Перейти до змісту

Юлямпочка іде в депутати

Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

ху из епсен тудей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 169
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ну, його забанили?

0040.gif

Марко, агов. НЕ ЗАБАНИВ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто знає цього Di?, де його можна найти (працює,живе), номер телефону, я з тим падлом розберусь!Я бачу він давно на форумі, а я новичок, чи у вас до новичків таке ставлення???

знайти його непроблема, але це тобі не треба, ти не звертай увагу він всім хамить, я думаю йому просто скучно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tramp, видихай

Зовсім не страшно. А бан ти отримав з свого першого посту.

Просто технічні нєпаладочки.

Писав би собі в куплю/продам, а то зразу з претензіями шоб когось забанили.

З якого такого дива?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так не вмію, і так не привик, щоб всяким чмошникам пробачати або не звертати увагу, підскажи, якщо можеш де його знайти?, і повір він вже хамити більш нікому не буде, а буде навіть дуже чемний і вихований!

судячи по темах тут пів форуму його знають, зараз побачим хто перший здасть, а нє то в пм напишуть :0002:

з.і.: я його не знаю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tramp, не давай пустих обіцянок.

1) ти образив жінку (дівчину) абсолютно безпідставно, на що отримав гідну відповідь.

2) ти не перший і не останній, хто хоче довести комусь тут свою крутизну.

3) ти образив людину, старожила. Не лізь не в свою справу. Торгуєш залізяками - в політику не сунься.

тобі вліпили попередження. Ще кілька і БАН.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так не вмію, і так не привик, щоб всяким чмошникам пробачати або не звертати увагу, підскажи, якщо можеш де його знайти?, і повір він вже хамити більш нікому не буде, а буде навіть дуже чемний і вихований!

судячи по темах тут пів форуму його знають, зараз побачим хто перший здасть, а нє то в пм напишуть :0002:

з.і.: я його не знаю :)

Тобі його телефон дати? Аську? Робоче місце? Тільки якраз Діма той варіант, що з ним і в он-лайні, і в реалі звязуватись не варто, він відповідає своєму образу. Та й, взагалі, ідіотів багато, Ді - один.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я не пам"ятаю, щоб ми бачились після 27 серпня 2010 року. це щодо "а потім"

я підтримав у мікса те, що мені здається правильним. або прикольним(це про цитату класика).  частіше він мені антипатичний.а особисто ми взагалі не знайомі.

треба було додати свої питання до його? не бачив потреби, тобі вистачало про що говорити. Стати на захист? соррі, ти не виглядала безпомічною і дозволяла собі розмовляти з потенційним електоратом ледь не через губу. напевно, це допомагає перетворити противників на союзників.

ок, no more smiles 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tramp, видихай

Зовсім не страшно. А бан ти отримав з свого першого посту.

Просто технічні нєпаладочки.

Писав би собі в куплю/продам, а то зразу з претензіями шоб когось забанили.

З якого такого дива?

От скажи чому ти мені вказуєш де писати???

Щоб забанили написав тому, що побачив як негативно дівчинка спілкується з людьми, це поки вона ще не при владі, а що буде далі.....

Хлопчику, половину з цих людей я знаю в реалі, а з іншою половиною вже стикалась на теренах інтернету. Не лізь туди, де дорослі спілкуються, пупс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

давай телефон і робоче місце!!!

НУ, телефона не дам, можеш сам попросити. А робоче місце - плз, шукай на варшавському базарі магазинчик з дисками, флешками і батарейками. Питай Дмитра. Тільки потім не плач, шо в житті він виявився таким же, як в інеті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на "Р" давно не ведусь :smile3:

Щоб забанили написав тому, що побачив як негативно дівчинка спілкується з людьми, це поки вона ще не при владі, а що буде далі.....

Не аргументував, пасіму треба час шоб подумав де і як писати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на "Р" давно не ведусь :smile3:

Не аргументував, пасіму треба час шоб подумав де і як писати.

Zeuss тобі не надоїло умнічівать ? :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щось я не пам"ятаю, щоб ми бачились після 27 серпня 2010 року. це щодо "а потім"

я підтримав у мікса те, що мені здається правильним. або прикольним(це про цитату класика).  частіше він мені антипатичний.а особисто ми взагалі не знайомі.

треба було додати свої питання до його? не бачив потреби, тобі вистачало про що говорити. Стати на захист? соррі, ти не виглядала безпомічною і дозволяла собі розмовляти з потенційним електоратом ледь не через губу. напевно, це допомагає перетворити противників на союзників.

ок, no more smiles 

Толік, ти ніби дорослий чоловік, а простої речі не розумієш. Да, я тут соплі не розвожу і в істерики не впадаю, да, коли я прийду до бабусі додому і буду їй пропонувати голосувати за себе, я буду чемною і усміхненою (ти ще не забувай, шо в інтернетах ти моїх посмішок і ввічливості не прочитаєш, тут не видно, що я не перебиваю співрозмовника, вислуховую його, а потім твердо, але ввічливо відповідаю, наголошую, я жодного разу нікого не послала, не обізвала, і навіть не зігнорувала, намагалась кожному відповісти). Але, Толіку, є поняття нейтралітету. Коли ти розділяєш з кимось філіжанку кави, а потім накидаєшся в спільному бажанні нагрузити, то я перепрошую. Не треба захисту, для чого? Можна було взагалі нічого не сказати, або вказати на помилки так, як ти це бачиш, але втіхаря плюсувати помиї мікса - перепрошую. А про "а потім" - це я наперед, бо при зустрічі, якось в нас з тобою прийнято вітатись. В цілому, мені байдуже, але мені здається, що така поведінка твого, нехай не друга, а приятеля, тебе б образила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще пЯтух три раза не прокукарекал, а кандидатка в депутаты уже "слила" своего выборца... :rolleyes::smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

