Перейти до змісту

Вартість проїзду знизять?

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будучи в Харкові я спеціально чекав тролейбус, тому що він зимою теплий, а літом кондиціонер

Цікаво скільки коштує проїзд в тролейбусі в Харкові і чи там теж, як і в Луцьку, це основний транспорт для пенсіонерів? Якої моделі тролейбуси там їздять по місту?

вартість проїзду 2 грн

не доводилось їздити у години пік, отож, щодо контингенту не можу сказати

Тут можна глянути які тролейбуси їздять

• Відповідей 514
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Можете подарувати Луцьку тролейбус з кондиціонером, хто там такий розумний.

А поки добре, що луцький електротранспорт почали розвивати, а не гробити.

Все рівно в тролейбусі їхати комфортніше, ніж у маршрутці. В Луцьку принаймні.

Опубліковано

Я пересів, і досить давно.

Маршрутками дуже рідко користуюсь.

Тролейбусами комфортніше, хід мякше і, як писав раніше, по часу однаково.

Питання навіщо платити більше?

Тим кому потрібні кондиціонери в тролейбусах. Хороша штука, а в маршрутках вони є?

Буде розвиватися електротранспорт - чудово.

Зникне з території міста отой чадячий хлам - чудово.

От лише щоб потім ЛТУ не зарвалося і ціни не почало лупити згодом "бо бензин в ціні виріс". Ну це так, для прикладу, ви зрозуміли. :_02:

Опубліковано

по часу однаково

мені з 40-го до "Лучеська" на маршрутці швидше.

Це, якщо враховувати час очікування траліка. А сама дорога займає приблизно однаковий час, +/- 2-3 хв.

Опубліковано

по часу однаково

мені з 40-го до "Лучеська" на маршрутці швидше.

Це, якщо враховувати час очікування траліка. А сама дорога займає приблизно однаковий час, +/- 2-3 хв.

зловив сьогодні тролейбус на зупинці, доїхав від ГПЗ до ДОСАФ за 20 хв

а назад їхав в 9тці АС4686 ВК :(

задні колодки пищать, на кожній ямі удар по корпусу автобуса , аж зуби цокали

завтра зранку передам телефонний привіт АТП

Опубліковано

Хто вирішив перейти на троллейбуси, тут графіки руху http://lpe.at.ua/index/0-18

Від сьогодні перейшов на "лісапед":). А графіки 15-ток не сильно співпадають з реальними (

Опубліковано

задні колодки пищать, на кожній ямі удар по корпусу автобуса , аж зуби цокали

Так ото ж бо.

Я так защемлення нерва хребта отримав.

Дятел за кермом так спішив, що ями пофіг були.

На ямі так тряхнуло, що думав зуби повилітають, а хребет як струмом пронизало.

На роботі ще нічого було (ніби мяз потянув), а наступного дня труба.

Можна сказати що автодор винен, але там обоє причетні.

Знав би що так обернеться - подав би в суд, а так навіть номер маршрутки не запамятав.

Опубліковано

Розумникам які хочуть влаштувати флешмоб по несплаті проїзду і відмові виходу з автобуса - водій завезе всіх на грибоєдова і будете пояснювати чому у вас квиточка нема і чому відмовляєтесь платити, хором , всім автобоусом.

рентабельність автобуса 40 000 гривень в рік, за умов нинішньої солярки, нинішнього долара і автобус їздив всі 365 днів, якщо рахувати тільки постійні витрати типу гума, масло, фільтра.

будьякий серйозний ремонт - чи то капіталка мотора, чи коробки, ітд ітп і автобус можна ставити під забор, ці ремонти в десятках тисяч рахуються. у всіх автобусів пробіги по 700-900 тисяч, мотори у богданів - мільйонники, а у еталонів і того не наїжжають.

скоро збудеться ваша мрія і маршруток стане меньше, лишаться лише ті у кого лишився жировий прошарок з попередніх років.

За ЛПЄ - директор, при якому закупили тролейбуси і почали розвивати електротранспорт з своєї посади пішов прямо на лікарняне ліжко, тому про процвітаючий електротранспорт - забудьте.

Опубліковано

у мене сто по ремонту автобусів. я бачу що вони заробляють і витрачають, як стали купляти запчастини і як відноситись до ТО, практично всіх власників і багатьох водїїв знаю особисто.

Опубліковано
практично всіх власників і багатьох водїїв знаю особисто.

Будьте добрі, передайте їм, що перегони та ігнорування світлофорів і зупинок - то є вельми не добре.

