Перейти до змісту

"Метро" в Луцьку?

vrm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 5 місяців потому...
Опубліковано

Мабудь не судилося "метро" відкритися в Луцьку :(

Відкриття буде у вересні. Магазин буде знаходитись десь на території Електроапаратного з-ду.

http://www.metro.ua/servlet/PB/menu/1020818_l40/index.html

Опубліковано

Відкриття буде у вересні. Магазин буде знаходитись десь на території Електроапаратного з-ду.

Звідки така інформація?

Ссилка не каже ані про вересень, ані про територію.

Опубліковано

там место не счастливое... :g05:

там уже "бум" был...

Опубліковано

Може це просто адреса офісу, який Метро тимчасово орендує і де проводить збір резюме майбутніх працівників?

Опубліковано

Звідки така інформація?

Від їхніх менеджерів з підбору персоналу

брат свата сестри подруги сказав :D

Опубліковано

наскільки мені відомо, "Метро" планується при виїзді з Луцька на Струмівку, перед кільцем, з лівої сторони де вже повністю вимостили площадку під будівництво.

Опубліковано

наскільки мені відомо, "Метро" планується при виїзді з Луцька на Струмівку, перед кільцем, з лівої сторони де вже повністю вимостили площадку під будівництво.

Кілька днів тому за НАШОГО сприяння "Метро" підписало договір оренди для організації оптово-роздрібної торгівлі в одному з приміщень на заводі "ЕНКО" (вул.Рівненська, в"їзд має бути перед Пластмасовим заводом). Наразі вони домовились з однією будівельною фірмою про проведення реконструції під їхні корпоративні вимоги. З їхніх слів це займе від 5-ти тижнів до 2-х місяців. А як вийде - побачимо.

Опубліковано

Так все таки,де відкривається це метро,і чи буде ходити потяг на ДПЗ?

Метро - это не подземные вагончики. Это продуктовая база, где осуществляются оптовые закупки.

Опубліковано

Кілька днів тому за НАШОГО сприяння "Метро" підписало договір оренди для організації оптово-роздрібної торгівлі в одному з приміщень на заводі "ЕНКО" (вул.Рівненська, в"їзд має бути перед Пластмасовим заводом). Наразі вони домовились з однією будівельною фірмою про проведення реконструції під їхні корпоративні вимоги. З їхніх слів це займе від 5-ти тижнів до 2-х місяців. А як вийде - побачимо.

яка площа приміщення?

Опубліковано

яка площа приміщення?

Мінімальна вимога "Метро" - 1500 кв.м. одник "кубіком", у них під таку площу все розписано-спроектовано-узгоджено. Наразі вони взяли набагато більше (десь за 2,5 тис. кв.м.), скільки залишать після реконструкції - не в курсі.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні в Луцьких газетай вийшли оголошення:

ОДНА З НАЙБІЛЬШИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МЕРЕЖ В ЄВРОПІ

ВІДКРИВАЄ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ МАГАЗИН

у м. ЛУЦЬК.

У ЗВЯЗКУ З ВІДКРИТТЯМ ОГОЛОШУЄМО ВАКАНСІЇ:

ЗАСТУПНИКА КЕРУЮЧОГО ТОРГОВЕЛЬНИМ ЗАЛОМ

- Вища освіта;

- Досвід роботи у торгівлі на керуючій посаді;

- Знання широкого асортименту товарів продовольчої групи;

- Вільне володіння ПК.

ФАХІВЦІВ З ПРОДАЖУ

- Вища освіта;

- Досвід роботи у системі прямого продажу від 3 років;

- Вільне володіння ПК;

- Наявність прав водія категорії «В» та досвід керування автомобілем.

РОБІТНИКІВ-КАСИРІВ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ

Будь ласка, звертайтеся:

Тел. (0362) 42 01 07

Fax: (0362) 42 01 47

Email: [email protected]

Адреса:

вул. Електроапаратна, 3

офіс 436 (4-поверх)

Опубліковано

Просто чутки (але все ж)

ЗАСТУПНИКА КЕРУЮЧОГО ТОРГОВЕЛЬНИМ ЗАЛОМ

ЗП 1800-2000

РОБІТНИКІВ-КАСИРІВ ТОРГОВЕЛЬНОГО ЗАЛУ

ЗП 900-1400

"Кто сегодня хочет поработать"

Опубліковано

Так все таки,де відкривається це метро,і чи буде ходити потяг на ДПЗ?

Метро - это не подземные вагончики. Это продуктовая база, где осуществляются оптовые закупки.

да шо ви гаварітє? :blink:

Опубліковано

Касиру пропонували 1800 + компенсація за обіди. Не чутки.

1800 чистими?

Ну певно що з відрахуваннями.Якщо вас воно цікавить, то зверніться за поданими координатами. Там усе розкажуть.

Опубліковано

Ну певно що з відрахуваннями.Якщо вас воно цікавить, то зверніться за поданими координатами. Там усе розкажуть.

Ви ж писали 1800 не чутки,то я й прошу конкретніше.

Опубліковано

Про 1800 дізнався від близького товариша, котрий пробував себе там. Я не вникав у деталі, як то, "чистими" чи "не чистими" зарплата. Але спеціально для вас :) перепитав. Це з податками, проте, обіцяють, що компенсація за обіди компенсує відрахування. Ось так мені доповіли. :0013:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...