Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Дратують люди які люблять повчати, при цьому самі ні куку в тому про що повчають, дратує коли заходиш в супермаркет а там на продуктах в яких в природі не можуть бути ГМО пишуть БЕЗ ГМО.

Опубліковано

А мене дратує, коли купуєш в супермаркеті упаковку серветок і жуйки і тебе питають чи потрібний пакет :blink: .Хоча одного погляду вперед було б достатньо, щоб помітити, що покупка легко поміститься в сумочці.

Опубліковано

І дратує та палочка біля слона в асвальті через яку я спіткнулась сьогодні, мля.......

А-а-а! Знайома палочка, я її колись з баночкою з під пива сплутав (мабуть, далося взнаки випите мною пиво :D ), і чорт дьорнув ту "баночку" копнути та ще й з розгону. Я думав слоника рожу. :)

Опубліковано

достал вайн на форумах на тему "Меня достало" :smile3:

когда слушают музику с телефона(без наушников)

пежонство

людей которые смотрят с высока на других

когда меня отривают от важнго дела

наш "президент"

когда у противника остается 1хп а он гад в инвиз,законтролил меня,слил мне глибу и трыню и зарефлектил фрост болт :angry2:

Опубліковано

Дратує, коли в супермаркеті за тобою ходять представники різних торгових марок і "вішають лапшу" на вуха нарахунок якогось товару. Це іноді буває так назойливо, що хочеться нагрубити...

Опубліковано

когда у противника остается 1хп а он гад в инвиз,законтролил меня,слил мне глибу и трыню и зарефлектил фрост болт :angry2:

Просто нету слов! ВОТ ГАД! :D :D :D

Дратує коли лікар прийшовши в 12.00 на роботу на слова "В вас робочий графік нащо вісить?" каже " НЕ НУЖНО МНЕ ХАМИТЬ,МОЛОДОЙ ЧЕЛОВЕК, А ТО СЧАС ВОЗЬМУ И НЕ ПРИМУ ВАС!!!"

:huh:

Гавняні маршруткі в які з дитячою коляскою х$@ залізеш :angry:

Опубліковано

Реклама по зомбоящику " помаранчиві дибіли такого наробили!!! ну прям такого!!! оО але не парьтесь! партія регіонів усё виправить...." ввімкнув на півгодини, рекламу побачив близько 5ти разів :0091:

Опубліковано

Реклама по зомбоящику " помаранчиві дибіли такого наробили!!! ну прям такого!!! оО але не парьтесь! партія регіонів усё виправить...." ввімкнув на півгодини, рекламу побачив близько 5ти разів :0091:

а меня раздражают подставные соц. опросы, обычно это предвыборные агитации, где на улицах опрашивают около 200 человек, а в эфир запускают 10-20 ответов и как-бы все выбирают одного, создают такое впечатление будто весь город собираться проголосовать за одного кандидата

таким образом человек при деньгах платить СМИ и его выбирают, а в голове только личные выгоды, жажда власти...

по-этому так не люблю политику, все на вранье...

Опубліковано

Мене почала харити гра "Динамо" Київ.

А найбільше харить те, що в цьому світі практично все можна купити і продати: матеріальне і ні, мертве і живе, хороше і погане....

Опубліковано

Мене почала харити гра "Динамо" Київ.

А найбільше харить те, що в цьому світі практично все можна купити і продати: матеріальне і ні, мертве і живе, хороше і погане....

непоганий перехід від Динамо до глобальних, я би сказав- світоглядних питань:)

Опубліковано

А мене дратує, коли хтось йде по вулиці (нагруженій) чи по переходу і курить, і з дитиною не обійдеш, от і виходить, що дитина мусить нюхати цей дим...

Опубліковано

Коли на ринку намагаються продати якусь річ (з першого погляду на яку ясно, що це якесь г@вно), при цьому наголошуючи: "Дуже хароша якість". Іноді можуть додати - "Турція". То нічого, що на ярличку пише "Made in China".

Опубліковано

ой а мене як бісить: їдиш в маршутці, водій голосно радіо включить і підспівує там собі.Кричиш: НА зупииинці будь-ласка.ага.проїжає зупинку, тоді вже з злостю і криком: я ж просив зупинитися, а він у відповідь: нічо ти не казав я не чув.НУ ТАК ТИ ШЕ ГОЛОСНІШЕ ЗРОБИ І СЛУХАЙ СОБІ СКІКІ ВЛІЗЕ.

Катком би переїхав чесслово.

Опубліковано

ой а мене як бісить: їдиш в маршутці, водій голосно радіо включить і підспівує там собі.Кричиш: НА зупииинці будь-ласка.ага.проїжає зупинку, тоді вже з злостю і криком: я ж просив зупинитися, а він у відповідь: нічо ти не казав я не чув.НУ ТАК ТИ ШЕ ГОЛОСНІШЕ ЗРОБИ І СЛУХАЙ СОБІ СКІКІ ВЛІЗЕ.

папробуйтє васпользавацця кнопкой "сигнал водієві". дуже помічне

Опубліковано

нє...у них на це є залізна відмазка - "так там же кнопочка є, тра було нажимати!" і пофіг, шо вони часом не роблять або взагалі їх нема...

Опубліковано
папробуйтє васпользавацця кнопкой "сигнал водієві". дуже помічне

Влучне зауваження, тількі от я забув дописати, що як правильно написав Korosy, кніпочка то, не фуричить!

Опубліковано

яка у вас карма: вічно попадати у маршрутки з поламаними кнопками і водіями, що постійно голосно слухають музику:)тоді вам до сповіді..і молитись

Опубліковано

яка у вас карма: вічно попадати у маршрутки з поламаними кнопками і водіями, що постійно голосно слухають музику:)тоді вам до сповіді..і молитись

До чого тут вічно?

Опубліковано

До чого тут вічно?

ага....і бог відкриє вам двері. алілуя!

Опубліковано

ні посилатиме вам маршруточки з працюючими кнопками і водіями, що не слухають музику:)

Опубліковано

ні посилатиме вам маршруточки з працюючими кнопками і водіями, що не слухають музику:)

понятно...дякую за пораду, але то мене якось не турбує. не було ше таких випадків. може то вашими молитвами так? :)

Опубліковано

А мене дратують люди! :mdr:

... люди, які слухають музику на мобілках без навушників

... люди, які вважають себе кращими за інших

... люди, які придумали мелодію на дзвінок телефону хазяйки, у якої я знімаю кімнату

... люди, які називають себе політиками

... люди, які зриваються на інших без будь-якої на те причини

... люди, які неадекватно вдягаються

Ну і крім людей:

- сучасний вітчизняний кінематограф, який не може зняти нічого путнього (крім декількох окремих випадків)

- телефони Нокія

- наш рідний шоубізнес, який тіки те й може що п... перероблювати чужі пісні

- Віндовс

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...