Перейти до змісту

Клімчук вважає, що Луцьку не потрібна дитяча залізниця?

Masik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Гадаю, що справа тут не в повній відсутності коштів, а в пріорітетності їх розподілення. Для Клімчука цей напрям не є пріорітетним.

Як варіант - допомогти йому змінити свою думку. Для прикладу - збір підписів, незалежна преса і т.п. Якщо дійсно багато прихильників дитячої залізниці, то й реальніших варіантів має бути більше.

Думаю, що це трохи реальніше, ніж шукати якогось ефімерного спонсора або інвестора. Тим паче, швидше всього на власність (оренду) цієї землі вже є черга кандидатів зі своїми планами на неї.

Опубліковано

З.І. Щось мені підказує, що зараз все частіше будуть з'являтися об'єкти, які будуть спихувати з балансу міста.

звичайно, Шиба після всього що він натворив прекрасно розумію, що на наступних вибарах йому точно нічого не світит, ось і намагається якомого більше "заробити"! Тому і на парк 900-річчя коштів не вистачає, і на парк за заксом і дитяча залізниця не рентабельна і потрібно продати її!!!

Опубліковано

А може ЦНТТУМ на Чорновола нам також не портібен? Давай те і його закриємо, він же не прибутковий. А на його місці зробимо якийсь бізнесцентр.

Опубліковано

Цікаво кому і для чого. Ту землю де лежить полотно залізниці періодично заливає гуаном сапалаївка. Будувати там нерухомість буде мабуть лише дуже не розумна людина.

Опубліковано

Там можна насипати греблю, а Сипалаївку взагалі мона в трубу заховати, як свого часу зробили в Києві з Либідю.

Опубліковано

Sandro, Troll detected?? Це і ослу ясно. Мова по наше місто, і нашим дітям тут жити і нам , заради їхнього майбутнього тут ВСЕ міняти!!!

а може когось вже варто на вила підняти, як сказав один мій знайомий націоналіст???

Та по великому рахунку воно все ясно... і що жити нам/нашим дітям на цій вулиці, у цьому місті та в цій державі. Намагання щось змінити зводиться до бюрократичних процедур, довгих кабінетів, де вимагають довідку про те, що ти отримав довідку та дибільних законів, які кожен чиновник цитує немов класичну поєзію... Думаю через деякий час народ дійде/доведуть до того що він з вилами, ідеєю, консолідовано буде гнати в шию весь цей непотріб.

Опубліковано

Клімчук розказав, як вийти з «шебушні» про дитячу залізницю

Функціонування Луцької дитячої залізниці має забезпечувати Львівська залізниця, - вважає голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Про це він заявив 25 серпня, під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, - пише ВІП.

Нагадаємо, нещодавно волинські медіа поширили інформацію про те, що Борис Клімчук звернувся до луцького міського голови Богдана Шиби з офіційним листом, де попросив провести окрему нараду щодо доцільності функціонування дитячої залізниці у Луцьку.

«Прошу провести окрему нараду щодо доцільності функціонування цього закладу, оскільки, з огляду на попередню переписку, ні залізничникам, ні місту, ні обласному бюджету він не потрібен», – звертався 22 червня Клімчук до Шиби.

«Аверс» просив у мене коментаря щодо Луцької дитячої залізниці. Є «Аверс»?» - поцікавився Борис Клімчук при розгляді бюджетною комісією питання «Про функціонування Луцької дитячої залізниці». Почувши ствердну відповідь, волинський губернатор сказав: «Ну ось, зараз коментар ви получите».

Голова ОДА зазначив: «Що це, відмовляються всі, да? А чого Клімчук повинен її брати? В мене нема грошей в обласному бюджеті, я відповідальна людина. Це мій коментар. Немає грошей на набагато серйозніші речі, серйозніші справи життєзабезпечення області. Ми сьогодні що зробили? Бюджетна комісія скоригувала, м'яко кажучи, резерв, Резервний фонд. У ньому залишилась лише 61 тисяча. На все про все. Не дай Бог, яке лихо... А ви мене запитуєте за дитячу залізницю: у мене нема відповіді. Немає чесно, правдивої відповіді про дитячу залізницю».

Клімчук розповів, що з цього приводу він звернувся до «старого нового» начальника Львівської залізниці Богдана Піха. Як вважає губернатор, підпорядкування Луцької дитячої залізниці Львівській залізниці, як це є зараз - «єдиний реальний вихід із тої шебушні». Адже, за словами Клімчука, такий об'єкт «не потяне ні Шиба, ні новий мер Луцька, ні обласний бюджет. Це дуже великі затрати... Це не забавка».

