Oksana04 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:31 #1 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:31 Нарешті і в мене дійшли руки відзвітувати про поїздку ... Чоловік сказав, що просто картинки можна і в неті нарити - того на більшості фоток є ми. Як завжди життя внесло корективи в плани і так як планували тут не вийшло. Поїхали не 01.09., а 14.08. і не четверо, а двоє. Плюс деякі люди сказали, що в Швейцарію, хоч вона і в Шенгені вроді як не пускають - вирішили цього не перевіряти - тому Мюнхен і Цюрих відпали ще до старту. Мілан вирішили залишити для другого разу вже в поїздці. Отже - частинка з більш як 1,5тис фото... На кордоні - перехід Устилуг були в четвертій ранку. Черга величезна. Кордон перетнули в п'ятій вечора. Люди, які часто їздять (я була за кордоном вперше) - знають, що з польської сторони в річці Західний Буг можна хлібом кормити маленьку рибу і спостерігати, як при цьому на неї кидається щука. ПОЛЬЩА Так як день був втрачений - заночували не доїжджаючи до Кракова. Прикольно було бачити майже на всіх багатоповерхівках величезну кількість димарів. Ми також заїжджали в соляну копальню міста Вєлічка, але фоти є вже тут. А далі був Краків, який дуже нагадує Львів. Я вперше в житті (соромно) вживу почула органи. Ну і Замок Вавель. Червоний борщ краківської кафешки "Український смак" нас не просто розчарував, а звалив наповал. Це такий собі бульйонний кубік червоного кольору... Ближче до кордону з Словаччиною ми випадково побачили біля дороги Музей мініатюр під відкритим небом і Діноленд. От так дощем нас провела Польща. На цьому закінчились хороші безкоштовні дороги нашої поїздки. Всі інші країни (крім Італії) передбачають оплату проїзду покупкою вінєтки. СЛОВАЧЧИНА В Братиславу ми приїхали 15.08. коли вже стемніло. Крутячий (з прочитаного в неті) ресторан на величезній висоті на мосту над річкою Дунай. Величезна кількість вітряків вздовж доріг...
Oksana04 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:46 Автор #2 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:46 АВСТРІЯ У Відні ми побачили малюка, який подорожував з батьками на велосипеді та екскурсійну групу на електро-чомусь (не знаю як називаються ті штуки) з екскурсоводом-велосипедистом. Чоловік нерівно дихає до різних машинок... На площі величезна кількість "живих скульптур". І такий от неоднозначний плакат на одній з будівель Там, де немає шумопоглинаючих стін вздовж доріг, відкриваються чудові краєвиди. Дорогою було дуууже багато тунелів, кожен з яких має свою назву. Ми практично виїжджаючи з одного тунелю зразу заїжджали в наступний. І відмітка для оплати дороги щоб проїхатись автобамом Італії.
dizel365 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:47 #3 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:47 за Asti отдельное спасибо!
Oksana04 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 22:08 Автор #4 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 22:08 ІТАЛІЯ Коли їхати у Венецію навігатор показує дорогу на воді. При в'їзді величезна надземна автостоянка Трончетто. Такі різні вулички Венеції. Навіть тут були затори "на дорогах" Прикраса на гондолі та дверна ручка Площа Святого Марка - це ЩОСЬ Голубів тут сила-силенна І фотки з пароплава, який повертаючи нас до стоянки, курсував між усіма островами Пізно ввечері 17.08 ми приїхали в Каорле, де відпочивали весь наступний день Ось таке тупе закінчення пішоходного переходу. Дегустація вин. Берег Адріатичного моря з таким прикольненьким катамараном Такий "танцювальний апарат" я раніше лише в американських фільмах бачила На одній з вузеньких вуличок побачили таку замануху з кондитерської: розпилювався запах АбАлдєнних тістечок. І там дійсно був аншлаг. Цього синього "велетня" ми побачили на стоянці біля магазину, де купували замовлене вино. Але наша машина також не пасла задніх: для іноземців - це дивина, на яку постійно заглядались і навіть, було, фотографували.
Oksana04 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 22:19 Автор #5 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 22:19 СЛОВЕНІЯ Так цікавенько прикрашені поручні одного з мостів річки Любляниця в Любляні На ночівлю поїхали в Марібор Ці дітлахи з шнурочком нагадали мультфільм про мавпеняток. Так як ми не поїхали в Мілан, і напередодні ввечері дивились в барі з місцевими вболівальниками футбол за участі ФК Марібор, то мусово було піти на їх стадіон ).
Oksana04 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 22:32 Автор #6 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 22:32 УГОРЩИНА Коли їхали автобамом - побачили на навігаторі що їдемо зовсім близько біля озера Балатон Ця підземно-надземна автоматизована стоянка в Будапешті була для нас одним з визначних місць - настільки вона вразила і своїм зовнішнім виглядом і своїм внутнішнім устрОєм. Як сказав нам один мужчинка ці люди, що медитували в центрі міста, притягували таким чином до себе все добре, світле, вічне. Після смачнючого угорського супу з галушками, яким ми практично наїлись, нам принесли ще ось таке "друге"... Це живий "навігатор" якогось мужчинки Я ще не була в хвальоному рівненському зоопарку, але Зоопарк в Будапешті - БОМБА! Періодично стоять розпилювачі води, які приємно освіжають та роблять чудові веселки. Біля окремих тварин є контейнери, в яких за невелику плату можна взяти спеціальний комр та погодувати тварин. Коли ми проїхали 3тис км і до кордону залишалось всього близько двохсот - пробилось колесо. Пізно вночі 21.08 ми перетнули кордон (заночували в Мукачево). Ввечері, 22.08 були вже на Волині.
