Перейти до змісту

Ви щасливі?

REDAKTOR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Но когда б в моей то было власти,

вечно путь я длила б, оттого

что минуты приближенья к счастью

много лучше счастья самого.

Вероника Тушнова

Опубліковано

Ви щасливі? smile.gif

ТАК :g15:

В мене навіть статус на борді такий blush.gif

Обычно счастье приходит к счастливому, а несчастье - к несчастному. wink.gif

Франсуа де Ларошфуко

Опубліковано

Ви щасливі? :)

Намагаюсь бути:rolleyes:. Бо з кожним роком все більше і більше розумію, що щастя - це не те, що хтось-там принесе тобі на тарілочці у вигляді, готовому до споживання і насолоди. Це виключно те, що створю я сама - своїми руками і своєю головою. Щастя завжди в нас всередині. І тільки від нас залежить, розпізнаємо ми його чи ні.

Опубліковано

Щастя завжди в нас всередині. І тільки від нас залежить, розпізнаємо ми його чи ні.

Апелюю. Це те ж, що говорити - "я самодостатній і можу обійтись без всіх вас". Ми впливаємо на людей, вони на нас. А бути по-непробивному щасливим скрізь і весь час - самообман, який рано чи пізно, пр усвідомленні, може ранити або й вбити.

Опубліковано

моя колишня подружка розвелася з своїм чоловіком і задала саме це мені питання - Ти щасливий ? - і я чесно говорячи не зразу зрозумів до чого вона клонить ))))

питання саме по собі було для мене диким, я сам собі його ніколи не задавав... а значить я таки щасливий !

Опубліковано

ТАК :g15:

В мене навіть статус на борді такий :blush:

Обычно счастье приходит к счастливому, а несчастье - к несчастному. ;)

Франсуа де Ларошфуко

Хотів написати "НІ", але після цитати Ларошфуко, напишу - "ТАК".

Опубліковано

А если спросится, что есть счастье,

И зачем молодые любятся,

Ты прислушайся сам за себя,

Как поверишь, так и сбудется.

Если счастье - то, что дают,

Значит, нам суждено на горе.

Если все ж это - то, что мы строим,

То у нас его будет море.

© "Духи" :)

Опубліковано

Обычно счастье приходит к счастливому, а несчастье - к несчастному. ;)

Франсуа де Ларошфуко

Хотів написати "НІ", але після цитати Ларошфуко, напишу - "ТАК".

Треба не лише писати, а й вірити у це!

А если спросится, что есть счастье,

И зачем молодые любятся,

Ты прислушайся сам за себя,

Как поверишь, так и сбудется.

© "Духи" :)

Ось воно - моє ЩАСТЯ!!! :D

Але це правда щастя. Не всім доступне, між іншим

Знаючи це - ще більше його цінуєш.

Опубліковано

Чи ти щаслива, біла квітко,

Коли, прозору і печальну,

Тебе, легку і безпричальну,

У натовпі стрічаю зрідка?

Чи ти мене коли згадаєш,

Чи ми зустрінемося ще,

Коли все золото поопадає

І захолоне під дощем?

Чи ти прийдеш мене спасти,

Коли згасатиму в тумані,

Коли твої малі листи

Мені як помахи прощальні?

Коли я тихо відшумлю

І слід покриється роками,

Чи скажеш ти тоді: "Люблю..."

І квітку покладеш на камінь?

Микола Воробйов

P.S. Дуже люблю цей вірш:)

Опубліковано

якшо любите цей вірш, значить розумієте його. Так про що він? Банальна відповідь "про любов" не приймається!

Опубліковано

пояснювати художній твір - це все одно що ...

тоді на уроках літератури навіть школярі цим займаються :angry2:

блін, довго мені будете згадувати?! :mdr::)

Опубліковано

ні, недовго, не переживай. ще пару пару підходящих випадків, а потім обридне

а поки ше як, цікаво?

з.і. я какбе то не переживаю, було б чого,а от хтось дуже тремтливо відноситься до своїх топіків

Опубліковано

Щастя…

Коли вмієш любити людей і маєш з ким поділитись емоціями. Коли знаходиш однодумців. Коли при зустрічі тобі дарують усмішку, а не презирливий погляд. Коли відчуваєш за спиною крила, хоча ніколи не зможеш злетіти. Коли тебе не залишають у спокої. Коли дощ плаче разом з тобою. Коли ніколи не відчуваєш себе самотнім. Коли тебе впізнають ті, хто не бачив років з десять. Коли в душі не буває зими, а тільки тепла весна чи жарке літо. Коли віриш у казки.

Щастя…

Коли йдеш босим по траві, не боячись загнати в ступню скалку. Коли перебираєш руками теплий пісок. Коли стираєш восковий наліт з яблука. Коли бачиш, як пасуться коні. Коли поруч пролітає лелека. Коли сідає сонце, залишаючи за собою рожевий слід. Коли в полі ловиш вітер. Коли перші квіти показуються з-під снігу. Коли слухаєш вечірнє кумкання жабок. Коли золоте колосся гнеться додолу. Коли п’єш воду з джерела. Коли молишся по-дитячому щиро. Коли кажеш: «Я люблю тебе» і чуєш у відповідь: “Я тебе теж люблю”.

Щастя…

Коли плачеш. Коли в хворобі про тебе піклуються. Коли віриш. Коли вмієш зупинитись і перевести дух. Коли знаєш, що чиниш правильно. Коли живеш у мирі. Коли не знаєш, хто такі лікарі. Коли миєш руки у фонтані. Коли отримуєш листи. Коли спізнюєшся, але все одно приходиш вчасно. Коли дякуєш. Коли час не має значення. Коли гладиш сусідського собаку і він тебе не кусає. Коли знаєш, що дочекаєшся. Коли про твій день народження не забувають. Коли даруєш квіти. Коли приносиш добрі новини.

Щастя…

Коли свіча в твоїх руках не гасне. Коли в темряві немає страху. Коли не думаєш цифрами. Коли розгортаєш шоколад із фольги. Коли знаходиш загублене. Коли маєш що фотографувати. Коли відчуваєш запах свіжого сіна. Коли не бракує слів. Коли можеш допомагати безкорисливо. Коли тобі довіряють. Коли знаєш, що недарма прожив день. Коли можеш протистояти системі. Коли взуваєш кросівки після туфель на каблуках. Коли не сумніваєшся. Коли маєш вибір. Коли можеш бути добрим і милосердним. Коли відчуваєш краплі сонця на шкірі.

Щастя..., коли хтось дякує Богові за те, що ти є…

Як на мене, то щастя - то якась мить, коли нам добре. А будь-яка неприємність у вигляді образи, несправедливого відношення чи просто зламаного каблука може запросто задуматись при відповіді на таке питання.

П.С. Зараз я щаслива (тьху-тьху-тьху, щоб не наврочити :)).

Опубліковано

Очень. Я просто люблю жить и впитывать в себя только позитив из окружающего меня мира: цёмку сына, цветы любимого, улыбку прохожего, ой, не счесть этого всего прикольного.... :rolleyes:

Опубліковано

3 кило пломбира и я самый счастливый...пока пломбир не кончится.

А если серьезно,пока не с кем разделить жизнь,жить как то уныло

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...