Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Прогнози на сьогодні обіцяли дощ - не було. Це супер!

Сьогодні вперше вийшли з старшим малюком гуляти на вулицю з машинкою. Малюк з таким захопленням катався - я навіть не очікувала. Вдома по коврах важкувато їздити і в мене вже закрадалась думка про даремно викинуті кошти. Але ж НІ - радує.)))

Читала колись у відгуках про неї, що люди (дорослі та діти) будуть заглядати на неї, просити покататись. Так і було - якось цікаво так).

Опубліковано

сьогодні у Луцьку пройде карнавал учасників фестивалю афро-бразильської культури

Так гарно склалось, що дітки якраз в цей час позасинали і мені вдалося вийти глянути (з розрядженим фотоапаратом :( ), як повз мене "пройшов" карнавал учасників фестивалю афро-бразильської культури якийсь парад :D

Опубліковано

Зробила собі свято! Поніжилась у гарячій ванні з піною. А ще пила смачненьке червоне вино!

Почуваюсь щасливою!

Все було приблизно так =)

%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B0-%D1%81-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BC%D0%B8.jpg

Опубліковано

Попри дощик, дивну, як на весну, холоднечу, дві ночі в автобусі - вихідні таки вдалися. Повернулась після невеличкої подорожі Європою (Чехія, Німеччина). Краса неймовірна: погуляли, насолоджувались красою старовинних і сучасних вуличок, попили смачнючого пива, спробували страви національної кухні. Ну а щоб в таку погоду зовсім не замерзнути зігрівались бехеровкою.

post-4555-0-51665800-1304513216_thumb.jp :friday:

Всього чотири дні, а вражень дуже багато. Тільки повернулась, а хочеться знову туди.

Опубліковано
Вже вкотре бачу фото з цією бехеровкою і всі як один туляться до неї
так именно для этого и поставили её там, что б все тулылысь и фоткались.. хиба нэ ? :)
Опубліковано

Вже вкотре бачу фото з цією бехеровкою і всі як один туляться до неї

Ну дуже важко втриматись, щоб не тулитись :)

post-9912-0-64875100-1304521286_thumb.jp

Опубліковано

Зробила собі свято! Поніжилась у гарячій ванні з піною. А ще пила смачненьке червоне вино!

Почуваюсь щасливою!

Емм, а яке вино, якщо не секрет?:)

Опубліковано

Збирався оце за кавою в маркет і на виході між квартирою і лівтом зупинився - сусідська малеча грала на піаніно оту відому мелодію із "Амелі" - трошки криво, по-своєму, але все ж якось так гарно!

Опубліковано
сусідська малеча грала на піаніно оту відому мелодію із "Амелі"

5 балів))) посміхнуло і щиро порадувало)))

саме ця мелодія грала мені в ухах, коли я в вівторок,

гуляючи з дитиною в парку, впала раптово в дитинство і каталася на гойдалках :D :D :D

кльовооо!))))

ЗІ а саме ліпше те, що гойдалка мене витримала)))))))))

Опубліковано

нічьо так оті, під медалями і стрічками: пружно, компактно, спортивно

а саме ліпше те, що гойдалка мене витримала)))))))))

я постійно як не на качельках, то на гойдалках- і нічьо, витримують. а тобі до мене ще їсти і їсти. Правда, в дитячому містечку на Молоді случивзя конфуз: посадочний модуль не помістився в посадочне мєсто. Прийшлось малому самому кататись.

Опубліковано

Вчера был на виставке-ярмарке «Книги Великої Волині" , увидел много знакомых, которых давно не видел :smile-zachot:

Были наши дети, выставляли свои изделия из бисера, всё прошло супер :smile-zachot:

Опубліковано

А в мене поламався змішувач у ванній, Grohe, дорогий, але ще на гарантії. Купувався в БУМі, якого вже немає... Думав, що попав на гроші. Але гарантійним обслуговувавнням Grohe в Луцьку, виявляється, займається "Аміко-кераміка". Зателефонував, звели із спеціалістом, він замовив картридж до змішувача моєї моделі. Приїхав, поміняв, все безплатно і швидко. Ніяких підводних каменів, як у Європі, чесне слово :). Тепер у нас знову працює душ :)

Опубліковано
А в мене поламався змішувач у ванній, Grohe, дорогий, але ще на гарантії. Купувався в БУМі, якого вже немає... Думав, що попав на гроші. Але гарантійним обслуговувавнням Grohe в Луцьку, виявляється, займається "Аміко-кераміка". Зателефонував, звели із спеціалістом, він замовив картридж до змішувача моєї моделі. Приїхав, поміняв, все безплатно і швидко. Ніяких підводних каменів, як у Європі, чесне слово :). Тепер у нас знову працює душ :)

Нарешті ти помиєшся?

Опубліковано

Нарешті маємо давно омріяне супутникове TV, якість зображення просто казка, каналів більше не придумаєш. :ok:

Лишилося ще знайти домогосподарку і няню для діток, щоб самій лягти на диван і спокійно це все дивитись :D

Опубліковано

Вранці кава в ліжко, приготована ванна, сніданок (зроблений власноруч а не підігріта вечеря)).....

Напрошується питання: чим же мій любий так провинився напередодні??? :closedeyes:

Опубліковано

Вранці кава в ліжко, приготована ванна, сніданок (зроблений власноруч а не підігріта вечеря)).....

Напрошується питання: чим же мій любий так провинився напередодні??? :closedeyes:

та ти її все одно не знаєш

Опубліковано

та ти її все одно не знаєш

А ти її знаєш?))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...