еще пЯтух три раза не прокукарекал, а кандидатка в депутаты уже "слила" своего выборца... :rolleyes::smile-zachot:

блін, даже не помітила. ТІльки "тссссссс", :0005: кого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='29 августа 2010 - 21:14' timestamp='1283109252' post='557135']

втіхаря плюсувати помиї мікса

це якийсь дитячий максималізм :)

ну, НД, я читала твій не максималізм в стосунку до твоєї дружини. Давай будемо чесними: те, шо нас стосується особисто (на тебе ж і Фокса я ні разу не образилась, як, зрештою і на Мікса), те нас і зачіпає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='29 августа 2010 - 21:18' timestamp='1283109507' post='557139']

я ще ніколи нікого не сварив за плюсік :)

бгггггг, та шо ти вчепився до плюсіка. Малась на увазі тиха, мовчазна підтримка, коли, знаєш, виглядає на то, що зі мною не хочуть псувати стосунку відвертим виступом, але і погодитись не можуть. Тут мухи окремо - катлєти окремо. Тим більше, шо просто сказати, що я нє прафф, і я зрозуміла позицію. Ну, вобщім, розумій, як хочеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='29 августа 2010 - 21:27' timestamp='1283110042' post='557149']

ну вощем це ти собі навидумувала і набудувала тут друзів і ворогів, прихильників і опонентів - якось так дуже по дитячому чи то може дуже по жіночому? мені подобається чий пост, я ставлю плюсік не проти когось, не в пику комусь, а просто через те, що в яблучко пост.  чомусь думаю, що толік теж мало думав про твою політичну платформу чи про твоє сприйняття пітримки\непідтримки\опонування\стосунків\посмішок, коли оцінив цитату з Леся.

ну, так то й так. Хіба я сперечаюсь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопчику, половину з цих людей я знаю в реалі, а з іншою половиною вже стикалась на теренах інтернету. Не лізь туди, де дорослі спілкуються, пупс.

Пані Юля, Вам не здається, що подібний тон і такий, який був взятий в деяких постах вище, не зовсім відповідає образу депутата і не важливо ВР, МР чи СР.

Ви хочете стати народним обранцем, але чи не занадто рано була змінена тональність?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пані Юля, Вам не здається, що подібний тон і такий, який був взятий в деяких постах вище, не зовсім відповідає образу депутата і не важливо ВР, МР чи СР.

Ви хочете стати народним обранцем, але чи не занадто рано була змінена тональність?

ну, депутатом я ше чи стану, а на борді я так давно, що не зручно втрачати обличчя. ЦЕ раз.

А друге, коли невідь хто заходить сюди просто потролити, пообзиватися і нахамити, то я відовідаю тим же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юля, я не знаю як ти реагуєш на поради, але...

Я вже тобі писав.

Витримка - головна якість!

Інколи шонебуть краще проігнорувати, це для нього буде навіть гірше чим відгавкуватись. Бо суть оточуючі теж розуміють, головне суть. І не тільки на форумі. В усних розмовах теж. Інакше тебе на довго не вистачить. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='29 августа 2010 - 22:00' timestamp='1283112008' post='557178']

це не партія тобі потрібна, а ти потрібна партії -

бо без тебе та таких як ти, маю надію, ти це сама розумієш, підтримка містера кириленка навіть у нашій західній області стрімко прямує до нуля; і дуже прикро, коли отакі політичні сили зловживають отакими людьми.

Нажаль не вистачило терпіння все прочитати. Уважно прочитала тільки перший пост відразу як тільки він з'явився - моє враження озвучив nd - тому "+" :)

Той образ Юлямпочки, який склався у мене з Борди, з казочок, що читала доці в "Ангелятко" - виключно позитивний, і тому не хочеться, щоб "світла" людина стала "м'ясом" в брудних лапах політиків.

Удачі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо Еріки, то так, я прийшла сюди попіартись.

От саме це я і хотіла почути. А то стіки щирості і турботи... Пафосу... А насправді не більше як реклама.

І це ще більше шокувало, бо думка про тебе була набагато кращою... Шкода шо я помилилась

Той образ Юлямпочки, який склався у мене з Борди, з казочок, що читала доці в "Ангелятко" - виключно позитивний,
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому коли до виборів у місцеві ради Ігор Гузь, що очолив волинську "За Україну", запропонував балотуватись у міську раду Луцька, я погодилася. Хоча цьому передували тривалі сумніви і роздуми.

Юль, ти ж мудра дівчина. Воно тобі тра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я БАЛОТУЮСЬ У ДЕПУТАТИ МІСЬКОЇ РАДИ М.ЛУЦЬКА ВІД ПАРТІЇ "ЗА УКРАЇНУ".

весь текст не читав багато букв.

питання :

1. По списку чи по мажоритарці?

2. Яка в списку № ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...