Перейти до змісту

Інтернет від airbites

Рекомендовані повідомлення

Питання до адмінів арбіту

а чтого ж то ви забрали канал за пакету якщо він там мав бути?

ХЛ він всеж є, а в Л вже немає

1. Не зрозуміло одне ....ви вирішуєте, які канали і в яких пакетах мають бути ??!

2. В розділі послуги --- iptv --- активація читаємо, що написано... "... Шановний користувач! Компанія “Airbites.net” проводить тестування нового сервісу під назвою “IPTV” і ви маєте можливість скористатись цією послугою в тестовому режимі. ...", "... Також зверніть будь ласка увагу на те що телеканали поділені на три групи(пакет “Базовий”, пакет “Розширений”, та пакет “Преміум” ...", "... Кількість телеканалів в пакеті з часом може змінюватись відповідно до прийнятих стандартів. ..." і. т.д..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі, не розумію. чго ви всі "вчепились"?. 90% всіх цих каналів на аверсі є..

А інтернет -це ІНТЕРНЕТ! І, якісні послуги,варто очікувати не від всіх :closedeyes:

Змінено користувачем Dimkaki
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі, не розумію. чго ви всі "вчепились"?. 90% всіх цих каналів на аверсі є..

А інтернет -це ІНТЕРНЕТ! І, якісні послуги,варто очікувати не від всіх :closedeyes:

взагалі пакет послуг є пакет послуг

думаю тобі б теж не сподобалось коли ти замість 1кг сиру отримував 1кг сиру, але гіршої якості. й тобі б відповідали, а це ж сир, що ви хочете

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як часто можна заблоковувати та відблоковувати користування послугою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі пакет послуг є пакет послуг

думаю тобі б теж не сподобалось коли ти замість 1кг сиру отримував 1кг сиру, але гіршої якості. й тобі б відповідали, а це ж сир, що ви хочете

Згоден,але така реальність... Вимагати від провайдера дотримання умов надання послуг,в більшості випадків ні до чого не приведе, "дурника зробять" все-одно з абонента (я нікого конкретно не маю на увазі). Був у мене випадок,коли ОГО 1024 через кожні 10-15хв. пропадав (мої тьотенькі з бухгалтерії дуже сварились),позвонив на Укртелеком, сказали або 512 переходь або "хай так і буде", пвсля ще кількох дзвінків "шось зробили" передзвонили сказали ось тобі 2048,якщо не буде обривів - користуйтесь,ні то 1024. Вже минуло 2 роки,працюють на 2048, 3-5 обривів в день...

P.S. Не вважайте за флуд.

Змінено користувачем Dimkaki
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайна українська натура: є - є, ну і добре...

Змінено користувачем swen1989
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайна українська натура: є - є, ну і добре...

Є, такі що за "5 копійок" на всі 100 грн. "мозгі" тобі "відпарять", є що "розуміють",і готові почекати,але тут ньюанс - треба вміти зними поводитись, і все-таки, бажано потім,"їм зробити так,шоб вони думали,шо вони в чомусь виграли,ну тіпа вони доказали/нагрузили :rolleyes: "...Ну може, я не так висловився,але хто зтикався - суть зрозуміли... :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як часто можна заблоковувати та відблоковувати користування послугою?

....не довше ніж на 2-ва календарних місяці протягом кожного року(можна і по тижню, але сума днів не має перевищувати 2-ва місяці)....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не гортати купу сторінок - скажіть:

Як підключення даного провайдера дружить із роутерами?

В мене 2 компа (припустимо) якісь підводні камні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Набагато краще ніж білайн, підійде любий роутер з Static IP

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розірвав сьогодні договір із Бджолайном. І сьогодні ж замовив Повітряні Байти :)

Жду 19 години... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене 2 компа (припустимо) якісь підводні камні?

....дружить норм, якщо роутер на WAN портові має підтримку Dynamic IP...також для iptv необхідна підтримка мультикасту, а на рахунок моделі(виробника) --- це за бажанням. Особисто мені подобається такий або новіша модель....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене за першим посиланням. :)

Поки що вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на перемоги буде?

.... так в планах є, буде точніша інформація по даному району обов'язково повідомлю....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кравчука 11Б є?

.... є на літо 2011 планується ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчора залишав повідомлення-заявку на сайті. Заповнив усі поля. Вказав зручну дату і час.

Ніхто не прийшов. Зате передзвонили, і сказали, що я залишив ЛИШЕ номер телефону.

Сказали, що передзвонять сьогодні. Ще не дзвонили. Жду. А інет нада, бо Бджолайн вже виключили!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А інет нада, бо Бджолайн вже виключили!

А вони як інет відключають то від своєї локальної мережі теж відрізують?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

WAN світиться. Але НІКУДИ не можу зайти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчора залишав повідомлення-заявку на сайті. Заповнив усі поля. Вказав зручну дату і час.

Ніхто не прийшов. Зате передзвонили, і сказали, що я залишив ЛИШЕ номер телефону.

Сказали, що передзвонять сьогодні. Ще не дзвонили. Жду. А інет нада, бо Бджолайн вже виключили!

треба було сходити)) там дывчата красиві в них в офісі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....кинь номер в лічку --- точно передзвонять .... або сам брякни на 77-27-77 ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1231811286.png

ОТак!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також залишав заявку на сайті, не підтвердження на мило, ні дзвінка не отримав, хоча писало що заявка успішна.

І ще хотів запитати як справи з локалкою і підтримкою UA-IX?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Федорова 2А вже скоро??? бо ж за УТ платити чи ні там до 20 числа :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...