Перейти до змісту

Де "пасуться" ДАІшники

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

колись на Авторемонтній стояв рух з лівої тільки на ліво. Може вернули?

ніби ні, треба ввечері глянути :)

Так вона таки є?

була колись, можна так сказати.

і сторони стоянки її можна було б розірвати.

виїхати то можна, заборони повороту наліво немає, але краще лишній раз з ними не спілкуватися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 267
  • Створено
  • Остання відповідь

знака немає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знака немає

Знак є! Ліва смуга - наліво, права - прямо. І якраз дайці ловлять тих, хто їде з лівої прямо.

Нажаль відео у мене є тільки пізно ввечері, тому якість погана, але хоть буде ясно, де схований той знак.

post-10847-0-45301800-1374773945_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак є!

Ого блін, а я так далеко не ходив шукати знак. Над перехрестям повісити релігія не позволяє...

P.S. Третій день на тому ж місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Над перехрестям повісити релігія не позволяє...

Я так понимаю, что знак должен быть там, где начинаються полосы для конкретного манёвра, что-бы ещё до подъезда к перекрёстку занять нужную. Знак висит в правильном месте, другое дело, что лучше было-бы его повесить над дорогой, но это лучше нам с вами, а не гаи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так понимаю, что знак должен быть там, где начинаються полосы для конкретного манёвра, что-бы ещё до подъезда к перекрёстку занять нужную.

отут знаки чудово вісять :)

я просто думаю там весь час стоїть купа машин, стане якийсь бус і фіг то той знак побачить.

P.S. А хлопці собі риибне місце прикормили... Стабільно по 2-3 машини стоять біля них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Сьогодні цілий день стоять на виїзді з Луцька перед "Солдатом", зупиняли транспорт в обох напрямках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вранці були на Ковельській біля заправок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні весь день торгують в повороті до 13 ЖЕКу, ловлять бажаючих швидко піднятися до ЦУМа

upd. пардон, точно, третій :)

IMAG0174.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Винниченка? там же 3 жек?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю що трапилось но "мєнтозаврів" по місту сьогодні було тьма-тьмуща.! Може план робили кінець місяця.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пасуться зара на карпенка-карого з феном)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожного дня бачу їх на кільці вул. Володимирська, і в Рованцях або біля заправки Укр.Нафта (недалеко від Рованців)

Вантажні буси зупиняють всі підряд і щось дооовго їх не відпускають)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожного дня бачу їх на кільці вул. Володимирська, і в Рованцях або біля заправки Укр.Нафта (недалеко від Рованців)

Вантажні буси зупиняють всі підряд і щось дооовго їх не відпускають)

Бо багато зараз бусів з документами "пасажир",а вікна не врізані.

І ще якщо по документам грузовий,то треба техогляд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо багато зараз бусів з документами "пасажир",а вікна не врізані.

І ще якщо по документам грузовий,то треба техогляд.

Або навпаки. Мене зупиняли: вікна є, сідушки є, в доках пасажир - щасливої дороги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора в 01:30, стояли на кравчука, біля 21 школи, зупиняли всіх хто їхав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Понаставляли нових знаків щоб легше було дороги чистити, а тут зима підвела. :)

Під час сьогоднішньої оперативної наради перший заступник міського голови Святослав Кравчук звернув увагу на актуальні питання життєдіяльності міста. Він зауважив, що уже прийнятий міський бюджет, а тому необхідно активно працювати усім службам над його виконанням та наповненням. За його словами, основна частина надходжень до міського бюджету є від податку на доходи фізичних осіб.

Звернувся під час оперативної наради Святослав Кравчук й до працівників правоохоронних органів. Він закликав працівників ДАІ активніше боротися з водіями, які залишають свої автомобілі у недозволених місцях. За його словами, ці автотранспортні засоби заважають комунальникам чистити вулиці від снігу. Святослав Кравчук зауважив, що потім водії починають нарікати на нерозчищені вулиці. «А як їх можна прибрати, якщо вони ж самі цьому перешкоджають», – дивується перший заступник міського голови.

