Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, Bliksss сказано:

про жрачку та випивон, я вже казав - цього аж занадто

більярд та боулінг - не для всіх, до того ж платно.

Те саме - галереї і т.п., ну комусь подобається, але - далеко не всім, мені - раніше подобалось, компанією після 22.00 бували майже щодня,

набрило трохи..

а яких вистачає?

:D:D:D:D:D:D

яких треба???

халява закінчилася в 90-х....

• Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
1 хвилина тому, Vikvik Mawr сказано:

халява закінчилася в 90-х....

мова не про халяву, а про відсутність вибору.

який новий атракціон поставили в парку за 20 років? генделики - не рахуються.

Винощують плани по відновленню судноплавства по Стиру, а звичайні катамарани в парку - пустити не можуть.

Якесь оригінальне/тематичне дитяче містечко в парку зробити, ал - нафіга, там генделик тоді не поставиш.

Взгалі, це просто думки в голос, за великим рахунком - байдуже, я легкий на підйом і поїхати у на вихідні в інше місто - ніколи не було проблемою.

Але, просто дістали генделики на кожному кроці, а на ранок - обригані тротуари по всьому місту.

Опубліковано (змінено)

Тим часом:0114:

За вихідні (11 та 12 вересня) ресторан «МакДональдз», що відкрився у ТРЦ «ПортСіті», відвідали 27 тисяч людей.

Spoiler

Думаю, середній чек можна сміливо рахувати 100+грн. Виходить близько 3 млн виручки по самим скромним підрахункам:ok2:

Змінено користувачем xc90
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
21 хвилин тому, Bliksss сказано:

Але, просто дістали генделики на кожному кроці

Я бачив лише окультурені чемні заклади харчування в парку, куди не стрьомно піти з дітьми, якщо тобі кругом там генделики то вже уточни де саме ? Конкретику пліз.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, xc90 сказано:

Тим часом:0114:

Думаю, середній чек можна сміливо рахувати 100+грн. Виходить близько 3 млн виручки по самим скромним підрахункам:ok2:

нескромно рахувати чужі гроші

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Я бачив лише окультурені чемні заклади харчування в парку, куди не стрьомно піти з дітьми, якщо тобі кругом там генделики то вже уточни де саме ? Конкретику пліз.

про генделики на кожному кроці - я казав про місто в цілому, в парку - також забагато "окультурених" чемних закладів в яких продають алкоголь,

після чого відвідувачі міняють свою поведінку, в качок починають камінням кидатись ))

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано

Ну, як говориться попит породжує пропозицію. Тобто людям жрать постійно хоцца, а от мистецькі галереї на кожному кроці не знадобляться.... і, що ключове, не окупляться.

Ну а щодо культури бухання, ну бидло завжди і кругом знайдеться, навіть в найдорожчому ресторані часом можна натрапити на компанію яка буде ржать і материтись на весь заклад, хоч його ніби й генделиком язик не повернеться назвати...

Опубліковано (змінено)
5 минут назад, Cherman сказал:

В нас і з якимись спортивними подіями напряг. Футбол в нас на рівні аматорів з села, туди ходять тільки упороті фанати ногомяча. Щоб дивитись на жіночий  волейбол, в ДЮСШ теж мало умов. Тоді, як в невеличкому європейському місті, часто можа знайти і крутий стадіон, і тенісні турніри, та інші спортивні події.

Коли Волинь була огого - то теж мало на стадіон ходили 

Змінено користувачем paksivatova
Опубліковано (змінено)

І ще раз повернусь до аквапарку, поясніть мені де вузьке місце в моїй логіці.

Для початку - аквапарк це не шашликами торгувати, він має в основному постійні затрати, тобто вода, е/е, обслуговуючий персонал і т.д., це все мусить фігачити постійно, незалежно від того чи там 3 дупи льопається чи 300, так ? Тобто в аквапарку немає обслуговування і затрат на кожну конкретну людину як на тих же атракціонах, не треба нікого нікуди підіймати, крутити і т.д., зайшли собі та й ходять по горках. Тобто в аквапарку грубо кажучи більшість затрат йдуть погодинно, кожну годину, незалежно від кількості гостей.

