Перейти до змісту

Тарифи від ДАТАГРУП для фіз. осіб

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 125
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

То ще не всі хороші новини ;)

Датагруп розширив свою оптичну мережу послуги ДМ у м. Луцьку

Нові адреси:

- вул. Арцеулова, будинки 1,3,5,7,9,11

- вул. Гулака-Артемовського, будинки 1,3,13,13а,15а

- вул. Привокзальна, будинок 15.

Опубліковано

То есть человек с Арцеулова 5 может идти к вам для оформления уже? Не надо будет ждать "пока подадут заявку 5-10-15 человек"?

Опубліковано

То есть человек с Арцеулова 5 может идти к вам для оформления уже? Не надо будет ждать "пока подадут заявку 5-10-15 человек"?

Не йти а навіть бігти :). Чекати не потрібно, можна навіть по телефону 780011 заявочку залишити.

Опубліковано

А ви як проходите цей тест місто яке вибираєте? Бо в мене автоматично бере Хмельницький, і от що з цього виходить, тариф Навколо світу

1263829644.png

Опубліковано

- вул. Арцеулова, будинки 11

- вул. Привокзальна, будинок 15.

А в том же дворе (вул. Гулака-Артемовського, 25а) подключить не захотели?

Опубліковано

Пані та панове!

На нові тарифи на інтернет (Домашній Телеком) можна вже переходити, от тільки сталась трішки халепа. Раніше мали перевести всіх з 1.05 на нові "порізані" (50 грн - 15 МБ, а не обіцяних 25 МБ) тарифи автоматично але цього не буде. Тарифний план змінять тільки за умови наявності письмової заяви, хоча є й позитивний момент адже все-таки швидкості дадуть такі як і обіцяли в рекламці 50 грн - 25 МБ (ну і так далі). Спішіть встигнути ;)

Опубліковано

Також включив ДГ спробувати яка там швидкість (бо КС останнім часом мав трохи глюків) і був приємно здивований, на тарифі зі швидкістю 25 Мбіт у мене швидкість 70 Мбіт :):smile-zachot:

Опубліковано

Перейшла на "Старт". Що не кажіть, а таки приємна знижка :)

І персонал потішив, швиденько, чемно і дружелюбно обслуговували в останню робочу годину п"ятниці. :smile-zachot:

Я ще й подруг повидзвонювала, хоча не всім таке щастя привалило.

На моє запитання про причину такої політики, почула відповідь : - конкуренція. Тому конкурентам теж зачот :D

Опубліковано

Всем привет. Мне уже подключили интернет на Арцеулова ))) теперь ИП присваивает ДШСП ))) статистика только через my.datagroup.ua .. вот только не знаю как платить . походу карточки не канают ?

Опубліковано

Карточками не поповняється

Звідки така інфа? 30.04.11 успішно поповнив рахунок скретч-карткою.

Опубліковано

Карточками не поповняється

Звідки така інфа? 30.04.11 успішно поповнив рахунок скретч-карткою.

Картками на даний час НЕ можуть поповняти лише ті абоненти, що знаходяться за аресами, вказаними у моєму пості ТУТ

Опубліковано

пффф....звонив я в 780011 сказали шо на даний час не можливо підключити 100 мегабіт і навіть не спитали адресу!

тоді нашо на сайті писати шо є 100 мегабіт???

Опубліковано

Телефонували і пропонували. Але, соррі. На жаль чи на щастя, я уже підключений до Airbites. Контракт.

Але, є 1 плюс у мого провайдера. Я не знаю що таке

с вашего ip адреса уже идет скачивание

Коли справа стосується різного роду файлообмінників.

Хоча запропонували доволі цікаву і привабливу ціну.

Опубліковано

Решается сторонними сервисами типа savefrom.net и скриптами позволяющие не ждать 60 сек.

• Адміністратори
Опубліковано

Телефонували і пропонували. Але, соррі. На жаль чи на щастя, я уже підключений до Airbites. Контракт.

Але, є 1 плюс у мого провайдера. Я не знаю що таке

Коли справа стосується різного роду файлообмінників.

Хоча запропонували доволі цікаву і привабливу ціну.

Женя, такого уже давно нема :)

В них ще тарифи лімітуються ?

якщо так то смислу підключатись до датагруп не бачу :)

Аби ляпнути :)

Хочеш, ліміт, хочеш безлім. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...