©

Так може знаки ставились не для боротьби за чистоту доріг? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пишу листа в міськраду:

Міському голові м.Луцька

п.Романюку М.Я.

<П.І.Б.>

<адреса проживання>

В зв'язку з відсутністю в довгострокових прогнозах погоди випадання снігу прошу Вас скасувати розпорядження від 05.12.2013 № 531 "Про забезпечення снігоочистки вулично- дорожньої мережі міста" та зобов'язати Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство „Луцькспецкомунтранс” демонтувати дорожні знаки, встановлені відповідно до переліку у додатку до даного розпорядження.

12.02.2014р. <підпис> <П.І.Б.>

Відправив через офсайт міськради. Не впевнений що отримає. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Прикормили собі гади місце >>тут<<.

Там собі ховаються в тому карманчику і ловлять на фен.

Будьте уважні, бо там легко можна вискочити за 80 км/год, особливо коли сонце зранку сліпить панель приладів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мені вибачте, але "вискочити за 80" при дозволеній 60 - я вважаю, що покарання буде цілком заслуженим. А про сонце, яке панель приладів сліпить - це взагалі курам на сміх

ну Ви напевно ніразу в житті правил не порушували і за 60 км/год не виїжжали.

інакше, морального права робити такого роду зауваження я, вважаю, в Вас немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви мені вибачте, але "вискочити за 80" при дозволеній 60 - я вважаю, що покарання буде цілком заслуженим. А про сонце, яке панель приладів сліпить - це взагалі курам на сміх

ну Ви напевно ніразу в житті правил не порушували і за 60 км/год не виїжджали.

інакше, морального права робити такого роду зауваження я, вважаю, в Вас немає.

А може вже час починати потрохи дотримуватись правил?

Я от позавчора на Київ їздив по трасі до 110 км\год (хоч це теж порушення), в населених пунктах 60-70 км\год, де знаки обмеження швидкості - по знакам.

Так, зайняло більше часу в дорозі, але не критично: гарно поспілкувався з рідними, музику послухали...

Як то кажуть, перебудову держави починаю з себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може вже час починати потрохи дотримуватись правил?

По перше, де я написав, що я порушив чи порушую?

Я вважаю, що там реально перевищити, бо дорога і обстановка позволяє, але це не значить, що я закликаю когось порушувати.

По-друге, наші мєнти займаються не безпекою дорожнього руху, а збиранням бабла, і стоять вони виключно на "рибних" місцях.

А по-третє, тема не про те.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора ввечері вперше побачив машину ДАІ біля перехрестя "Відродження - Писаревського - Ветеранів". Побули до години 23-23:30 а потім поїхали в сторону Рівненської.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикормили собі гади місце >>тут<<.

Там собі ховаються в тому карманчику і ловлять на фен.

Будьте уважні, бо там легко можна вискочити за 80 км/год, особливо коли сонце зранку сліпить панель приладів.

Я поддерживаю 'Arden' ... тоже несколько раз их там видел. Вот скажите мне какого хрена там стоять? Там при всём желании от нарушения (типа едешь 82) вреда ни какого. С одной стороны стена с другой Стырь. Вместо того чтобы стоять и ловить на Вiдродження и возле 5Школы - гоняющих на КРАСНЫЙ СВЕТ. Они стоят в кустах где от них толку ноль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де їм стояти, з вами радитися ніхто не буде, і ваші побажання-пропозиції їм "глубоко по-боку". А на ДАІ-шніків "гнати" не треба, хлопці нормально працюють, принаймі останій місяць, це я вам кажу як людина яка пропатрулювала з ними спільно за останій місяць не одну ніч. І вимагати від людей супер-мега активності, які працюють на "голу" ставку, а це 1800-2000 грн в місяць, не доводиться.

До речі на увесь Луцьк застуває в патрулювання лише 2 машини ДАІ, іноді 3.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...