mrZED Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 17:10 #126 Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 17:10 дочекатись маршрутку на Конякіна після 21-00 практично нереально!!! Я розумію, якби це був якийсь забити район міста, але вибачте - тут, навпаки, найбільша густота населення!!! Тобто маршрути 17, 17а, 28, 31 - мають до 23-00 як мінімум ходити з регулярністю хоча б 15хв! Ось тоді і подумаю чи не дати за проїзд 2грн. А наразі принципово продовжую платити по 1.5, водії уже звикли і останнім часом абсолютно ніяких зауважень в мій бік не почув а скільки платити вам - вирішувати лише самим вам!
max Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 18:17 #127 Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 18:17 12 кілометрів через центр. Справді серйозна відстань!Не пойму ти з іронією чи всерйоз. Якщо перше, то, якщо не помиляюсь, москва в довжину з півночі на південь в 90х була 56км, зараз, нехай навіть 60, навіть 100км, але це пробачаюсь мегаполіс яких одиниці в світі а це луцьк один з найменших обл. центрів України. Так що виходить таки так, 12 км не мало для нас. ти у Рівному був чи просто гуглмапу дивився? Ну, рівне знаю гірше чим львів і навіть київ ) Тут спалив.
Wolfy Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 18:54 #128 Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 18:54 Сьогодні в 17 сіли втрьох, дав водію 6 грн, бо взагалі не вкурсі цих подій по зниженню був, а він мені гривню каже візьми назад, "за трьох дешевше)" - цитата, я ще я подякував). А виходить на 50 коп надув.
MrVes Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 19:09 #129 Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 19:09 Сьогодні в 17 сіли втрьох, дав водію 6 грн, бо взагалі не вкурсі цих подій по зниженню був, а він мені гривню каже візьми назад, "за трьох дешевше)" - цитата, я ще я подякував). А виходить на 50 коп надув.
SunSeth Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 19:47 #130 Опубліковано 3 Листопада, 2010 в 19:47 чому бездіють відповідні компетентні органи (прокуратура чи виконавча служба) які мають слідкувати за дотриманням Законів і рішень судів?суворість законів у нас компенсується необов'язковістю їх виконання.
BARAKUDA Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 05:57 #131 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 05:57 Якщо тарифи на проїзд не зростуть – будуть акції протесту, – автоперевізники Автоперевізники кажуть, що можливі акції протесту у випадку відсутності реакції місцевої влади на необхідність підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі. Про це повідомив голова Всеукраїнської асоціації автоперевізників України Віталій Рева, інформує «Дело». Рева зазначив, що відповідне рішення ухвалене в п'ятницю, 17 грудня, на загальних річних зборах автоперевізників. «Рішення зборів оформляється зараз, там цілий ряд питань», – сказав він. Зокрема, в рішенні зборів зазначено, що перевізники будуть залежно від вартості палива міняти і тарифи. «Рішення ухвалене, і питання стоїть так: якщо вони не зреагують – це в основному стосується місцевих органів влади, – то ми змушені будемо проводити протестні акції, тому що за рік тільки в Київській області 8 підприємств стали банкрутами, повністю розвалилися, у 8 районах вже немає навіть автопідприємств », – зазначив голова асоціації. За словами Реви, це також зазначено у рішенні зборів. У той же час він підкреслив, що в рішенні про необхідність підвищення вартості на проїзд у маршрутках немає конкретної дати підвищення, оскільки час і розмір підвищення розраховує кожен перевізник окремо. За словами керівника ВААП, також планується надіслати відповідні звернення до Кабінету Міністрів і в міністерства. «Це було рішення річних зборів, – сказав Рева, маючи на увазі приведення тарифів у відповідність зі зростанням цін на паливо. – А тепер на підставі цього рішення ми звернемося з відповідним листом на адресу Прем'єр-міністра, Мінінфраструктури, Мінекономіки і попередимо». На думку експертів, тарифи необхідно підвищувати на 1-2 гривні, оскільки перевезення стали збитковими, оскільки нинішні тарифи розглядалися, коли вартість палива була нижчою в 2,5 раза. Вичитав сьогодні на "Волинських новинах"
GraysonPierce Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 06:24 #132 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 06:24 Треба буде купляти велосипед
snight Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 06:32 #133 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 06:32 Чесно, якщо і на цей раз, це підвищення з'їдять, то українські люди-терпіли на це реально заслуговують, бо тут треба на мітинг іти і не поїздити тиждень на маршрутках, бо вони перевізники оху вже ...