Дякую :)

Опубліковано

Розумникам які хочуть влаштувати флешмоб по несплаті проїзду і відмові виходу з автобуса - водій завезе всіх на грибоєдова і будете пояснювати чому у вас квиточка нема і чому відмовляєтесь платити, хором , всім автобоусом.

А потім, водій та власник автобусу, будуть розказувати податковій про необліковану готівку, а транспортній інспекції та ДАІ: про техстан т/з та квитки (і страхування пасажирів).
Опубліковано

ніхто податковій нічого пояснювати не буде. нема квитка - значить ви заєць, не заплатили за проїзд. раз автобус виїхав з депо (наприклад) техстан задовільний, водій тверезий, це він на кінцевій чікушку купив и всмоктав, а все що поламалось - на маршруті вийшло зладу, виїжжав автобус справний, єдине що можна притикнути це за гуму, але і тут можна викрутитись, транспортну інспекцію, по факту, розпустили. всі автобуси і пасажири застраховані, страховка купляється на пів року і коштує скажені гроші.

Опубліковано

За ЛПЄ - директор, при якому закупили тролейбуси і почали розвивати електротранспорт з своєї посади пішов прямо на лікарняне ліжко, тому про процвітаючий електротранспорт - забудьте

Там проблема не тільки в директорі. Не скажу що часто користуюсь тролейбусом, але приблизно в третині випадків вдається проїхатись зайцем. Не те що б я спеціально намагався так зробити. Чи там якісь кондуктори затягнуті, чи вони працюють рівно настільки, наскільки їм платять, коротше, ігноруюють вони платоспроможних пасажирів. Зазвичай заходжу в тролейбус тримаючи в руках пару гривень на оплату, але кондуктор може жодного разу за 5-10 зупинок не завітати на задню площадку, або якщо і завітає, то разок запитає в натовпі (а я можу бути в дальньому кутку) чи всі оплатили і свалить на свій пригрітий скворєчнік біля середніх дверей. Ну не бігати ж мені за нею? Або зайду в пустий тролейбус, сяду під вікно, і бачу, і знаю, що кондуктор мене помітила, но все одно якийсь ігнор. Я ще розумію якби контроль шманав зайців по чорному, тоді б я нав'язувався зі своїми 1,25 через пів-салона, а так - не треба - ну то й не треба, йож птіца гордая.

А раніше по 2 рази могли перепитати чи є в мене квиток.

Опубліковано

2 Джек - так, страхова, благо в автобусі всі живі.

автобус відновленню не підлягає і два місяці до того автобуса нікого не підпустять, хто заплатить власнику за простой маршрута і автобус якщо ліміт страховки 50 000 гривень а власник, та й пасажирка - покійники? таке буває коли рисачити 160 по населеному пункті з пл@дями.

З.Ы.

якби водій бмв обганяв кенго зправа то викосив би пасажирів на зупинці, які чекали автобус до луцька

Опубліковано

Vadimm, напевно, у тебе сильно морда кірпічом. Мене останній раз кондукторша при наявному квитку в кишені ще 2 рази через кожних 5 хв. смикала за рукав чи я заплатив за проїзд. Хотілось нахамити.

Опубліковано

і я вставлю відгук про наших доблесних водііїв

1. ціну в 3 грн вважаю обгрунтованою з нинішнім курсом

2 АЛЕ!!!! вартість проїду піднялась, а хамство у водіїів таке, що ледве втримався одного разу, щоб не зарядити йому по пиці. Їхав місяць тому на 2 маршруті. на зупинці заходять люди, він відїхав на 50 м і кричить хто заходив. люди там дістають гроші, а він гальмує маршрутку, повільно їде і нову кричить, хтось сказав, що зараз передамо. Водій набирає швидкість і різко гальмує так, щоб всі попадали. я вперше таке зустрів, ледве стримався. Сьогодні у 10-ку заходить дівчинка років 13 і запитала чи їде до Там Таму, то водій їй так відповів, що та дитина мабуть плачучи звідти пішла. з цим пора щось робити

Опубліковано

В тему про якість обслуговування: 7:40, маршрут №28 (АС2631АМ), їдучи по Станіславського на ДПЗ водій вирішив закурити. На зауваження відреагував "Тут вже моя кінцева". 15-80?

Опубліковано

Доллар впав, де проїзд по 2.50?

Як на мене --- нехай буде по 3 , не треба з копійками бавитися та й маршрутчикам хай щось буде , бо паливо не подешевшало

За місяць я переплачу 30 грн грубо , якщо буду платити по 3 грн , а не по 2,5 , мене це влаштовує .

Головне , щоб нормально їздили

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...