Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А у мене нині аж дві радості.

Відвідала "Котовасію" Моторолки , отримала естетичне задоволення!

А також останню гру команди мого милого в Чемпіонаті Луцька серед ветеранів 35+ по міні-футболу. Вони так класно сьогодні грали і так пресували уже переможців чемпіонату!

Голос зірвала :0152: , зате отримала задоволення від споглядання :0155:

Опубліковано

А ми з сином вчора побували на чемпіонаті Рівненської області з ушу, навіть трошки участь брали :rolleyes: Наші хлопці - зе бест!!!

5321582244aft.jpg

Опубліковано

Дочекались...маленька робить перші кроки. Ще такі невпевнені, але самостійні.

Сьогодні цілий день сама топоче босими ноженятами і посміхається на усі свої 3...зуба :g17:

post-6229-0-36295000-1302004208_thumb.gi

Опубліковано

Мені сьогодні подарували нову збірку поезії Мар'яни Савки "Тінь риби", про яку я мріяла півроку! Аааааа, щастя є!:g15:

Опубліковано

А я вдома хворію... Коханий приніс сьогодні цілу купу краси від Дімона - радію як малеча :smile3: Дякую Deemon

Опубліковано

Перша справжня весняна гроза з громом і блискавками :).

Ага, коли стоїш в обіймах коханої людини з однією парасолькою на двох і ніде більше сховатись :)

Стоїте так і просто смієтесь один з одного і з ситуації в яку попали...

Опубліковано

Перша справжня весняна гроза з громом і блискавками :).

Ага, коли стоїш в обіймах коханої людини з однією парасолькою на двох і ніде більше сховатись :)

Стоїте так і просто смієтесь один з одного і з ситуації в яку попали...

Дождь, город пуст и мы идем

Вниз по улице вдвоем

Забрели с тобой шутя мы за стены дождя

В мокрых окнах гаснет свет

Только нас давно там нет

Мы не знаем что потом словно связаны дождем

В нашем призрачном замке

Мы вошли в этот замок из дождя

Только двое ты и я

И так долго были вместе

Мы спаслись в этом замке из дождя

Только двое ты и я

В самом одиноком месте,

ты и я

Но близко утро и сейчас первый луч коснулся нас

Разрушая волшебство откровенья твоего

И уже издалека встречный смотрит свысока

И смеется нам в глаза как не верит в чудеса

Одинокий прохожий

Опубліковано

Малеча вже оволоділа з десяток свідомих перших слів, тільки навідріз відмовлялася казати найбажаніше...

Тільки сьогодні з посмішкою гарно і виразно покликала "Ма-Ма" :0101:

Опубліковано

Прогулялись з сином в Знання - накупили гору книжок :smile3: І я цілий вечір слухала казочки що читав син :rolleyes:

Опубліковано

Прогулялись з сином в Знання - накупили гору книжок :smile3: І я цілий вечір слухала казочки що читав син :rolleyes:

Майже так само :blush:

Оббігала купу книжкових магазинів, щоб знайти казочки для наймолодших. Знайшла в Знаннях.

Сьогодні протягом для періодично слухала, як малюк по книжці розказував мені казки:D:g05:.

Прикольно.

Позитивно.

Приємно:g15:.

Опубліковано

розкажу вам про велику радість мої мами: після річної перерви я знову постригся. як вона втішиласі: розцілювала мене і ледь сльозу не пустила :rolleyes:

Опубліковано

поремонтував подружці пульт до ТВ :0005: вона рада кнопки тепер легко натискаються, а я радий, що він працює після мого ремонту , бо зазвичай доводиться викидати :D ну і 42 грн зекономив!

Опубліковано

Меншенькій донечці прокололи вушка. Тепер видивляється на себе біля дзеркала і показує пальчиком на бликучу красоту :g32:

Опубліковано

А мені сьогодні чоловік подарунок зробив у честь його Дня народження! :g15::hug:

Побільше б чоловікових днів народжень у році :D

Опубліковано

Opera_Unofficial_SFX_11.00 - я не бачу жодного банера на борді і 0 стрічок з рекламою :ok2:

Разок натравив вбудований NoAds на те, що мені не до душі - і забув, хайлі рекомендед ;)

Опубліковано

Після двох років "простою" знову вирішила спекти щось солоденьке.

Спекла сирник. Вдався. Смачний. Радує.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...