріланс на карту MasterCard ПриватБанку, зробить з неї витрати в магазині або інтернеті, бере участь у розіграші одного з 9 iPhone6 plus або MacBook!На місяць розіграшу треба отримати грошовий переказів за фріланс на карту MasterCard ПриватБанку від 100 дол. США (в еквіваленті) і зробити 5 і більше витрат від 50 грн в торгових точках або інтернеті з карти, на яку були виплати за фріланс в місяць розіграшуЯкий призовий фонд акції?Розіграш 9 iPhone 6 plus (128 гб) (по 3 кожен місяць) і 1 MacBook Pro 12 "2015 (512 гб) (за підсумками 3 місяців).6+ на 128Гб, Карл, 128Гб!!!
Zevs_Isver Опубліковано 19 Червня, 2015 в 10:36 #979 Опубліковано 19 Червня, 2015 в 10:36 Кожен, хто отримає виплату за фріланс на карту MasterCard ПриватБанку, зробить з неї витрати в магазині або інтернеті, бере участь у розіграші одного з 9 iPhone6 plus або MacBook!головне не забути в кінці року зазначити цю (і наступні) виплату в декларації про доходи
Саня Опубліковано 24 Червня, 2015 в 14:25 #980 Опубліковано 24 Червня, 2015 в 14:25 З 27 червня ПриватБанк змінюється комісія за умови поповнення картки в терміналі самообслуговування без її наявності. Тепер комісія буде складати 0,2%, але не менше 2 грн.Зараз просто 2 грн. комісії знімає.
justice777 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 21:07 #981 Опубліковано 7 Липня, 2015 в 21:07 ПриватБанк запропонував українцям ділитися досвідом економної життєдіяльностіПриватБанк запустив новий освітній проект «Економимо разом!», за допомогою якого клієнти банку та всі жителі України зможуть ділитися своїм досвідом і порадами щодо економного витрачання енергії та інших ресурсів, ефективного використання коштів і вигідного вибору банківських послуг. Як повідомили в банку, у результаті такого проекту в Україні з’явиться нова народна енциклопедія економної життєдіяльності.«Ми щиро віримо, що в економічній ситуації, що склалася, жителі України мають об’єднатися та допомагати один одному, – говорить один із авторів проекту, маркетинг-директор ПриватБанку Сергій Даниленко. – «Економимо разом!» – це освітній проект ПриватБанку, своєрідна «Вікіпедія» економного життя, за допомогою якої кожен з нас може поділитися своїм досвідом економії коштів або використовувати найкращі ідеї інших користувачів».На спеціальному сайті проекту http://econom.pb.ua/ кожен бажаючий може розповісти про те, як зекономити на їжі, одязі, розвагах або побутових дрібницях. Щоб додати нову пораду в народну енциклопедію, потрібно просто натиснути на кнопку «Додати пораду» і заповнити всі необхідні поля.Користувачі сайта зможуть не тільки прочитати, але й оцінити користь кожної поради та проголосувати за неї. Щомісяця експертна група ПриватБанку буде відбирати найкращі поради та дарувати авторам цінні подарунки, серед яких сучасні смартфони, планшети та електронні книги.
