Перейти до змісту

"В жизни так много маленьких радостей..."

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

А я сьогодні радів від вигляду білизни снігу, хоч його і небагато було зранку, але радощів він приніс мені своїм чистим білим кольором, торкнуло до глибини душі, значить скоро зима, а це класно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Благодарность от 6 Пользователи: solnishko, erica, Olesya, laska, Caprichos, Oksana04

Мужиків, відать, не торкнула ця маленька радість...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Благодарность от  6 Пользователи: solnishko, erica, Olesya, laska, Caprichos, Oksana04

мужикі нє танцуют!(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закінчився ролбочий тиждень :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому...

З спалахом post-8000-0-38864500-1290867422_thumb.jp і без post-8000-0-90361500-1290867513_thumb.jp ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ввечері випадкові перехожі могли бути здивовані, побачивши двоє дорослих людей, які ліпили сніговика... А нам було весело :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні нарешті пішов сніг :0002: це класно. І для дітей велика радість :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може мужики просто не вміють чи не хочуть відкривати свої очі щоб бачити щось позитивне в цьому світі? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ввечері випадкові перехожі могли бути здивовані, побачивши двоє дорослих людей, які ліпили сніговика... А нам було весело

а мені заліпили в око сніжком))))(прямо камбек у школу), потекла туш і я була схожа на ворона месника :D ну нічьо повеселила дитину і налякала чоловіка :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что из Дубно приехал. Вроде рядом, 50 км от Луцка, а снега там еще не было. Улицы и тротуары сухие, трава растет. Красота! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка хуртелиця зранку була, а? Відразу спогади з дитинства коли бігаєш і ловиш сніжинки, повен щастя наче у казці, ех... rolleyes.gif

Йшов на роботу помітив одну жіночку, що вирішила боротись з снігом та вітром за допомогою парасолі - смішно виглядало як вона наче на лижах каталась :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не особисте, але дуже позитивне :)

http://gooodnews.ru/content/view/2263/35/

маленькі радісні замальовки з життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...кожного дня близько обіду - виходжу на балкон, дивлюсь - чекають мене. Приємно. :)

post-8000-0-17503100-1291195371_thumb.jp

Дуууже люблю фотати цю вербу взимку. Ще б сонечко... post-8000-0-93079800-1291195467_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарний видався день для прогулянки :ok:

post-6229-0-97627400-1291556170_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приємно перебити роздуми про зміст життя чашкою непоганої заварної кави з пончиком і забити на філософію :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народилося багато равликів :D Хто хоче поповнити свою акву, звертайтеся :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарний видався день для прогулянки :ok:

Це в парку за рагсом? Я десь годину тому йшла там, здавалося, що потрапила в різдвяну казку. Так гарно мерехтів сніг - під ногами, на деревах, ну справжнісінький казковий вечір! У мене було відчуття, що я ще ніколи не бачила такої неймовірної краси:g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

здавалося, що потрапила в різдвяну казку. Так гарно мерехтів сніг - під ногами, на деревах, ну справжнісінький казковий вечір! У мене було відчуття, що я ще ніколи не бачила такої неймовірної краси:g15:

Я теж найбільше люблю саме таку зиму: коли сніг, мороз і без вітру!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сьогодні нарешті довго спала (до 10.00!) - свого малого жайворонка на вихідні лишили в бабусі і діда!

І ще випадково знайшла трошки домашнього солодкого вишневого вина :g15: ням-ням!!!

А завтра після 2 тижнів пропусків доця піде в садок - УРААА! А після нього на неї чекає новеньке каченятко від sweetlena :ok:

Як приємно обмінюватись подарунками навіть із зовсім незнайомими людьми і очікувати радісне лепетання малечі, яка швиденько і нетерпляче заглядає у пакетик у пошуках подаруночка :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як приємно обмінюватись подарунками навіть із зовсім незнайомими людьми і очікувати радісне лепетання малечі, яка швиденько і нетерпляче заглядає у пакетик у пошуках подаруночка :P

+1

Мені дівчина з Борди подарувала двох вовків з Кіндера для малюка. Саме цікаво, що це трапилось десь місяців аж через два після того, як я створила тему з проханням (я вже й тоді забула про ту іграшку).

А радості малюка від появи вовків не було меж!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нашому котику нарешті трохи краще стало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені така класнюча Оксанина нова ава, що я не втримаюсь від компліменту :D Вона тобі точно підходить і навіть схожа на тебе. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені така класнюча Оксанина нова ава, що я не втримаюсь від компліменту biggrin.gif Вона тобі точно підходить і навіть схожа на тебе. :ok:

Дяк blush.gif

Сьогодні, після довгої перерви, записався в фітнес клуб!

Ще зо два повідомлення на таку тему і я також відновлю фізвправи, бо стане соромно, що хтось може, а я закинула... blush.gif

Більше таких повідомлень з того часу я так і не дочекалась sad.gif .

АЛЕ сьогодні, навіть не з понеділка biggrin.gif , я знову почала займатись бодіфлексом :0005: !

А, як відомо, "первый раз - он трудный самый" blush.gif ! Далі буде легше smile.gif .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кста ,а что там на аве ,фея держит-не косячок ли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні рівно один рік як я зареєстрований на Борді! :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...