Голова ОДА застеріг журналістів від «ревізії» його резолюції від 22 червня. «Не пробуйте її критикувати чи ревізувати, мовляв Клімчук не хоче залізниці. Я її не мав, цієї залізниці, область її не мала. Тому мені нема що хотіти. Не передьоргуйте, бо так до адвоката недалеко. Колєги, межі не переходимо. Я їх не переходжу. І ви, будь ласка, не переходьте. Будьте коректними».

Опубліковано

У прес-службі Волинської облдержадміністрації повідомили про звернення Бориса Клімчука до залізничників, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Державне територіально-галузеве об’єднання «Львівська залізниця» буде і надалі утримувати Луцьку дитячу залізницю. Це остаточно підтвердили після закінчення засідання бюджетної комісії, – йдеться у повідомленні прес-служби Волинської ОДА.

Нагадаємо, на засіданні Борис Клімчук повідомив, що звернувся до начальника Львівської залізниці Богдана Піха, аби об’єднання підтримало функціонування в Луцьку дитячої залізниці. Адже вона не по кишені ні міському, ні обласному бюджетам.

А вже по закінченні бюджетної комісії стало відомо, що Львівська залізниця остаточно відмовилась від своїх попередніх намірів припинити утримання дитячої залізниці, як збиткового об’єкту.

«Голова облдержадміністрації сподівається, що робота закладу буде на користь маленьким волинянам, що здобувають тут професійну підготовку та отримують задоволення від подорожей ботанічним парком», – кажуть в облдержадміністрації.

Нагадаємо, що відповідно до тексту документу, адресованого Луцькому міському голові Богдану Шибі та заступнику голови Волинської облдержадміністрації Олександру Курилюку від 22 червня 2010 року, Клімчук просить провести окрему нараду щодо доцільності функціонування цього закладу (дитячої залізниці, – ред.). «Прошу провести окрему нараду щодо доцільності функціонування цього закладу, оскільки, з огляду на попередню переписку, ні залізничникам, ні місту, ні обласному бюджету він не потрібен», – звертається Клімчук.

Опубліковано

Дніпро, Харків, Київ, Львів, Ужгород, Рівне,Донецьк, Запоріжжя, Луцьк

Дніпро, Харків, Донецьк, Запоріжжя - міста мільйонери

Львів - майже мільйон

Ужгород - туристів - вагон.

Все. Порахували. То тепер мені потрібно буде їхати у Львів, за 150 км, щоб покатати дитину дитячою залізницею.? Чи у Рівне за 70.

Чим Луцьк гірший?

Я веду це до того, що є не в кожному місті. І дитячих радощів і так майже немає.

Опубліковано

В Ровно железка не такая интересная, как у нас. Слишком прямой путь, да и однообразный канал сбоку надоедает. Хотя проезд под мостом немного скрашивает однообразие :)

Зато ходит каждый день (по крайней мере по графику так) :)

Опубліковано

мдя, якшо не може запхнути свою жирну срaку в "Дитячий вагон", це ще не привід закривати з пересердя всю Луцьку дитячу залізницю! ..придурок, а не губернатор! ..розчарував він мене <_<

Опубліковано

Взагалі то ніхто її закривати не буде, дитячу залізницю передали на баланс Львівської залізниці, тепер вона буде відповідати за неї - саме так говорив Клімчук по радіо.

Опубліковано

Взагалі то ніхто її закривати не буде, дитячу залізницю передали на баланс Львівської залізниці, тепер вона буде відповідати за неї - саме так говорив Клімчук по радіо.

Зразу ж виникає питання: а що Львівська залізниця зробить з дитячою залізницею? Дитяча залізниця приносить прибутки або хоча б є незбиктовою? Навряд чи. А що роблять з курки яке не несе яєць? Правильно, бульйон :0130: .

В цей час місцева влада: це не ми, це все львівська залізниця! Це вона продала продала локомотив, поламала колії і заважає нам достроєти перехід від варшавки до вокзалу.

Непоганий спосіб позбутися непотрібної владі речі без наслідків, чи не так?

Опубліковано
дитячу залізницю передали на баланс Львівської залізниці

вона там завжди була. 

бля, ви навіть новини через слово читаєте. а то й взагалі заголовки. і за заголовками судження виносите глибокодумні.

Опубліковано

Ніхто її не куди не передавав , вона і так весь час була на балансі залізниці , і зарплату працівники отримували з фондів залізниці.

А справи в Львіської залізниці мягко кажучи не дуже хороші.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

"а кому вона треба? це не прибуткова річ, хіба що направляти якісь благодійні кошти на утримання залізниці, але, знову ж таки, кому це треба?"

Я думаю є багато людей,які готові платити кошти,щоб їхні дітки мали можливість відпочити!А то вийдеш і не знаєш... мало того куди самому піти,а то ще й з малям. До того ж багато майданчиків в Луцьку біля дороги (н-д, той самий Мадагаскар чи майданчик біля Тигресу)

Опубліковано

ця с.ка клімчук приїжав в наш універ в ту пятницю виступати. таке гниле п.здло, шо ви мене вибачте...

