Перейти до змісту

"Метро" в Луцьку?

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я так зрозумів,що "Метро база"-це український ексклюзив.Тобто новий формат під наші реалії.Так вони і до дискаунтерів докотяться.В стандартному "кеші" Метро 20000-25000 позицій асортименту,порівняйте з жалюгідними 2500 на "Метро базі" .От я й кажу шо смішно.

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хіба неправда, а кого він(народ) вибираює на виборах.

А що є варіанти? Скажи нам кого вибрати, щоб не заганятися?

По сабжу:

В Метро оформляється підприємство і видаються іменні картки на це підприємство, щоб виписувати податкові накладні саме на підприємство, а не людину.

Я отримав таку картку, хоч і не працював на підприємстві (ТОВка).

Опубліковано

В Метро оформляється підприємство і видаються іменні картки на це підприємство, щоб виписувати податкові накладні саме на підприємство, а не людину.

В МЕТРО оформляється картка і на підприємця (людину). Причому її ніхто ніколи не перевіряє на відповідність власнику.

Ми завжди брали картки у знайомих, так як своєї не було. На одну картку дозволяється заходити трьом людям, хоча раз ми забули взяти для себе картку і пройшли четверо по одній кумовій картці.

Опубліковано

Serg20279, Займись сам облаштуваням свого добробуту, а не ниттям на форумі, ніхто нікого ну душить, народ сам себе заганяє в жопу. Чого дурний бо бідний, чого бідний бо дурний :blink:

[/quot

В мене все є що треба і що не треба і бабулясів хватає, ти просто не вїжаєш, я про те як сьгодні свій бізнес вести складно,

і буде ще складніше особливо малому і середньому,

коли пропозицію робиш практично по собі вартості а релізації нема

озернись навкруги і попитай підприємців які заробітки отанні три місяці в будь якому секторі товарів, і податкова мля звітує про 101% перевиконання бюджету, якось дивно вони рахують, чи може хтось копійчину в бюджед закинув і прикрив податкову щоб вийняти набагато більше бонусів.

а нарахунок народ себе заганяє в жопу, то ти може про тих хто на землі поселах ішачить по чорному

з парою коней і добитись нічого неможуть бо уроди цінцу на газ підняли і разом стим здешевили гривню,

то це ти МОЛОДЕЦЬ!!! хвалю!

Опубліковано

В Метро оформляється підприємство

В МЕТРО оформляється картка і на підприємця (людину).

Ну це ж те саме.

Опубліковано

Я рахую було б добре побудувати ще декілька гіпермаркетів в районі епіцентру які б доповнювали один одного асортиментом і щоб хавка була і будматеріали і одяг ... приїхав на півдня в одне місце, спустив декілька кусків і поїхав додому. Там і корків було б менше. А то ганяєш по цілом Луцьку як не за одним то за другим. Шо нє?:)

Ось вже в одному рійоні є два для мене приємні заклади: епіцентр та ОККО.

Опубліковано

В МЕТРО оформляється картка і на підприємця (людину). Причому її ніхто ніколи не перевіряє на відповідність власнику.

Ми завжди брали картки у знайомих, так як своєї не було. На одну картку дозволяється заходити трьом людям, хоча раз ми забули взяти для себе картку і пройшли четверо по одній кумовій картці.

А в чому сенс запуску клієнтів по картках? Якщо в мене є гроші і я маю велике бажання залишити їх в даному магазині для чого мені ще дозвіл/пропуск? Дивна політика продажу... поясніть.

Опубліковано

Дивна політика продажу... поясніть.

Я ж там не працюю. Просто неодноразово була покупцем МЕТРО в Рівному.

Опубліковано

Картки дають змогу моніторити який товар ходовий і т.д. Тим більше в них є база клієнтів з інформацією хто чим займається. Ось можуть позвонити запропонувати якісь товари чи послуги що стосуються твоєї діяльності. А інформація про клієнта та про його покупки - цінна інформація для них.

Опубліковано

А в чому сенс запуску клієнтів по картках? Якщо в мене є гроші і я маю велике бажання залишити їх в даному магазині для чого мені ще дозвіл/пропуск? Дивна політика продажу... поясніть.

Це такий формат. Якщо оптовик почне торгувати в роздріб, то дрібнооптові покупці від нього підуть. Хто стане купляти в них, з накруткою, якщо можна буде дешевше взяти в Метро? От і получиться, що дрібноптові брали 100 чоловік на 10000грн товару кожний, а буде 10000 чоловік на 100 грн. А це: більше касирів, більше охорони, більше краж та взагалі більше гемору. Тому так і є: Метро робить бізнес на бізнесі (дрібних оптовиках), а ті роблять бізнес на кінцевих клієнтах. Картки і дають змогу відсіяти "свій-чужий". Другими словами, Метро захищає себе від орди пенсіонерів і інших дрібних покупців, і захищає бізнес своїх клієнтів, залишаючи ту "мелюзгу" їм. Елємєнтарно, Ватсон ©

Опубліковано

Картки дають змогу моніторити який товар ходовий і т.д. Тим більше в них є база клієнтів з інформацією хто чим займається. Ось можуть позвонити запропонувати якісь товари чи послуги що стосуються твоєї діяльності. А інформація про клієнта та про його покупки - цінна інформація для них.