Тепер йдем далі. Якби мені з доцьою ціна виходила скажімо 250-300 грн, то я певно ходив би з нею кожні 2-3 тижні туди, за літо певно сходили би мінімум разів 5, тим самим приніс би прибутку умовно 1500 грн. Але якщо би ціну поставили 800 грн, то скоріше за все мене би жаба задавила за 1 раз польопатись віддати 800 грн і відмазався би малій щось типу "от скоро поїдемо на озеро і там нальопаєшся до посінєнія". В результаті я би приніс прибуток аквапарку 0,00 грн. І що, для них краще ? Вода ж всерівно бігла, світло всерівно крутило, фільтри, мотори всерівно працювали ціле літо...  І я гадаю таких як я значна маса людей, невже їм краще щоб було 100 людей * 800 грн = 80 тис.грн в умовну одиницю часу ніж 400 людей * 300 грн = 120 тис.грн ?

Так, в Луцьку теж вистачає багатих людей кому 800 грн не гроші, але ж треба не забувати, що аквапарк це в першу чергу замануха для дітей десь до 13 років, а от чи багато багатих батьків таких дітей ? І вони ж теж не будуть всі ходити в той аквапарк кожен тиждень... Так що не так з моєю теорією ? Чому не краще більше але дешевше ?

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано

Урбан-парки потрібні, відповідно більша кількість спортивних заходів та залученість людей до спорту та активного дозвілля.

Кілька років тому фонд організовував день району (чи щось типу того), досить непоганий захід видався з різними активностями для дітей та дорослих.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Bliksss сказано:

а тим часом, У Луцьку із зали суду втік обвинувачений, що там за прохідний двір? з старого суду - втікти було нереально...

Видно надихнувся

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
1 час назад, xc90 сказал:

відстояти таку чергу і взяти лише на 100 грн? думаю свіливо середній чек можна рахувати овер 200 грн.

Змінено користувачем Arden
  • +1 2
Опубліковано
6 minutes ago, Bliksss said:

а тим часом, У Луцьку із зали суду втік обвинувачений, що там за прохідний двір? з старого суду - втікти було нереально...

То ж охорону має суд, дивина :ninja:

Опубліковано

Розкажу тобі наочно

Один дядько ( бачу його мало не щодня). побудував собі критий басейн.

Зараз таких багато, ванна з Дніпра метрів 12  в довжину.

Ну переробляв кілька разів накриття, фільтри , підсвітка , хвиля. все таке присутнє.

Так от перший рік льопалися з дітьми щодня цілий день

Наступного року через день

Цього літа раз -два на місяць.

Все набридає та приїдається.

В тому ж аквапарку прийдеться  кожні три роки міняти атракціони, а це колосальні гроші.

Ну і в світлі ковідоістерії лише буратіно, в котрого грошей, що фантиків, наважиться будувати аквапарк в Луцьку.

• +1 1
Опубліковано
5 минут назад, Nokian сказал:

Розкажу тобі наочно

Один дядько ( бачу його мало не щодня). побудував собі критий басейн.

Зараз таких багато, ванна з Дніпра метрів 12  в довжину.

Ну переробляв кілька разів накриття, фільтри , підсвітка , хвиля. все таке присутнє.

Так от перший рік льопалися з дітьми щодня цілий день

Наступного року через день

Цього літа раз -два на місяць.

Все набридає та приїдається.

В тому ж аквапарку прийдеться  кожні три роки міняти атракціони, а це колосальні гроші.

Ну і в світлі ковідоістерії лише буратіно, в котрого грошей, що фантиків, наважиться будувати аквапарк в Луцьку.

Майже все так.

Маю теж басейна, правда тільки 7 метрів.

В жару літом дуже виручає. Жінка купається майже щодня вже роки 3. А от малий (15 років), не дуже хоче, хоча в аквапарк з задоволенням.