Соромітник Опубліковано 8 Липня, 2015 в 09:53 #982 Опубліковано 8 Липня, 2015 в 09:53 Нові технології підтвердження операцій онлайн у банку Коломойськогоhttp://www.volynpost...ku-kolomojskogoПриватбанк запустив в Україні нову технологію підтвердження операцій онлайн – за допомогою селфі або введення ПІН-коду картки.Про це повідомляє прес-служба банку."Такий спосіб авторизації клієнтів під час оплати через Інтернет використовується тоді, коли банку необхідно додатково отримати підтвердження від клієнта, що операцію здійснює саме він", - йдеться у повідомленні.За словами керівника напрямку "Внутрішній контроль і fraud-менеджмент" Олександра Соколовського, раніше для здійснення ризикових платежів, за якими система безпеки банку запитувала додаткову авторизацію клієнта, йому потрібно було підтвердити платіж у телефонному режимі."Тепер наш Приват24 попросить клієнта підтвердити платіж за допомогою селфі на камеру смартфону чи комп’ютера або введенням ПІН-коду картки. Це зручно, особливо якщо клієнт на відпочинку або за кордоном, швидко й гарантує виняткову безпеку платежів", - каже він.Під час селфі-авторизації система безпеки банку порівнює отримане зображення із фото клієнта в інформаційній базі банку. Система дозволяє чітко відокремлювати реальні фото клієнтів від підроблених зображень, зазначають в банку.жопа жопнакупував минулого тижня дещо в інтернеті з оплатою через Приват24все оплатив, але гроші не пішли бо треба підтвердити по телефонумагазину відбиває що транзакція не завершена і відповідно замовлення не фіксуєтьсяпідтвердив платіж, гроші пішли.... але замовлення то мля немамусив потім їм пояснювати і відправляти то все поштою...все що не робиться – усьо на краще
justice777 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 06:47 #983 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 06:47 Ніби після 20-го числа Приват понижує ставки по депозитам.Не агітую, просто інформую.
Roman_1984 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:00 #984 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:00 Ніби після 20-го числа Приват понижує ставки по депозитам. Не агітую, просто інформую.Якщо понижує ставки по депозитам, це якраз не агітація, а навпаки)))
Zevs_Isver Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:02 #985 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:02 Ніби після 20-го числа Приват понижує ставки по депозитам. Не агітую, просто інформую. Якщо понижує ставки по депозитам, це якраз не агітація, а навпаки))) агітація тож з 20го понижує !!!! є ще 7 днів щоб застрибнути на Титанік
Roman_1984 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:04 #986 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:04 агітація тож з 20го понижує !!!! є ще 7 днів щоб застрибнути на ТитанікТобто, до 20го є ще шанс))) Тоді дійсно, так, агітація))))
madkot Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:10 #987 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 07:10 Сьогодні забув карту в банкоматі (не перший раз), подумав потрібно знову йти виготовляти нову карту. Але прийшло смс "Ви забули свою карту в банкоматі. Терміново поверніться! З повагою, ПриватБанк.", повернувся до банкомату, ввів пін-код та карточка повернулась. І все такі цей банк мене задовольняє своєю роботою.я так розумію ви відійшли не дуже далеко від банкомату, так? ну і напевно клієнтів після вас ще не було бо інакше ви б її назад не отримали, лише після інкасації банку
Liontiger Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:44 #988 Опубліковано 13 Липня, 2015 в 20:44 Сьогодні забув карту в банкоматі (не перший раз), подумав потрібно знову йти виготовляти нову карту. Але прийшло смс "Ви забули свою карту в банкоматі. Терміново поверніться! З повагою, ПриватБанк.", повернувся до банкомату, ввів пін-код та карточка повернулась. І все такі цей банк мене задовольняє своєю роботою.я так розумію ви відійшли не дуже далеко від банкомату, так? ну і напевно клієнтів після вас ще не було бо інакше ви б її назад не отримали, лише після інкасації банкуХвилин 15 по базару погуляв, чи в цей період хтось працював з банкоматом, не знаю, мій знайомий прочитавши оголошення на моніторі, що банкомат утримує карту нажав, що карта не його, але послугами побоявся користуватись пішов до сусіднього банкомату, якій стояв на відстані 1 метра.
BARAKUDA Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:51 #989 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 09:51 ПриватБанк не зміг реструктуризувати єврооблігаціїp.s. Перші дзвоники для вкладників НАЙНАДІЙНІШОГО банку ...