Karabasbarabas Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 06:58 #7 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 06:58 краса. дякую за фотозвіт. є плани організувати таку поїздку, тому маю кілька запитань. якщо не секрет який бюджет такої поїздки - пальне, проживання, харчування? як отримати візу для такої поїздки і яка саме має бути віза? процедура отримання, вартість, необхідні документи? куди звертатись для її отримання? можна в лічку. буду вдячний за допомогу
REDAKTOR Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:01 #8 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:01 Молодці ви! Дуже сподобалась темка. Дякую
Scorpio Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:08 #9 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:08 На рахунок другого в Угорщині, ми одне на трьох замовляли
Yarchik Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:12 #10 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:12 за Asti отдельное спасибо! І я теж дякую! Ті чотири пляшечки залюбки були приговорені
Oksana04 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:21 Автор #11 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 08:21 На рахунок другого в Угорщині, ми одне на трьох замовляли Так ми теж одне на двох замовили . Дівчина-офіціантка, коли почула як ми розмовляємо, принесла нам меню, написане російською мовою, де було написано "ЩОСЬ-там" (власна назва) на двох", та не було вказано, що це ГОРИ картоплі, рису, овочів, м"яса... Проте, коли ми попросили нам всі ці "гори" спакували в два лоточки і ми це їли ще протягом цілого наступного дня . Коли ми замовляли, наприклад в Італії, салат, то офіціантка попередила, що ТЕ в що я тицьнула пальцем - це салат з морепродуктів, а овочеві салати на іншій сторінці.
Masik Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 12:36 #12 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 12:36 Супер, молодцы! Если мона, то и мне бюджет такой поездки! Заранее сипасиба!
Sandro Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 08:36 #13 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 08:36 Супер, молодцы! Если мона, то и мне бюджет такой поездки! Заранее сипасиба! а скиньте і мені, будь-ласка
Oksana04 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 21:13 Автор #14 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 21:13 На рахунок другого в Угорщині, ми одне на трьох замовляли Так ми теж одне на двох замовили . А цим двом не повезло. Вони замовили ДВІ штуки "чогось-там" другого. Коли їм принесли замовлення - в них був такий же вираз обличчя, як і у нас. Сиділи вони в сусідній кафешці (бувально метрів 100 від нас). Просто фотік зламаний і не встигли вчасно сфотати.
Scorpio Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 22:55 #15 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 22:55 Нічого страшного, угорська кухня дуже смачна У нас до речі в одному кафе запитали, нам цілу порцію чи половинку З нами був товариш, який пробував вторЕ доїсти і просив підігріть його, коли воно встигло захолонуть, то він після вечері, наступного дня майже нічого не їв
Sub_Sys Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 23:18 #16 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 23:18 І мені цікавий кошторис Дякую!
ronya Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 06:29 #17 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 06:29 А цим двом не повезло. Вони замовили ДВІ штуки "чогось-там" другого. Коли їм принесли замовлення - в них був такий же вираз обличчя, як і у нас. Сиділи вони в сусідній кафешці (бувально метрів 100 від нас). Просто фотік зламаний і не встигли вчасно сфотати. Знайоме обличчя дівчини :-) Мені здається, що вона з Луцька.
Yarchik Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 06:33 #18 Опубліковано 30 Вересня, 2010 в 06:33 Знайоме обличчя дівчини :-) Мені здається, що вона з Луцька.Судячи з одягу, рис обличчя - явно не з України. Еуропа.
Oksana04 Опубліковано 25 Січня, 2012 в 22:01 Автор #19 Опубліковано 25 Січня, 2012 в 22:01 Давно було. Вже й забулось. От вчора мені нагадали за цю поїздку (а я за цей час вже й на ютубі зареєструвалась), то виставлю ще відео. Для мене з чоловіком їх доречно було б в темку "Мене вразило"))) УГОРЩИНАЦя підземно-надземна автоматизована стоянка в Будапешті була для нас одним з визначних місць - настільки вона вразила і своїм зовнішнім виглядом і своїм внутнішнім устрОєм. Прибирання вулиці - теж видовище)))
Dream Опубліковано 26 Січня, 2012 в 06:17 #20 Опубліковано 26 Січня, 2012 в 06:17 Дааа, для нашого брата в Європах атракціон практично на кожному куті - по собі знаю.
Tomagawk Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:09 #21 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:09 І все ж таки який бюджет, якщо звісно не секрет!
Oksana04 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:31 Автор #22 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:31 Я, всім бажаючим знати, тоді відписувала в приват)))Там купа нюансів.В зв"язку з деякими обставинами ми поїхали терміново і непідготовленими.На другий день в нас поламався ноут і ми були без нету.Приїжджали ми в наступний пункт призначення пізно ввечері,тому жили постійно в центрі будь-якого міста (що є недешево).Поїздка обійшлась нам в 950євро (половина з них пішла на проживання((( ).
Tomagawk Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:45 #23 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:45 Витратили не багато, круто!
Oksana04 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:51 Автор #24 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:51 Витратили не багато!Не може не тішити, що для когось штука євро - невеликі кошти)))))
Tomagawk Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:58 #25 Опубліковано 27 Січня, 2012 в 21:58 Я мав на увазі співвідношення побаченого/витраченого
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.