нас усіх, як скот, зігнали в центральний зал, сказавши шо має виступати ректор (очевидно, що відносно платних енок) і тут опапа... входить оце гівно.

біля мене на сусідньому стільці вмостився один з його охоронців, попереду його секретутка.

Боже-Боже, шо цей клімчук ніс...

"двоє моїх друзів відсиділо в ковелі в тюрмі... попались. але я гордий вам про це сказати, вони віддали свій борг громадськості"

"я знаю... ви помилились в 2004 і 2006 роках. ваші лідери зіпсували все (сміх у залі), оці рижі щури розкрали бюджет і розвалили країну"

"а знаєте як мене називає внучка?" (ржач в залі)

"мої батьки похоронені біля паркана нашої старої хати, 2 км по трасі на кковель, там і памятник їм стоїть, я як їду по трасі, то мені не проблема заїхати"

а оце, с.ка, хіт сезона!

"я знаю, шо я переможу. інакше і бути не може. я номер один на волині, і номер один від партії регіонів. я переможу полюбому, але приємніше було б якби ваші голоси були теж за мене" (зал просто за животи тримався)

протягом всієї цієї пєтросяніди, його охоронець, шо сидів біля мене умовляв дівчат, що сиділи ззаду не сміятись і не підйобувати, гукаючи різні фрази.

саме цікаве... коли я з одногрупниками, прямо біля охоронця гнали з клімчука і гукали в сторону сцени питання, він рота відкрити не посмів... очкує перед пацанами))

зате його секретутка розвернулась до мене і почала шось в стилі "хоч би якусь повагу мали. хоч би навчились якось себе вести, людина ж старається, викладається перед залом. ніякої поваги..." на що була послана н*х з культурним поясненням "шановна, мене сюди не мали права заганяти, згідно конституції. на мітинги, зібрання і інші політичні дії, я можу ходити, а можу ні. це було здійснено примусово. поваги до оцього куска лайна не мав, і не маю, так само як і до вас" на її репліку в стилі "ви зааважаєте іншим людям слухати" "та оці люди, студенти, якраз мене слухають більше, ніж вашого клімчука. нічого протиправного не роблю, так шо розверніться і слухайте собі".

шо ЦІКАВО... в зал поставили 2 мікрофона, очевидно для спілкування з політиком. зрозумівши, шо він лажанув, до мікрофона нікого так і не запросили і слова нікому не дали.

"дякую за увагу. підтримайте мене"-от і все.

мля, шо за політика у нас?

Опубліковано

Bit, прочитавши, що ти написав про Клімчука, одразу згадуються слова Кварцяного про "високоінтелектуальних людей" та про "волинське мурло" (Кварцяний про це говорить тут).

Опубліковано

Попередній пост усміхнув :rolleyes: Норм написано. Взагалі в політиці немає чесних людей, це професія супер брехунів, до яких відноситься і сам климчук

Опубліковано

"а кому вона треба? це не прибуткова річ, хіба що направляти якісь благодійні кошти на утримання залізниці, але, знову ж таки, кому це треба?"

Я думаю є багато людей,які готові платити кошти,щоб їхні дітки мали можливість відпочити!А то вийдеш і не знаєш... мало того куди самому піти,а то ще й з малям. До того ж багато майданчиків в Луцьку біля дороги (н-д, той самий Мадагаскар чи майданчик біля Тигресу)

Обращайтєсь к Дімє Собачніку !

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник зобов'язав затвердити перелік платних послуг у дитсадках і школах.

Як стало відомо, Табачник наказав закладам освіти затвердити перелік платних послуг, "які надаються навчальним закладом або установою освіти, із зазначенням часу, місця, способу і порядку надання кожної послуги, їх вартості та осіб, відповідальних за їх надання".

Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки України № 949 від 14 жовтня 2010 року, текст якого мають ЗМІ.

Згідно з документом, дія наказу поширюється на керівників дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладів, закладів післядипломної освіти та підвищення кваліфікації, навчально-методичних та інших установ і закладів системи освіти, підпорядкованих Міносвіти.

У наказі також міститься вимога розмістити цей перелік "в доступних для замовників місцях".

Опубліковано

ця с.ка клімчук приїжав в наш універ в ту пятницю виступати. таке гниле п.здло, шо ви мене вибачте...

нас усіх, як скот, зігнали в центральний зал, сказавши шо має виступати ректор (очевидно, що відносно платних енок) і тут опапа... входить оце гівно.

біля мене на сусідньому стільці вмостився один з його охоронців, попереду його секретутка.

Боже-Боже, шо цей клімчук ніс...

....

"дякую за увагу. підтримайте мене"-от і все.

мля, шо за політика у нас?

t1236.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...