Перейти до змісту

Вартість проїзду знизять?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

дочекатись маршрутку на Конякіна після 21-00 практично нереально!!! Я розумію, якби це був якийсь забити район міста, але вибачте - тут, навпаки, найбільша густота населення!!!

Тобто маршрути 17, 17а, 28, 31 - мають до 23-00 як мінімум ходити з регулярністю хоча б 15хв! Ось тоді і подумаю чи не дати за проїзд 2грн. А наразі принципово продовжую платити по 1.5, водії уже звикли і останнім часом абсолютно ніяких зауважень в мій бік не почув :smile-zachot:

а скільки платити вам - вирішувати лише самим вам! :0011:

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 кілометрів через центр. Справді серйозна відстань!

Не пойму ти з іронією чи всерйоз. Якщо перше, то, якщо не помиляюсь, москва в довжину з півночі на південь в 90х була 56км, зараз, нехай навіть 60, навіть 100км, але це пробачаюсь мегаполіс яких одиниці в світі а це луцьк один з найменших обл. центрів України. Так що виходить таки так, 12 км не мало для нас.

ти у Рівному був чи просто гуглмапу дивився?

Ну, рівне знаю гірше чим львів і навіть київ ) Тут спалив.

Опубліковано

Сьогодні в 17 сіли втрьох, дав водію 6 грн, бо взагалі не вкурсі цих подій по зниженню був, а він мені гривню каже візьми назад, "за трьох дешевше)" - цитата, я ще я подякував). А виходить на 50 коп надув.

Опубліковано

Сьогодні в 17 сіли втрьох, дав водію 6 грн, бо взагалі не вкурсі цих подій по зниженню був, а він мені гривню каже візьми назад, "за трьох дешевше)" - цитата, я ще я подякував). А виходить на 50 коп надув.

:_36:

Опубліковано

чому бездіють відповідні компетентні органи (прокуратура чи виконавча служба) які мають слідкувати за дотриманням Законів і рішень судів?

суворість законів у нас компенсується необов'язковістю їх виконання.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Якщо тарифи на проїзд не зростуть – будуть акції протесту, – автоперевізники

20202-1m.jpg

Автоперевізники кажуть, що можливі акції протесту у випадку відсутності реакції місцевої влади на необхідність підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксі.

Про це повідомив голова Всеукраїнської асоціації автоперевізників України Віталій Рева, інформує «Дело».

Рева зазначив, що відповідне рішення ухвалене в п'ятницю, 17 грудня, на загальних річних зборах автоперевізників.

«Рішення зборів оформляється зараз, там цілий ряд питань», – сказав він. Зокрема, в рішенні зборів зазначено, що перевізники будуть залежно від вартості палива міняти і тарифи.

«Рішення ухвалене, і питання стоїть так: якщо вони не зреагують – це в основному стосується місцевих органів влади, – то ми змушені будемо проводити протестні акції, тому що за рік тільки в Київській області 8 підприємств стали банкрутами, повністю розвалилися, у 8 районах вже немає навіть автопідприємств », – зазначив голова асоціації. За словами Реви, це також зазначено у рішенні зборів.

У той же час він підкреслив, що в рішенні про необхідність підвищення вартості на проїзд у маршрутках немає конкретної дати підвищення, оскільки час і розмір підвищення розраховує кожен перевізник окремо.

За словами керівника ВААП, також планується надіслати відповідні звернення до Кабінету Міністрів і в міністерства. «Це було рішення річних зборів, – сказав Рева, маючи на увазі приведення тарифів у відповідність зі зростанням цін на паливо. – А тепер на підставі цього рішення ми звернемося з відповідним листом на адресу Прем'єр-міністра, Мінінфраструктури, Мінекономіки і попередимо».

На думку експертів, тарифи необхідно підвищувати на 1-2 гривні, оскільки перевезення стали збитковими, оскільки нинішні тарифи розглядалися, коли вартість палива була нижчою в 2,5 раза.

Вичитав сьогодні на "Волинських новинах"

Опубліковано

Чесно, якщо і на цей раз, це підвищення з'їдять, то українські люди-терпіли на це реально заслуговують, бо тут треба на мітинг іти і не поїздити тиждень на маршрутках, бо вони перевізники оху вже ...

Опубліковано

Коли пальне дешевшало, вартість проїзду не зменшувалася. Навіть в супереч рішенню суду вона залишалася 2 грн.

Зараз солярка подорожчала, то відразу треба тарифи підвищувати. І не на 50 коп., а зразу їм подавай на 1-2 грн. За яйця таких "експертів" треба підвісити на центральній площі міста. Хай люди знають своїх героїв.

Якщо підвищення матиме місце - треба бойкотувати маршрутки. Можливо не всім вдасться геть відмовитися від даного виду транспорту, але по можливості особисто я буду уникати проїзду маршруткою. Краще пів години прогулятися пішки. Після цілого дня просиджування на роботі це навіть корисно :-)

Опубліковано

Краще пів години прогулятися пішки. Після цілого дня просиджування на роботі це навіть корисно :-)

Ага, зимою, по льду, на холоді. :(

Який вихід тим в кого місце роботи/проживання лежить поза рухом електротранспорту, платити більше ?

Ну їх в дупу осиновим кілком цих ненаситних власників маршрутів.

Так проїзд мусить бути 1,5 чи 2 грн ? Можна скан рішення і всі відповідні докі, щоб було чим аргументувати і не доказувати всім що ти самий вумний.