Саня Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 07:18 #134 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 07:18 Коли пальне дешевшало, вартість проїзду не зменшувалася. Навіть в супереч рішенню суду вона залишалася 2 грн. Зараз солярка подорожчала, то відразу треба тарифи підвищувати. І не на 50 коп., а зразу їм подавай на 1-2 грн. За яйця таких "експертів" треба підвісити на центральній площі міста. Хай люди знають своїх героїв.Якщо підвищення матиме місце - треба бойкотувати маршрутки. Можливо не всім вдасться геть відмовитися від даного виду транспорту, але по можливості особисто я буду уникати проїзду маршруткою. Краще пів години прогулятися пішки. Після цілого дня просиджування на роботі це навіть корисно :-)
VeryFate Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 08:34 #135 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 08:34 Краще пів години прогулятися пішки. Після цілого дня просиджування на роботі це навіть корисно :-) Ага, зимою, по льду, на холоді. Який вихід тим в кого місце роботи/проживання лежить поза рухом електротранспорту, платити більше ? Ну їх в дупу осиновим кілком цих ненаситних власників маршрутів. Так проїзд мусить бути 1,5 чи 2 грн ? Можна скан рішення і всі відповідні докі, щоб було чим аргументувати і не доказувати всім що ти самий вумний.
Phoinix Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:00 #136 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:00 потрібно розігнати геть тих перевізників, нехай якась одна організація займається цим, бажано державна.
Саня Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:17 #137 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:17 Краще пів години прогулятися пішки. Після цілого дня просиджування на роботі це навіть корисно :-) Ага, зимою, по льду, на холоді. Так, зимою. Що тут такого? Коли йдеш, то не холодно, це тобі не на одному місці стояти, очікуючи на маршрутку. Лід під ногами - дійсно недолік, але ти ж не на каблуках височенних, правда? ;-) Холод - не біда. Гірше коли на голову капає, під ногами калюжі і вітер сильний :-(
BARAKUDA Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:18 #138 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 10:18 потрібно розігнати геть тих перевізників, нехай якась одна організація займається цим, бажано державна. вже в Луцьку є одна державна організація - КП "ЛУЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ". Вони вже напевне з півтора роки зробити свою заборгованість перед працівниками меншою 1 млн грн не можуть... Допрацювалися...
Oktar Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 18:38 #139 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 18:38 За рік тільки в Київській області 8 підприємств стали банкрутами, повністю розвалилися, у 8 районах вже немає навіть автопідприємствЗате у нас в Луцьку - повний комунізм! Перевізники настільки готові горло будь-кому перегризти за ті маршрути, що міська рада змушена була призупинити проведення тендерів на наступні 5 років. Тому що в несамовитому бажанні продовжувати займатись цією невдячною і збитковою справою претенденти позятагували одне одного в суди та прокуратуру.
NeoN Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 18:52 #140 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 18:52 Oktar а взагалі я теж вважаю, або пішки або на велі - треба берегти своє здоров'я з молоду! Сам ж до 1-го грудня притримувався своєї методики (ходив пішки, щоб не казали шо раджу, а сам...), з літа до цієї дати тільки 3 рази їздив на маршрутці на роботу!
