Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні просто чудовий день! Я провела його з людиною, яку не бачила майже 3 роки Я щаслива!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А журналістика все не дає спокою. Видно - таки пороблено :)

Два вихідні довелося попосидіти над матеріалом про виноробні Балкани. Моментами, особливо - минулої ночі кортіло створити тему "В житті тааааааак багато маленьких пакостей"...

Втримався.

Ну, а за що люблю творчість, так це за відчуття свободи, коли черговий із матеріалів тебе нарешті відпускає... :0069:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Решил сегодня сьездить навестить братьев, тяпнуть с ними по бутылочке пивка. А раньше между нами были 2200 км, которые мешали это сделать. И так было 20 лет. После переезда это стало совсем несложной задачей... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А журналістика все не дає спокою. Видно - таки пороблено :)

Два вихідні довелося попосидіти над матеріалом про виноробні Балкани. Моментами, особливо - минулої ночі кортіло створити тему "В житті тааааааак багато маленьких пакостей"...

Втримався.

Ну, а за що люблю творчість, так це за відчуття свободи, коли черговий із матеріалів тебе нарешті відпускає... :0069:

З пакостями тобі в ось цю тему

Але краще, щоб не було що туди писати. Нехай радості в нашому житті буде більше, ніж пакості. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нарешті знову маю вдома інтернет. (Тут купа емоцій, смайлики передати їх не в силі :) )

Маленька радість - вмоститися з чашечкою чаю і зайти на Борду. І не почуватися "відірваним від світу". :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я нарешті знову маю вдома інтернет. (Тут купа емоцій, смайлики передати їх не в силі :) )

Маленька радість - вмоститися з чашечкою чаю і зайти на Борду. І не почуватися "відірваним від світу". :)

О, Віка вернулась!:woohoo:

Переглядаючи Віршографію, завжди про тебе згадую:).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Находясь за две с лишним тысячи километров от Украины, я узнал, что стал обладателем награды в номинации "За значительный вклад в развитие клубной культуры региона - 2010" по версии West Night Life Awards. Приятно до чертиков! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Девушка возвращается из Богом забытой деревни, где проторчала все выходные и у нас есть чудесный повод отметить это парой-тройкой пивных бокалов. Ляпота:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вперше в цьому році змогли вийти погуляти всі четверо. :g15::)

Раніше все якось по-двоє: то діти спали почергово, то погода не та, то хтось з дорослих зайнятий, то хтось хворий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно з файної кафешки. Згадала,що таке більярд :ok: Відпочили на славу!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, вперше цього року пішов на роботу вже без верхнього одягу! Це тааакий кайф! :rolleyes:

Особливо врізався в пам'ять вечір. Після дощику місто було неймовірно свіже! Півдороги додому йшов пішки. Друзі, не нехтуйте такими речами! Це незрівнянно класно! :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особливо врізався в пам'ять вечір. Після дощику місто було неймовірно свіже!

Також була можливість погуляти після 10ї вечора. Свіженько, без вітру. Чорнюще небо періодично освітлювалось блискавками - класно!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, вперше цього року пішов на роботу вже без верхнього одягу! Це тааакий кайф! :rolleyes:

Теж за це люблю цю пору року. А ще вражає свіжа зелень. Молоде листя ще не запилене, не випалене сонцем, такого ніжного та життєдайного кольору.

Стали частіше виїжджати на природу. Дуже люблю дорогу і споглядати поля, незрівнянні кольори!

post-2742-0-10208700-1305011532_thumb.jppost-2742-0-40379300-1305011925_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора по трасі Луцьк-В.Волинський(і в зворотньому напрямку) теж милувалася такими яскраво-жовтими полями :) Це така краса! Це так захоплює і піднімає настрій.(теж робила фотки. на жаль, фотки моїм мобільним вийшли не такі класні як у Ласки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щаслива, що я жива і здорова!

Сьогодні почула жахливу новину. Один життєрадісний та успішний у всіх відношеннях (кар"єра, сім"я, побут) молодий чоловік опинився в реанімації. Діагностували рак мозку. Стан критичний

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора повернулася з Києва, ще була в Ірпіні - помилувалася Національним університетом ДПС України. Хоча там була не вперше, атмосфера закладу приємно порадувала - тихо, спокійно і на вулицях, і в корпусах :).

Корпуси знаходяться біля лісочку. Пожалкувала, що не було фотоапарату :(. Це дійсно класно - спостерігати навпроти корпусу лавочки попід самими деревами, серед яких скачуть білочки :rolleyes: , і на яких витьохкує море пташок. Дуже романтично кумкали жаби в болітці :)

Чогось в 7-ій ранку дуже захотілося поділитися інформацією про білочок, на що мені сказали: "Ти вже перепрацювалася, які білочки біля університету" :D

Я, мабуть, в подібній атмосфері вчитися не змогла б - така тиша і природа, щось одразу виникають думки, що тут санаторій краще було б побудувати.

А ще здивував їх темп життя - пари починаються з 08:00, але вже 0 7.00 помітила багато студентів, а працівники університету (методисти, лаборанти, секретарі) на робочих місцях з 7:30.

Коротше, поїздка вдалася, у тому числі багатьма моментами, які можна буде потім згадати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, і я поділюсь радістю :) Сьогодні нежданно-негадано подарували квиток на концерт Каті Бужинської. Несподіваний подарунок порадував, квиток взяла, але так як я не прихильниця цієї співачки, то стала шукати людину, яка б з більшою радістю відвідала цей концерт і знайшлась бажаюча, вже відзвонилась, купа емоцій, щаслива... ну а я вдвічі рада :g15:

p.s. а я на веліку в гарній компанії, своя радість...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повернулась з тренування. Втомлена, але щаслива!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я повернулася з відпочинку за містом. Трохи змерзла, але загалом задоволена - шашлик вдався на славу :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Грала сьогодні, вперше в житті, настільний хокей. Не думала, що це може бути так захоплююче. Емоції зашкалювали! Клас!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні у нас оселився ось такий красень на ймення Люстіґ (Люськин). Дякуємо keepo за поради і підказки.

di-1113052259028.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ще одна маленька радість: чудово проведений вечір з коханою людиною :g15: (щоправда ми внесли де-які зміни в попередньо-узгоджену програму вечора і замість кави у нас була піца і пиво):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ще сьогодні провела гарний вечір у компанії співробітників. Ми всі такі різні, але сьогодні ми ще більше здружились. Було весело!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І У мене радість маленька. :)

Я не любитель різного роду акцій. Але вирішив спробувати одну акцію. І після відправленого 3-го коду, отримав 10 грн на мобільний. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще я сьогодні в марщрутці познайомилась з Джесі (однією з групи американських студентів), яка приїхала побачити Луцьк та інші міста України. Казала, що у нас цікаво. Загалом, цікавий і насичений день! Щаслива, що прожила його не дарма!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...