Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
22 хвилин тому, volks сказано:

Як можна порівнювати непорівнюване?

Що значить "непорівнюване" ??

Їжа порівнюється з їжею.  Їжа там і їжа тут.  Що тут непорівнюване?  Порівняли ЦІНУ на їжу.

за сраний бургер і сцану колу заплатили 10 баксів. Натомість за ці гроші можна наїстися морепродуктами!

І справа не в бажанні. Це ясно і так. Я теж часом хочу той говнобургер з МаДака чи іншої ригаловки, або шаверму чи піцу. А часом борщу.  То я, відповідно, і йду шукати відповідні заклади, де я можу з'їсти те, що хочу.

• +1 2
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

Але якщо так, то, особисто для мене, набагато смачніше поїсти вареників, ніж морепродуктів

це твій власний смак.

Вареннки дома через день. Морепродукти рідше значно, з огляду на їхню ціну у нас!

І я б в однакову ціну (а саме про це й мова!) обрав би морепродукти, ніж вареники.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
16 минут назад, Zheny@ сказал:

Порівняли ЦІНУ на їжу.

за сраний бургер і сцану колу заплатили 10 баксів. Натомість за ці гроші можна наїстися морепродуктами!

Сраний бургер зі сраними морепродуктами.

• Cумний 1
Опубліковано
26 минут назад, volks сказал:

Про таке не було мови.

Але якщо так, то, особисто для мене, набагато смачніше поїсти вареників, ніж морепродуктів.

Вот интересно, почему не готовят вареники-пельмени в качестве фастфуда, в той же Гелябалувана, максимум что видел, на ярмарках жареные пельмени ( дешевые типа ярмолинских) в стаканчике. И если б готовили рядом из незамороженных было бы вкуснее.

Опубліковано
12 минут назад, Cherman сказал:

Напевно, єдина категорія, кому вдалося об'єднати пішоходів та водіїв в ненависті до себе - це самокатчики.

Це точно

в понеділок "прилетів" юний самокатчик в навушниках

А вони мають іздити по тротуарах чи по проїжджій частині?

89B2C318-ADC0-4A9F-821F-0A50A76646D2.jpeg

• Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, Cherman сказано:

Самокати якось не зовсім визначені у ПДД,

Як на мене, цілком логічно буде їх обізвати мопедом, просто у нас  люди крізь пальці правила читають...

Цілком можливо, що невдовзі їх у якусь нову окрему категорію виділять, але згідно сьогоднішніх правил -- це мопед.

Далі цитата з ПДР :

п . 1.10  Терміни, що наведені у цих Правилах, мають таке значення:

212977399_Screenshotfrom2021-09-1612-43-53.png.c2999c20b9c235d300b8d9479d0b4940.png

• +1 3
Опубліковано
15 минут назад, Cherman сказал:

В мене теж була подібна ситуація тиждень тому. Якби все склалося погано, то я би точно потрапив в лікарню. 

Самокати якось не зовсім визначені у ПДД, але, по ідеї повинні, або по тротуарі їздити, але помаленьку, або по краю проїзжої частини, як велосипеди. Але ж вони і по тротуарах льотають, і на дорозі ведуть себе вкрай неадекватно, тим більше, потужність багатьох самокатів дозволяє їм їхати майже, як скутерам.

Швидкість,незнання правил дорожнього руху і призводять до негативних наслідків

• +1 2
Опубліковано

Ось японський підхід до самокатів.

Поділ самокатів на 2 категорії цілком правильний, і сприяє безпеці дорожнього руху. 

https://www.youtube.com/watch?v=lLHK7l_OBI8

• +1 1
Опубліковано (змінено)
1 година тому, romanc сказано:

Вот интересно, почему не готовят вареники-пельмени в качестве фастфуда

це в Луцьку не готують, колись купував - пельмені в Києві на рідоринку в стаканчику з бульйоном...

Аналогічний варіант бачив на вокзалі, але, на вокзалі готову їжу купую тільки в КФС або Мак.

А взагалі, і хінкалі продають на виніс - в коробочці, типу як китайські супи продаються. 

Все - є, просто людям ще шаурма не приїлась ))

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Unknown сказал:

Як на мене, цілком логічно буде їх обізвати мопедом, просто у нас  люди крізь пальці правила читають...

