Перейти до змісту

Я йду в депутати місьради. Коментарі вітаються.

FWK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ось це вже конкретика, foxx77 може тобі в депутати іти?

я б пішов, тільки я там довго не проживу, бо менти і судді керуються з Києва.

• Відповідей 107
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Так, настав час розібратися: скільки в нас олежиків - один чи два? І скільки їм/йому років - 30 чи 40?

Слушне питання. ОЛЕЖИКІВ У НАС ДВА!

Я той що 30 років, і в політиці ніколи не партачив. Але до першої статті (непроплаченої доречі, але ж хтов це повірить, краще вірити що бабло рулить) я бачу отримав купу негативних коментарів, що стасуються мого одноіменця і однофамільця. Котрий видно "добре" прославився.

Я - Савчук Олег Петрович, член партії "За Україну!", 1980 р.н.

Опубліковано

І все?

А автобіографія? Чи ти її писати не вмієш? (Ти - бо я трішечки старший).

І ти збираєшся в депутати?

Козюра рулить....

Опубліковано

Міськрада виділяє гроші, підрядником виступає фірма "Сайгон"... от тобі і схема.

Пропоную борді організувати комісію, і її члени будуть отримувати від мене всю інформацію,

і будуть запрошені на всі круглі столи та переговори. Для мене очевидною є гарантія по

замовчуванню, що сайкону там, в проеті, і близько не буде. Хіба що Сайкон безкоштовно

зробить кілька інтернет-сторінок, для просування проекту.

От і почався бруд. Запропонуй зробити шось добре інтерне-спільноті, і тебе одразу

звинуватять в брудних схемах по відмиванню коштів.

Я - цілком за відкритість влади. Тому доступ до інформації буде повний. Чим більше

потенційних підрядників - тим краще, бо буде дешевше місту. Суми проекту, усі ген та суб

підрядники будуть опубліковані.

Шановні давайте щось міняти, не можна в такому негативі жити!

Опубліковано

І все? А автобіографія? Чи ти її писати не вмієш? (Ти - бо я трішечки старший). І ти збираєшся в депутати? Козюра рулить....

Я відповів коротко, бо коментував лише процитований пост, щоб прояснити ситуацію з моїм однофамільцем.

Якби шановний пан перечитав всю гілку, то б не раз прочитав, що я тут нікого не агітую за мене голосувати,

і про те, що агітація заборонена законом до офіційного старту виборів.

Я Козюру знаю, ми з ним два роки працювали в сусідніх кабінетах, тому в мене вже є обгрунтована

позиція, рулить він чи ні. А в топіку я просив "будь-яким ідейним опонентам: пост ЛИШЕ про бордівця,

що йде в депутати і допомогу в цій справі". Але ж, схоже, самі модератори борди іноді стають ініціаторами

флуду та занесення теми в флейм.

Опубліковано

Що саме ви хочете міняти? Сусіда який радіє від чужого горя, чи відремонтувати всі дороги міста Луцьк???

Дякую за відповідь. :)

Опубліковано

1. Пане Олег, Ви вважаєте, що виборці Вашого округу (переважно Теремно) на стільки будуть раді WiFi в центральному районі міста, що виберуть Вас?

2. Які більш приземлені насущні проблеми є в Луцька в ракурсі підтвердження статусу європейського міста і шляхи рішення Ви бачите, як майбутній вибранець народу? ( зформуйте будь-ласка в почерговості невідкладності вирішення ).

Дякую.

Опубліковано

Що саме ви хочете міняти? Сусіда який радіє від чужого горя, чи відремонтувати всі дороги міста Луцьк???

Дякую за відповідь. :)

Сусіда міняти то треба самому переїздити, хай собі радіє.

Стосовно доріг, тут потрібний контроль за використанням коштів, і якістю робіт які надає підрядник.

Виходить що в асфальт закатуються десятки мільйонів, а з снігом асфальт сходить, і всі бачать що грошей там нема.

Опубліковано

1. Пане Олег, Ви вважаєте, що виборці Вашого округу (переважно Теремно) на стільки будуть раді WiFi в центральному районі міста, що виберуть Вас?

2. Які більш приземлені насущні проблеми є в Луцька в ракурсі підтвердження статусу європейського міста і шляхи рішення Ви бачите, як майбутній вибранець народу? ( зформуйте будь-ласка в почерговості невідкладності вирішення ).