Аквапарк то все-таки не просто басейн

• +1 3
Опубліковано (змінено)

Ну я власне розводив демагогію не за економічну доцільність стануть чи не стануть зараз будувати аквапарк у Луцьку, а про аргументи щодо ціноутворення на його послуги, чим краще ставити вищу ціну що знизить відвідуваність, замість того щоб брати нижчою ціною але охоплювати більший людський потік.

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
51 минуту назад, rabzy сказал:

Кілька років тому фонд організовував день району (чи щось типу того), досить непоганий захід видався з різними активностями для дітей та дорослих.

Ну таке лише раз на п'ять років буває. Рідше ніж різні "ночі в замку"

Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Ну таке лише раз на п'ять років буває. Рідше ніж різні "ночі в замку"

Та це зрозуміло. Але нам би навчитись займати проактивну позицію, а не чекати подачок під вибори. Я про те, що для прикладу, є ж зараз усілякі ОСББ, отже, могли б організуватись та й провести якусь подію. Так, це не просто, вимагає певних зусиль, часу та й бажання врешті-решт. Звісно, усвідомлюючи наші реалії, я розумію, що це практично неможливо, але мріяти ж не заборонено )

Опубліковано
12 хвилин тому, rabzy сказано:

є ж зараз усілякі ОСББ, отже, могли б організуватись та й провести якусь подію

Не знаю як там чиє ОСББ, а наше й так ледве видихає затрати, максимум на що там вистачає лишків це лампочки в під'їздах оновлювати :D

А як відомо будь-які акції та події в першу чергу впираються в кошти, і немалі. Потрібні спонсори. А спонсори що захочуть від того дійства ? Правильно - знову ж таки пропіаритись і підзаробити, і от ми знову впираємось в необхідність ставити палаточку з сосісками якого-небудь Дмитрука/Забіяки, і знову ми прийшли до того що замість культурного збагачення прийшло до жрачки :D

Опубліковано
57 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Ну я власне розводив демагогію не за економічну доцільність стануть чи не стануть зараз будувати аквапарк у Луцьку, а про аргументи щодо ціноутворення на його послуги, чим краще ставити вищу ціну що знизить відвідуваність, замість того щоб брати нижчою ціною але охоплювати більший людський потік.

Більший потік- більше головняків різних.

Більша можливість форсмажору.

І ще ходять такі слухи.

Багаті клієнти далеко не такі геморні,як бідні.

Поставивши високий цінник на айфони Епл відсікла величезну нішу вічно ниючих 

Звісно відкрито про таке ніхто не говорить,але така статистика є.

• Cумний 1
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
32 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Не знаю як там чиє ОСББ, а наше й так ледве видихає затрати, максимум на що там вистачає лишків це лампочки в під'їздах оновлювати :D

А як відомо будь-які акції та події в першу чергу впираються в кошти, і немалі. Потрібні спонсори. А спонсори що захочуть від того дійства ? Правильно - знову ж таки пропіаритись і підзаробити, і от ми знову впираємось в необхідність ставити палаточку з сосісками якого-небудь Дмитрука/Забіяки, і знову ми прийшли до того що замість культурного збагачення прийшло до жрачки :D

Ну як варіант. А спонсорнути своє дозвілля з власної кишені? Не обов'язково розважатись на всі гроші, можна почати з чогось скромнішого, для прикладу, перше, що спало на думку, перегляд фільму під відкритим небом. Насправді непотрібні якісь нереальні бюджети, головне ж, провести атмосферно час, отримати якісь нові враження, емоції.

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, rabzy сказал:

Ну як варіант. А спонсорнути своє дозвілля з власної кишені? 

Бабусі на субсидіях будуть проти. ОСББ на них впливу не має.

Змінено користувачем weldermaster
Опубліковано
1 час назад, rabzy сказал:

Я про те, що для прикладу, є ж зараз усілякі ОСББ, отже, могли б організуватись та й провести якусь подію.

Та елементарно рубанутись футбол, волейбол, баскетбол і т.д. осбб проти осбб. Вже краще ніж бухати постійно

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...