Цілком можливо, що невдовзі їх у якусь нову окрему категорію виділять, але згідно сьогоднішніх правил -- це мопед.

Далі цитата з ПДР :

п . 1.10  Терміни, що наведені у цих Правилах, мають таке значення:

212977399_Screenshotfrom2021-09-1612-43-53.png.c2999c20b9c235d300b8d9479d0b4940.png

п. 1.10 ПДД механическое транспортное средство — транспортное средство, приводимое в движение с помощью двигателя. Этот термин распространяется, в частности, и на транспортные средства с электродвигателем мощностью более 3 кВт.

Самокат -Это велосипед. Электро. До 12 лет по тротуару, после 14 по проезжей части.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
17 хвилин тому, Cherman сказано:

Так це не люди повинні правила правильно читати, а, в першу чергу, контролюючі органи.

так я мав на увазі не  суто самокатчиків, а всіх людей, в тому числі і тих, які контролюють дотримання ПДР. 

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Самокат по закону ближче ло пішохода ніж навіть до велосипеда.

з якого дива?

Самокат без двигуна можна до велосипеда прирівняти, бо

велосипед — транспортний засіб, крім крісел колісних, що приводиться в рух мускульною силою людини, яка знаходиться на ньому;

Опубліковано
11 хвилин тому, romanc сказано:

п. 1.10 ПДД механическое транспортное средство — транспортное средство, приводимое в движение с помощью двигателя. Этот термин распространяется, в частности, и на транспортные средства с электродвигателем мощностью более 3 кВт.

Это велосипед. Электро. До 12 лет по тротуару, после 14 по проезжей части.

я не зрозумів, що ти хотів висловити. Можеш розшифрувати ідеї свої ?

Опубліковано
3 минуты назад, Unknown сказал:

з якого дива?

велосипед — транспортний засіб, крім крісел колісних, що приводиться в рух мускульною силою людини, яка знаходиться на ньому;

А з того що велосипедом можна їздити по дорогам загального призначення, а для самокатів такої норми не має.

Опубліковано
1 хвилина тому, AnimaNoir сказано:

А з того що велосипедом можна їздити по дорогам загального призначення, а для самокатів такої норми не має.

в ПДР визначення самоката немає. Водночас, якщо самокат без двигуна, і приводиться в рух муськульною силою наїздника, то формально --  це велосипед згідно ПДР.

Опубліковано
2 минуты назад, Unknown сказал:

в ПДР визначення самоката немає. Водночас, якщо самокат без двигуна, і приводиться в рух муськульною силою наїздника, то формально --  це велосипед згідно ПДР.

формально то пішоход;)

Опубліковано
1 хвилина тому, AnimaNoir сказано:

формально то пішоход;)

нє, пішоходом він стає, коли веде самокат у руках, топаючи ногами (точно так само як і велосипедист, і особа яка веде мопед).

Треба юриста сюди запросити )))

• +1 1
Опубліковано
32 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Чому немає?  Є пряма заборона?

Згідно визначення велосипеда в сучасних ПДР,  самокат під нього підпадає. 

Опубліковано
28 minutes ago, AnimaNoir said:

формально то пішоход;)

Поки що. В ВР готують законопроект якраз для малих ТЗ з електродвигунами.

59 minutes ago, Cherman said:

Особливо, ситуація погіршилась, коли з'явилися прокатні самокати. Якщо своє, куплене за кровні гроші, людина ще якось жаліє, то на оцих "ВЖУХ" виробляють геть дикі речі.

Так комунізма ж - нічого свого, все загальне <_<

• +1 2
Опубліковано
43 минуты назад, Unknown сказал:

з якого дива?

Сам расшифровал. И до 3 кВт мощности это приравнивается к велосипеду. 

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Сам расшифровал. И до 3 кВт мощности это приравнивается к велосипеду. 

А де тоді мопед у твоїй системі?  Там теж до 3квт. 

Опубліковано
8 минут назад, Ko3bMa сказал:

Так комунізма ж - нічого свого, все загальне <_<

Дожили таки до світлого майбутнього.

Але то всьо фігня всі ваші Маки з самокатами. ГПЗовці, признавайтесь під що Зьобру знесли.

• Ха-ха 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...