Дякую.

1. Дуже прошу трохи уважніше читати мої відповіді на коментарі, і топік. Я вказував

Коротко: 1. Перш за все - гарантую відкриту громадську приймальню на весь строк депутаства та її енергійну дієвість
Щодо вайфай - я написав чітко "Перш за все - гарантую відкриту громадську приймальню". А це означає саме те, що першочерговими будуть вирішення питань, з якими звертаються громадяни. На мою думку саме так і має бути - моя приймальня має бути тим механізмом прямого спілкування з владою.

Втретє кажу: перш за все - нагальні питання жителів мікрорайону.

Про вайфай я написав тут, бо вважав що бордівцям буде цікаво знати про таку мою ініціативу. А не тому, що я на цьому хочу отримати хоча б один голос! Я на дільниці про файфай не згадаю майже ніразу.

2. Формулювати почерговіть можна коли є вхідні дані. Я не хочу кидати популістських лозунгів скільки я доріг і дитячих майданчиків робитиму. Бо робитимуть здебільшого дорожники і жеки. Я можу лише наполегливо стимулювати і контролювати етапи цих процесів. Шановний Mr. Ves, чекаю від всіх бордівців і від Вас зокрема, перелік насущних проблем Луцька. Підбивши вхідні дані розставлю пріорітети і буду активно стимулювати процеси їх пирішення. Звіти будуть онлайн.

Опубліковано

Я згідний тобі допомагати (серйозно), але альтруїст з мене також поганий, тому безкоштовної співпраці не буде. Безкоштовним вайфаєм мене не нагодуєш - в моїй піраміді потреб (сьогодні) його взагалі немає. Що запропонуєш "голодному" волонтеру?

Волонтер - той що не за гроші, "голодному" волонтеру обовязково бутерброди та кава/чай. Трохи пізніше дам більше інфи і контакти координатора волонтерів (добровольця доречі).

Опубліковано

Я не хочу кидати популістських лозунгів скільки я доріг і дитячих майданчиків робитиму. Бо робитимуть здебільшого дорожники і жеки. Я можу лише наполегливо стимулювати і контролювати етапи цих процесів.

Озвучте будь-ласка, яким чином можна стимулювати автодори та жеки і які законні підстави (важелі впливу / контролю) є в міського депутата?

Опубліковано

І хто після того як "безкоштовні" ВН розмістили цей дешевий піар повірить шо бабла нема :(

і коментарі до його статті дуже цікаві :)

Коментарі (31):

...

Шановна, ви дуже помилились, в коментарях нічого про мене нема. Тепер мені приходиться пиправдовуватися, що я ІНШИЙ ОЛЕГ САВЧУК.

Прошу від Вас спростування, і вибачення перед бордівцями за дезінформацію! Надалі будьте буль-ласка уважнішими.

Я вчора ввечері розмістив тут пост, сьогодні вранці була новина. Навевно подія не зовсім пересічна,

чи ви бачите тут на борді море кандедатів, і виділили з них саме мене?

Опубліковано

Почитавши тему складається враження що у нас кожен старається принизити та демотивувати людину, лише 3 людей побажали успіхів без іроніїї в словах. Оце і є спражне лице українського народу. Можливо людина і насправді щось хоче змінити у нашому місті, навести якиїсь лад та покращити житття громади. Щоб не подумали я не знайомий з FWK а лише висловлюю свій погляд. З покон віків українці славились тим що раділи коли у сусіда нещастя, нажаль більшість сучасників та дописувачів форумуза лишаються вірними традиціям і це сумно. Замість того аби починати одразу з критики спробували б самі щось змінити щоб покращити життя навколишніх.

П,С. FWK - якщо Ви справді щирі у своїх поглядах то можу лише побажати успіху (шлях у вас буде не легкий).

Опубліковано

І ще не забудьте спултитися далі до поста №80, де я кажу про мерів, депутатів і бізнесменів.

Я принаймні кажу і заявляю все так, як воно є. Я не мішаю нікому далі голосувати за популістів князьків, яких ви в очі не бачили і бачити не будете за чорним склом 100тис.чних авто і двометровими кам'яними карканами. За каого кожен конкретно з вас коментарів голосуватиме? А тепер спаитайте себе, чи ви бачили і чи спілкувались ви з своїм кандадатом. От тоді гайда на борду закидати їх опонентам.

