Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купила діткам батут. Вони в ньому цілий десь човплися)

post-8000-0-09902900-1374346768_thumb.jp

Зараз полягали спати, а я вийшла на вулицю, глянула на той батут і тааак мені захотілось в ньому пострибати - жах.

Настрибалась - довольна, як слоник)))

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

подарували нам кавоварку. сьогодні вперше робили собі каву-капучино.

як для першого разу - досить таки ОК )) пінка молочна густа і тримається добре.

загалом - вийшло гуд, дружина підтверджує - пальчик її ))

пи.си. на серветці "пасочка" - відпрацьована кава з-під пресу )

c9e3a4253e6c.jpg

Опубліковано

Одне слово - зарплата :)

О-дааа, моя вже в Казіно* лежить. Жду симиси.

*Казіно - ГУДКСУ у Волинській області, воно ж казначейство.

Опубліковано

Випадково включив "п'ятий канал", а там якесь ток-шоу, а на ньому Андрюха Червоненко, гарно загорілий, так щиро і жалістливо розказує як важко в такій довбанутій країні літати на вертольоті, які дорогі заправки, ціни завищені. Проблема, йопт.

Опубліковано

Якийсь час тому, на параолімпіаді в Сіетлі дев'ять атлетів стояли на старті 100-метрової бігової дорожки.У всіх були фізичні або розумові вади.

Пролунав вистріл, і розпочався забіг.Не всі бігли, але всі хотіли взяти участь і перемогти.Вони пробігли третину дистанції, коли це хлопчик спіткнувся, декілька разів перекрутився, впав і почав плакати.Інші восьмеро учасників почули плач.Вони почали бігти повільніше, потім озирнулися.Вони зупинилися, і повернулися назад...Всі...

Дівчинка з синдромом Дауна присіла коло нього, обняла і запитала "Ну, як?Тобі вже краще?"Потім усі дев'ятеро пішли плече в плече до фінішної лінії.

Весь натовп глядачів піднявся з місць і зааплодував.Оплески тривали дуже довго...

Ті, хто це бачив, досі про це говорять.Чому?

Тому що глибоко всередині ми всі знаємо, що головне в житті важить набагато більше, ніж перемога для себе.Найважливіше - допомагати іншим перемагати.Навіть, якщо це означає, що треба сповільнити або змінити власні перегони.

Свічка нічого не втрачає, якщо від її полум'я запалити іншу свічку.

Опубліковано

Збулася мрія ідіотки - прокатати розкішний cube та ще й в Карпатах - адреналіновий оргазм! :0155:

post-2742-0-16004300-1375708817_thumb.jppost-2742-0-22217200-1375708842_thumb.jp

По тому, на радостях ще й в тирі без жодного промаху вибила всі мішені. Маю приз - плюшевий зайчик :D

Опубліковано

в Карпатах

на Буковелі?

Також маю мрію покататись там найближчими днями

Але ціна 350 грн за прокат мене трохи відлякує :)

Опубліковано

lilechka, скільки того життя, зате матимеш цілий день задоволення (розкішний залізний кінь + гірське повітря + чудові краєвиди), це того вартує! До того ж погодка тут зараз відмінна, ще й покупатись можна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...