justice777 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 14:21 #990 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 14:21 Просто фантастика: У мобільному додатку Privat24 запустили послугу виклику та оплати таксіПонад 1,6 млн користувачів Privat24 Android тепер зможуть за допомогою мобільного додатка замовляти та оплачувати таксі. Як повідомили в банку, нову функцію впроваджено в рамках зміни концепції Privat24 – від класичного онлайн-банкінгу до багатофункціонального платіжного додатка.«Найбільш популярний в Україні мобільний банк Privat24 зараз знаходиться на перехідному етапі, – говорить заступник Голови Правління ПриватБанку Олександр Вітязь. – Послуга виклику таксі стала відправною точкою для розширення функціональності Privat24. А вже в серпні Ви побачите кардинальні зміни з новим додатком Privat24S».Нова функція дозволяє просто в Privat24 замовити таксі «Оптимальне», провести розрахунок вартості поїздки, вибрати бажаний клас автомобіля. Перевага такого способу замовлення таксі в тому, що Ви можете, не виходячи з додатка, оплатити поїздку зі своєї платіжної картки.Реализована возможность заказа Такси с возможностью оплаты картой из Кошелька Приват24 либо наличными по факту доставки.Услуга доступна в городах:Киев, Львов, Запорожье, Днепропетровск, Одесса, Ивано-Франковск, Харьков, Кривой Рог, Житомир, Ровно, Луцк, Днепродзержинск, Тернополь, Хмельницький, Черновцы
Roman_1984 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 14:28 #991 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 14:28 Виклик таксі:Від кільця Конякіна-Гордіюк до Кнайпи на Рівненській порахувало - 26 грн. Здаєтся, нормально...
justice777 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 14:29 #992 Опубліковано 14 Липня, 2015 в 14:29 Теж порахував - ніби адекватна ціна.
pura Опубліковано 17 Липня, 2015 в 18:54 #993 Опубліковано 17 Липня, 2015 в 18:54 Хтось уже користувався, як сервіс?
Tarzanych Опубліковано 17 Липня, 2015 в 20:17 #994 Опубліковано 17 Липня, 2015 в 20:17 Поки що паршивий сервіс, хоча задумка дуже хороша Перший раз авто не знайшло, другий раз знайшло, сервіс зняв гроші з картки, а водій так і не приїхав. Подзвонив йому, "меня навигатор не туда завел, я уже взял другого человека, отменяйте заказ". Після розмови зі службою підтримки гроші повернули, але наступний раз я мінімум через місяць спробую скористатись
BkSeo Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:15 #995 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:15 Сьогодні випадково помітив дивну річ... Зайшов в приват24 - логін-пароль-код з смс, потім вийшов і через годину-другу зайшов знову, але "спитало" тільки логін пароль і було написано - "дякуємо, пароль з смс не потрібно"... Я б навіть не звернув на це уваги, подумав би що сесію запамятало, куки поставило і т.п. але стало цікаво і я зайшов з планшета - та сама фігня - тільки логін і пароль, без смс... Стало ще цікавіше, зайшов з телефона - знову те саме, не просить смс... Раніше 100% такого не було, я щось пропустив?
Deemon Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:24 #996 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:24 цікавіше, зайшов з телефона - знову те саме, не просить смс... Раніше 100% такого не було, я щось пропустив?крім типового входу (зі статичним паролем) в налаштуваннях мобільного п24 є варіанти авторизації:а) - смс-пароль при входіб) - спрощена авторизація (без статичного пароля)
nickel Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:26 #997 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:26 Сьогодні випадково помітив дивну річ... Зайшов в приват24 - логін-пароль-код з смс, потім вийшов і через годину-другу зайшов знову, але "спитало" тільки логін пароль і було написано - "дякуємо, пароль з смс не потрібно"... Я б навіть не звернув на це уваги, подумав би що сесію запамятало, куки поставило і т.п. але стало цікаво і я зайшов з планшета - та сама фігня - тільки логін і пароль, без смс... Стало ще цікавіше, зайшов з телефона - знову те саме, не просить смс... Раніше 100% такого не було, я щось пропустив?З телефона через Ві-Фі? Якщо так, то по ІР запам'ятало. Але раніше такого дійсно не було.
Coding Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:29 #998 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:29 З телефона через Ві-Фі? Якщо так, то по ІР запам'ятало. Але раніше такого дійсно не було.Саме так
BkSeo Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:36 #999 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 16:36 ну ІР дійсно один, але раніше такого не було, от і звернув увагу...P.S. Авторизація по IP - давно вже не забезпечує належний рівень захисту... ось це для мене і видалось дивним...
justice777 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:07 #1000 Опубліковано 20 Липня, 2015 в 18:07 Здійснити зовнішній платіж без смс-паролю не вдасться. Тому, як на мене, панікувати не варто.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.