А для міста міста і справді набагато більше можна зробити. Насамперед привести в порядок парк, що навпроти ВНУ, просто вчасно прибирати сміття, щоб було приємно навесні там гуляти. Місто потерпає від нестачі смітників і туалетів. Так само вагомою є проблема з громадським транспортом. А поширення wi-fi, мені здається, не додасть вам багато виборців.

Вайфай я закинув лише на борду. Наша партія ініціює прибирання парку на 40му в цю суботу - 21 серпня, деткльніше тут: http://zaukrainu.info/2010/08/anons-v-subotu-vidbudetsya-prybyrannya-parku-na-40-mu-kvartali/

Наскільки мені відомо, в центральному парку прибиратиме мерія чи ще хтось аж три дні.

після заяви автора, що альтруїст з нього куйовий, то це дійсно не смішно. Але після приходу до влади таких бізнесменів, часто виникає ситуація, коли всі держзамовлення достаються тільки їм. І з маленької іт-фірмочки виростає монополіст "местного разлива". Наприклад:

1. Єремеєв, ...

Шановний, дозволяю Вам вести мій літопис, якщо я стану другим єремеєвим за разунок зловживань, то обіцяю віддати всі свої підприємства та заводи саме Вам. Можете задокументувати. За потреби, посвідчу нотаріально.

Опубліковано

От і почався бруд. Запропонуй зробити шось добре інтерне-спільноті, і тебе одразу

звинуватять в брудних схемах по відмиванню коштів.

Політика - взагалі брудна справа. І не спільнота винувата, а самі політики. Задекларовані тобою наміри нічим не відрізняються від намірів нечесного політика. Єдина різниця (і то якщо вірити тобі на слово) - це те, що ти дійсно збираєшся ЦЕ робити.

Боїшся бруду - не лізь в політику. Полізеш - матимеш на виході два варіанти:

- забруднишся сам і родичів/кумів/сватів забрудниш, ні хрєна не зробиш з обіцяного, зате побудуєш файний котедж і, як і обіцяв, накриєш його тим довбаним вайфаєм. Це той варіант, який ми бачимо після кожних виборів, тому безглуздо на нас ображатися за бруд, до якого самі привчили.

- залишишся чистим перед людьми і перед собою, бруд до тебе не візьметься, так-як все обіцяне ти зробиш, принаймі намагатимешся, долаючи опір брудних політиків. Таких політиків не існує, бо амбіційність політика - це його "ахілесова п'ята". Навіть тефлонові імпортні президенти виявлялись не зовсім чистими, як ношені труси "з жовтим німбом вокруг х...я" ©.

Волонтер - той що не за гроші, "голодному" волонтеру обовязково бутерброди та кава/чай. Трохи пізніше дам більше інфи і контакти координатора волонтерів (добровольця доречі).

Шановний, дозволяю Вам вести мій літопис, якщо я стану другим єремеєвим за разунок зловживань, то обіцяю віддати всі свої підприємства та заводи саме Вам. Можете задокументувати. За потреби, посвідчу нотаріально.

Вести літопис за бутери - не комільфо якось. Як закінчаться безкоштовні посади і з'являться оплачувані, то дай знати. Я не жлоб - просто за гроші краще працюю.

Опубліковано

Автору теми:

Бажаю удачі, сам голосуватиму "За Україну!".

Пі.Сі.: Передавай привіт Ігорю Володимировичу.

Опубліковано

2 FWK бачиш яка тут штука, енергійний і дієвий був Гітлер, Піночет, Шарль де Голль тому і навели порядок. Ви таку саму енергійність хочете застосувати, чи енергійність наши місцевих депутатів-пердунів - балакання???

Опубліковано

nickel

він же з самого початку написав, що все на добровільних засадах, для чого ти вимагаєш собі якусь плату, іди в Партію Регіонів там заплатять. ;)

Опубліковано
Можливо людина і насправді щось хоче змінити у нашому місті, навести якиїсь лад та покращити житття громади.

це можливо перевірити лише майбутнім. Як правило, обіцянки ними і залишаються після отримання кандидатом бажаного, звідти і відповідна реакція на все. Обпікшись чаєм на воду дути будеш.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...