Опубліковано

потрібно розігнати геть тих перевізників, нехай якась одна організація займається цим, бажано державна.

Опубліковано

Краще пів години прогулятися пішки. Після цілого дня просиджування на роботі це навіть корисно :-)

Ага, зимою, по льду, на холоді. :(

Так, зимою. Що тут такого? Коли йдеш, то не холодно, це тобі не на одному місці стояти, очікуючи на маршрутку. Лід під ногами - дійсно недолік, але ти ж не на каблуках височенних, правда? ;-)

Холод - не біда. Гірше коли на голову капає, під ногами калюжі і вітер сильний :-(

Опубліковано

потрібно розігнати геть тих перевізників, нехай якась одна організація займається цим, бажано державна.

вже в Луцьку є одна державна організація - КП "ЛУЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ".

Вони вже напевне з півтора роки зробити свою заборгованість перед працівниками меншою 1 млн грн не можуть... Допрацювалися... :lopata::lopata::lopata:

Опубліковано

За рік тільки в Київській області 8 підприємств стали банкрутами, повністю розвалилися, у 8 районах вже немає навіть автопідприємств

Зате у нас в Луцьку - повний комунізм! Перевізники настільки готові горло будь-кому перегризти за ті маршрути, що міська рада змушена була призупинити проведення тендерів на наступні 5 років. Тому що в несамовитому бажанні продовжувати займатись цією невдячною і збитковою справою претенденти позятагували одне одного в суди та прокуратуру.

Опубліковано

Oktar :smile-zachot:

а взагалі я теж вважаю, або пішки або на велі - треба берегти своє здоров'я з молоду!

Сам ж до 1-го грудня притримувався своєї методики (ходив пішки, щоб не казали шо раджу, а сам...), з літа до цієї дати тільки 3 рази їздив на маршрутці на роботу!

Опубліковано

Oktar :smile-zachot:

а взагалі я теж вважаю, або пішки або на велі - треба берегти своє здоров'я з молоду!

Сам ж до 1-го грудня притримувався своєї методики (ходив пішки, щоб не казали шо раджу, а сам...), з літа до цієї дати тільки 3 рази їздив на маршрутці на роботу!

для прикладу - жив би ти на ГПЗ чи на 40-му, а на роботу добиратися в центр міста - довго б ти так ненаходився... Все відносно і відстань також... Зрозуміло, якщо питання 3 тролейбусні маршрутки то ще можна пройтися, особливо, якщо є можливість пару метрів зрізати, а коли маршрут кілометрів зо 5-ть і його потрібно долати пару раз на день то тільки на транспорті, а вже на якому - то вирішувати вам...

Опубліковано

BARAKUDA , згідний - все відносне для кожного (мені на велі 60 км - це дорога!, лексу ж дорога - 200), я так долав відстань від загсу до автозаводу (нормально?)

А щоб підзадорити, весною ми з 40го в політех на ГПЗ ходили з одногрупником, ну такі вже ми гулякі... На дорогу йшла майже година, але мені здається воно того варте (та й маршрутки такі вже забиті( як на першу пару) ходять, що стоїш на одній нозі і диву даєшся як так всю дорогу витримати можна), а так бодрячком, супер!

Опубліковано

Страйки, мітинги - це все супер, але їхати як не крути потрібно...

Можна просто не оплачувати проїзд. ;)

Опубліковано

Маршутики в нас невідповідальні за свою роботу, він готовий не їхати і не везти цілий втобус людей доки всі до останнього не заплатять. А якщо ти відмовившся платити і маршука не їхатиме то тебе всі інші люди будуть нагржати або просто викинуть з маршутки.

Опубліковано

Они там ипанулись совсем?

Саме так.

В Києві, при в рази більших довжинах маршрутів, вартість проїзду 2,25 грн.

І знову ж таки, в тому самому Києві, заробітні плати в рази більші.

То влада знову думає дупою?

Опубліковано

а я думаю, що доки солярка не перейде рубіж у 10 грн за літр, перевізники Луцька не ризикнуть піднімати оплату. Бо ще не так давно люди вимагали (а дехто вже і їздив) ціну 1.5грн.

В пресі говориться лише про підняття проїзду в столиці, яке от от і відбудеться. А ми ще пів року принаймні поживем нормально :)

але питання в іншому: чи збільшилась ваша зарплата/пенсія/стипендія за ці декілька років, коли ми почали їздити по 2грн, на 25%, щоб ми могли платити уже 2.50 ? :sq_ye:

Я розумію, що паливно-мастильні матеріали дорожчають, і відповідно обслуговування автобусів, але ж нікому останні 2 роки легко не живеться... І якщо затягувати паски, то усім, але перевізники не збираються навіть і на 20% зменшити свої прибутки. :dont:

Неважко порахувати, що один автобус на маршруті окуповлюється за 2 з лишнім роки. А це, я вам скажу, досить таки привабливий бізнес. Жаль лише, що по-суті недоступний. Луцькі перевізники сьогодні працюють в системі олігополії.. <_<

Опубліковано

Они там ипанулись совсем?

Саме так.

В Києві, при в рази більших довжинах маршрутів, вартість проїзду 2,25 грн.

І знову ж таки, в тому самому Києві, заробітні плати в рази більші.

То влада знову думає дупою?

Нафіг вам той Київ здався... в Рівно маршрутки 1,50 грн...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...