Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
17 часов назад, Alex S сказал:

Я дуже схоже чув десь в дитинстві... коли вийшли перші вісімки, всі автолюбителі сересеру обсерали їх зовнішній вигляд як могли і нахвалювали свої москалі ,одиниці і вольги. Коли відкриється мак ,побачиш черги ,в перші неділі особливо. Хоча , як смакує шаурмяю- інджой!

на кожен смак свій покупець скажем так, але я не бачу в тій їжі смакоти, мені смачний шашличок чи риба копчена чи там котлета по київськи наприклад :)

• +1 2
  • 2 тижня потому...
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

У Луцьку двоє п'яних молодих людей зірвали прапор з будівлі Муніципальної варти :rotate: навіть відео є.

і сталось це - не так вже й пізно - на відео видно, як їде маршрутка.

P.S. То варто, утримувати ту муніципальну варту?

Опубліковано (змінено)
13 minutes ago, Bliksss said:

У Луцьку двоє п'яних молодих людей зірвали прапор з будівлі Муніципальної варти :rotate: навіть відео є.

і сталось це - не так вже й пізно - на відео видно, як їде маршрутка.

P.S. То варто, утримувати ту муніципальну варту?

20:45 - ще навіть не ніч;)

А куди ж тоді подітись тупеньким бугаям і гарним дівчаткам, які все, що вміють - то бабусь з нехитрими крамом ганяти

Єдині, хто хоч трохи толкові - інспектори з паркування. Але й в них пріоритети трохи дивні: замість того, щоб стати в "рибних" місцях і весь день привчати лучан та гостей міста до парковки у відведених місцях - лазять десь по дворам, що й не видно вдень.

Змінено користувачем turbo
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
25 хвилин тому, turbo сказано:

А куди ж тоді подітись ***** гарним дівчаткам

ну, "о вкусах - не спорят"...

Змінено користувачем Bliksss
  • Подобається 1
Опубліковано
3 минуты назад, Cherman сказал:

Я не прихильник того, щоб бити жінок. але от хочеться - взять і уєбать. Таке рідко відчуваєш, як всередині закипає така неконтрольована злість, що мусиш аж в сторону відійти, щоб того не бачити.

Слабак. )))

Опубліковано
8 минут назад, Cherman сказал:

На минулому тижні, біля 7/23 на Привокзальній площі бачив, як муніципалка бабульку, що продавала овочі, намагалася оштрафувати. Бабуля вибачається, просить, щоб її відпусили, а та шуцманша шарпає стареньку за руку, розмовляє дуже грубо. Я не прихильник того, щоб бити жінок. але от хочеться - взять і уєбать. Таке рідко відчуваєш, як всередині закипає така неконтрольована злість, що мусиш аж в сторону відійти, щоб того не бачити.

Да ті муніципали оборзіли взагалі, такий час людям на хліб немає, а ще й ганяють

• +1 2
Опубліковано
2 minutes ago, volks said:

І що?

Просто факт, красти прапори в будь який час - негоже:)

Фантастична думка, але добре було б обирати "рівних" кандидатів до ЛМР, які врешті-решт реформували муніципальну варту (впевнений, що існує ще добрих декілька десятків КПшок, які тільки проїдають наші з вами гроші). Петиціями справі не поможеш.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
49 хвилин тому, volks сказано:

І що?

і - то, що мали б бути на роботі, а не "повідомили про цей факт - у поліцію", КАРЛ - у поліцію повідомили... тоді - чим вони займаються? 

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

і - то, що мали б бути на роботі,

А до скількох в них робочий день?

про цей факт - у поліцію", КАРЛ - у поліцію повідомили...

А куди мали повідомити? Ну звісно ж крім ФБ. Бо туди також повідомили.

тоді - чим вони займаються? 

На сайті ЛМР є положення про мунварту. Там все написано.

Опубліковано
6 хвилин тому, volks сказано:

А до скількох в них робочий день?

на мою думку, з 11 до 16, але, судячи з їхньої зп і премій (в деклараціях написано)  - цілодобово, всі 26 годин на добу...

PS. це моя - суб'єктивна точка зору, не звинувачую, робота в них така... ;)

• +1 1
Опубліковано
13 хвилин тому, volks сказано:

На сайті ЛМР є положення про мунварту. Там все написано.

там є хоч щось, про відповідальність? чи - можуть просто в кабінетах посидіти? написати "папірці в поліцію"  - чим більше, і зробити показники?

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Місто поки що особливо не говорить про МакДональдс, але коли когось це зупиняло в цій темі:)

Франківськ трохи обскакав Луцьк в темпах відкриття, на вихідних довелось побувати в тих краях (до рідні їхав, не за гамбургерами:friday:)- в місці відкриття робиться жах: коні-люди-машини, все змішалось і стоїть.

Надії небагато, але хочеться вірити, що не повторимо таку ж долю.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

Та нехай собі буде

Нікому ж не заважає. Буде кілька десятків робочих місць.

Кому не треба, хай проходить мімо. Я наприклад не любітєль, але як буваю в Києві, то завжди захожу хімії поїсти.

Кожен день такого не їв би. А раз на місяць чого б і ні.

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 3
Опубліковано
4 minutes ago, WebTraveller said:

Та нехай собі буде

Нікому ж не заважає. Буде кілька десятків робочих місць.

Кому не треба, хай проходить мімо. Я наприклад не любітєль, але як буваю в Києві, то завжди захожу хімії поїсти.

Кожен день такого не їв би. А раз на місяць чого б і ні.

Та питання не в самому факті існування. Я теж не проти і Маків, і KFC, та інших крупних "білих" роботодавців в місті.

Мова йде скоріше за зміни, які принесе те місце розташування для оточення. В Тернополі, до прикладу, сякий-такий сквер перетворився в безладну парковку і постійний трафік в доволі непристосованому місці.

Опубліковано
2 minutes ago, WebTraveller said:

То там нормально

І стоянка велика є

Все ніби так. Але організувати рух можна по різному. І хтозна, скільки дороги виділить ТТ для Мака.

Опубліковано

Мак в Луцьку має на меті не так залучити приїжджих ,як переманити закушуючих з Пористі( а там таки нема де сісти,і це зараз в карантин).

Тому сильно трафік авто не виросте.

Хоча в цілому з рухом в Луцьку давно вже пора щось робити.

• Збентежений 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...