А сучасні касові апарати не дають це саме зробити?

Опубліковано

Метро не для розницы,а для оптовиков,мелкооптовиков,кафе,баров и ресторанов.И продают там все преимущественно упаковками,ящиками,спайками или так наз.,метроединицами.Карточки выдаются только предпринимателям.И маленьких тележек(как в там-таме)там нет.Хотя как будет в этом гибриде "метро база" не знаю.

Опубліковано

Картки дають змогу моніторити який товар ходовий і т.д.

Це ж ЯК картка з прізвищем дає інформацію про ходовий товар???

Тим більше в них є база клієнтів з інформацією хто чим займається.

Для реєстрації клієнта достатньо Свідоцтва про реєстрацію ПП (і ще кількох загальних документів), де не вказані види діяльності. Звідки ж в них така інформація?

Ось можуть позвонити запропонувати якісь товари чи послуги що стосуються твоєї діяльності.

Послуги там взагалі не пропонуються.

Ніхто нікому не телефонує. Всім клієнтам розсилається стандартний (незалежно від виду діяльності) пакет каталогів.

Опубліковано

Це ж ЯК картка з прізвищем дає інформацію про ходовий товар???

по покупках видно хто що купує. все ж на власний рахунок пишеться. і по загальних продажах проводиться аналіз хто що з чим разом коли брав... тіпа ті що продають горілку, беруть і селедці :rolleyes:

Тим більше в них є база клієнтів з інформацією хто чим займається.

Для реєстрації клієнта достатньо Свідоцтва про реєстрацію ПП (і ще кількох загальних документів), де не вказані види діяльності. Звідки ж в них така інформація?

знову ж по ваших покупках можна провести аналіз - берете продовольчу групу, різноманітні артикули - для кіоску, магазинчику... чи щось конкретно для обслуговування готелю, чи тогож бару. Навіть касири вже самі бачать - берете для себе, то накладні не видруковують (кому ті рушники паперу потрібні!)

Щоб у Луцьку не відкрили, з часом у всіх магазинах опиняється теж саме. лише ходовий товар. цікавенького не знайдеш! в рівненському Метро асортимент теж упростився. хоча можливо це на даний час повязане з можливостями імпорту?

Опубліковано

Навіть касири вже самі бачать - берете для себе, то накладні не видруковують (кому ті рушники паперу потрібні!)

Ми купували завжди для дому. І нам ЗАВЖДИ друкували накладні та чеки.

Опубліковано

Картки і дають змогу відсіяти "свій-чужий". Другими словами, Метро захищає себе від орди пенсіонерів і інших дрібних покупців, і захищає бізнес своїх клієнтів, залишаючи ту "мелюзгу" їм. Елємєнтарно, Ватсон ©

Думаю, що простіше було б встановити нижній ліміт на суму закупки, не менше ніж 300 грн, скажімо, адже очевидно, що діюча система досконало не спрацювує. Я, скажімо, мав би бажання при наявності доступу та дійсно низькій ціні закуповуватись на місяць :)

Опубліковано

Є інфа перед відкриттям Метро будуть агенти шукати підприємців для спів праці по базарах точно

будуть ходити і будуть пропунувати реєструватись самому + можна дописати 2ва знайомих підприємці

Опубліковано

В Глобусі в "акваріумі" офіс відкрився. Пише - МЕТРО \в перший день ще була приписка - центральний офіс\.

Опубліковано

Колись в нас замість МЕТРО був Волиньпак на Клима Савури. Ще 10 років тому там затарювались ящиками півміста. Да і супермаркетів скільки зараз є, теж тоді не було, якщо хотів чимось затаритись був вибір або волиньпак або базар.

І це був найдевший магазин. А недавно там був - жах, цілі відділи закриті, ціни високі, і снують окремі люди і беруть товару на 20-30 грв...

Опубліковано

Туди підприємці з і всіх районів Волині з'їзджалися що б затоваритися для свої сільських продуктових магазинчиків...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Чув, що відкриття Метро перенесли на 1-й квартал 2011 року, мають якісь проблеми з підписанням договору оренди.

Опубліковано

Колись в нас замість МЕТРО був Волиньпак на Клима Савури. Ще 10 років тому там затарювались ящиками півміста. Да і супермаркетів скільки зараз є, теж тоді не було, якщо хотів чимось затаритись був вибір або волиньпак або базар.

І це був найдевший магазин. А недавно там був - жах, цілі відділи закриті, ціни високі, і снують окремі люди і беруть товару на 20-30 грв...

з карткою на вихідних там знижка 10% - ціни виходять дай Боже кожному )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...