Перейти до змісту

с. Линів

PavelS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Який сенс батюшці втрачати потенційних клієнтів,які мають зростати в геометричній прогресії

А Линів і так не погано розкручений! Клієнтів вистачає - в Нововолинська та Ковлє приїжджають навіть, а останній раз пересікся з хлопакою з Рожище. Особисто з такими по 50 пив.

Думаю,просто раз на раз не виходить.

думаєш врОкі ??? :_07:

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Який сенс батюшці втрачати потенційних клієнтів,які мають зростати в геометричній прогресії

А Линів і так не погано розкручений! Клієнтів вистачає - в Нововолинська та Ковлє приїжджають навіть, а останній раз пересікся з хлопакою з Рожище. Особисто з такими по 50 пив.

Думаю,просто раз на раз не виходить.

думаєш врОкі ??? :_07:

А може просто чари?Цікаво,а на день рибака батюшка кльов та погоду включить? :0014:

Опубліковано

Виявляється, що в Линеві є дні коли можна їхати на рибалку, а коли не можна, ну я про кльов. І таку інформацію можуть отримати тільки знайомі, друзі батюшки, от так от.

Надіюсь,ви шуткуєте?Який сенс батюшці втрачати потенційних клієнтів,які мають зростати в геометричній прогресії(один наловив-двом розповів,двоє зловили-чотирьом розповіли)?Або навпаки-давати можливість знайомим набити садки,а ті,як *знайомі* нічого не заплатять?Думаю,просто раз на раз не виходить.

А тепер розповім про те як набивають потенційних клієнтів...

Роки 2 назад при спуску весною ставка в с. Острожець (Шустера) , коли спускали було безліч карпів по 5-8 кг, Приїзжав туди хазяїн ставка/ів з Гаразджі за великими карпами, купував штук 20 і випускав до себе, а при розмові проговорився -- "Треба ж якось заохотити рибалок весною, щоб весь сезон їздили, а то я осінню спустив ставка і там залишилось тільки парочка карасів" --- є ще якісь питання??? Заодно можу розказати як мутять на ставках, щоб риб не клював)))

Опубліковано

Заодно можу розказати як мутять на ставках, щоб риб не клював)))

кончені люди, а ще дивуются з донецьких чи москалів :( За кончену копійку ладні ближнього в га*но макати. Ну не хочеш ти щоб рибаки виловлювали, так не давай ловити, розводь рибу, спускай ставка й продавай. Так нє, хоче рибку зьїсти й на х*ер сісти, а потім ще будуть верещати несамовито, що рибаки такі козли, по 10 - 15кг виловлюють, коли випадково в кльов попадають

Опубліковано

Самий совісний хазяїн ставка це в Губині. За !цілий сезон!, а я їздив без прогулів, кожен тиждень на вихідні, ні разу не зіграв водою, не сипав солі і т.д.

Дай Бог йому здоров*я і щире дякую від усіх рибалок що зі мною їздили.

Опубліковано

В неділю та понеділок в Линеві повинен бути гарний кльов.І причина зовсім не в якомусь вигаданому механізмі управління цим процесом.Думаю,що в вівторок *фотодокументально* підтвержу цю гіпотезу,а заодно і поясню причину.Ще достовірно знаю,що риба в Линеві не підгодовується,і сіль не використовується.А якщо б була гра водою,хтось вже давно це помітив,бо шлюз знаходиться на дамбі на видному місці.А керуючись догадками звинувачувати людину - не є гарно,мягко кажучи. :_12:

Опубліковано

В неділю та понеділок в Линеві повинен бути гарний кльов.І причина зовсім не в якомусь вигаданому механізмі управління цим процесом.Думаю,що в вівторок *фотодокументально* підтвержу цю гіпотезу,а заодно і поясню причину.Ще достовірно знаю,що риба в Линеві не підгодовується,і сіль не використовується.А якщо б була гра водою,хтось вже давно це помітив,бо шлюз знаходиться на дамбі на видному місці.А керуючись догадками звинувачувати людину - не є гарно,мягко кажучи. :_12:

Неділя:

post-25740-0-11627400-1405539413_thumb.j

post-25740-0-46834200-1405539514_thumb.j

post-25740-0-43919500-1405539592_thumb.j

Опубліковано

Неділя:

С утки.

Опубліковано

Неділя:

С утки.

Мужики!Карпятники.Якщо ви мою фотку з чотирма 800грамовими карпиками сприйняли за 5-8 кілограмові,може то не я винний,може конюшина.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А що,самі витягують?І з автолмобіля виходити не потрібно?Можее собі купити штук 15,А по чом на базарі?

Опубліковано

Це тіпа, "ДИВІТЬСЯ ВСІ ЯКИЙ Я КРУТИЙ ЧУВАК І ЯКІ В МЕНЕ ОХУЄННІ СНАСТІ" ?????????

Причому тут снасті, на відео знято краєвид ставка, місце лову риби загалом, а на рахунок снастей , риба як не клює то і любі снасті не поможуть. Але снасті своє діло роблять...

post-10657-0-17534400-1406836238_thumb.j

post-10657-0-27082600-1406836321_thumb.j

Опубліковано

Це тіпа, "ДИВІТЬСЯ ВСІ ЯКИЙ Я КРУТИЙ ЧУВАК І ЯКІ В МЕНЕ ОХУЄННІ СНАСТІ" ?????????

Причому тут снасті, на відео знято краєвид ставка, місце лову риби загалом, а на рахунок снастей , риба як не клює то і любі снасті не поможуть. Але снасті своє діло роблять...

Гарненько, а деж такі амурчики виловлені, якщо не секрет?

• 2 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 4 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...