BARAKUDA Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 20:15 #141 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 20:15 Oktar а взагалі я теж вважаю, або пішки або на велі - треба берегти своє здоров'я з молоду! Сам ж до 1-го грудня притримувався своєї методики (ходив пішки, щоб не казали шо раджу, а сам...), з літа до цієї дати тільки 3 рази їздив на маршрутці на роботу! для прикладу - жив би ти на ГПЗ чи на 40-му, а на роботу добиратися в центр міста - довго б ти так ненаходився... Все відносно і відстань також... Зрозуміло, якщо питання 3 тролейбусні маршрутки то ще можна пройтися, особливо, якщо є можливість пару метрів зрізати, а коли маршрут кілометрів зо 5-ть і його потрібно долати пару раз на день то тільки на транспорті, а вже на якому - то вирішувати вам...
NeoN Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 21:16 #142 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 21:16 BARAKUDA , згідний - все відносне для кожного (мені на велі 60 км - це дорога!, лексу ж дорога - 200), я так долав відстань від загсу до автозаводу (нормально?)А щоб підзадорити, весною ми з 40го в політех на ГПЗ ходили з одногрупником, ну такі вже ми гулякі... На дорогу йшла майже година, але мені здається воно того варте (та й маршрутки такі вже забиті( як на першу пару) ходять, що стоїш на одній нозі і диву даєшся як так всю дорогу витримати можна), а так бодрячком, супер!
Andrew_Best Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 22:14 #143 Опубліковано 21 Грудня, 2010 в 22:14 З ефективними мітингами здається ніц не буде ... ми не такі багаті щоб по цілих днях страйкувати ІМХО
MrVes Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 00:01 #144 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 00:01 Страйки, мітинги - це все супер, але їхати як не крути потрібно... Можна просто не оплачувати проїзд.
swen1989 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 02:17 #145 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 02:17 Та взагалі можна обнагліти! Платити 1,5 і все.
Andrew_Best Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 05:40 #146 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 05:40 Маршутики в нас невідповідальні за свою роботу, він готовий не їхати і не везти цілий втобус людей доки всі до останнього не заплатять. А якщо ти відмовившся платити і маршука не їхатиме то тебе всі інші люди будуть нагржати або просто викинуть з маршутки.
carlzeiss Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 05:50 #147 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 05:50 Они там ипанулись совсем?Саме так.В Києві, при в рази більших довжинах маршрутів, вартість проїзду 2,25 грн. І знову ж таки, в тому самому Києві, заробітні плати в рази більші.То влада знову думає дупою?
fantazy Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 08:09 #148 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 08:09 Вона не думає.
mrZED Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 08:28 #149 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 08:28 а я думаю, що доки солярка не перейде рубіж у 10 грн за літр, перевізники Луцька не ризикнуть піднімати оплату. Бо ще не так давно люди вимагали (а дехто вже і їздив) ціну 1.5грн. В пресі говориться лише про підняття проїзду в столиці, яке от от і відбудеться. А ми ще пів року принаймні поживем нормально але питання в іншому: чи збільшилась ваша зарплата/пенсія/стипендія за ці декілька років, коли ми почали їздити по 2грн, на 25%, щоб ми могли платити уже 2.50 ? Я розумію, що паливно-мастильні матеріали дорожчають, і відповідно обслуговування автобусів, але ж нікому останні 2 роки легко не живеться... І якщо затягувати паски, то усім, але перевізники не збираються навіть і на 20% зменшити свої прибутки. Неважко порахувати, що один автобус на маршруті окуповлюється за 2 з лишнім роки. А це, я вам скажу, досить таки привабливий бізнес. Жаль лише, що по-суті недоступний. Луцькі перевізники сьогодні працюють в системі олігополії..
BARAKUDA Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 17:27 #150 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 17:27 Они там ипанулись совсем?Саме так.В Києві, при в рази більших довжинах маршрутів, вартість проїзду 2,25 грн. І знову ж таки, в тому самому Києві, заробітні плати в рази більші.То влада знову думає дупою?Нафіг вам той Київ здався... в Рівно маршрутки 1,50 грн...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.