Перейти до змісту

Мене дратує, коли...

erica

Рекомендовані повідомлення

Дратують люди які люблять повчати, при цьому самі ні куку в тому про що повчають, дратує коли заходиш в супермаркет а там на продуктах в яких в природі не можуть бути ГМО пишуть БЕЗ ГМО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене дратує, коли купуєш в супермаркеті упаковку серветок і жуйки і тебе питають чи потрібний пакет :blink: .Хоча одного погляду вперед було б достатньо, щоб помітити, що покупка легко поміститься в сумочці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І дратує та палочка біля слона в асвальті через яку я спіткнулась сьогодні, мля.......

А-а-а! Знайома палочка, я її колись з баночкою з під пива сплутав (мабуть, далося взнаки випите мною пиво :D ), і чорт дьорнув ту "баночку" копнути та ще й з розгону. Я думав слоника рожу. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

достал вайн на форумах на тему "Меня достало" :smile3:

когда слушают музику с телефона(без наушников)

пежонство

людей которые смотрят с высока на других

когда меня отривают от важнго дела

наш "президент"

когда у противника остается 1хп а он гад в инвиз,законтролил меня,слил мне глибу и трыню и зарефлектил фрост болт :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дратує, коли в супермаркеті за тобою ходять представники різних торгових марок і "вішають лапшу" на вуха нарахунок якогось товару. Це іноді буває так назойливо, що хочеться нагрубити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене дратує коли на форумах пишуть великим шрифтом, щей виділеним яскравим кольором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

когда у противника остается 1хп а он гад в инвиз,законтролил меня,слил мне глибу и трыню и зарефлектил фрост болт :angry2:

Просто нету слов! ВОТ ГАД! :D :D :D

Дратує коли лікар прийшовши в 12.00 на роботу на слова "В вас робочий графік нащо вісить?" каже " НЕ НУЖНО МНЕ ХАМИТЬ,МОЛОДОЙ ЧЕЛОВЕК, А ТО СЧАС ВОЗЬМУ И НЕ ПРИМУ ВАС!!!"

:huh:

Гавняні маршруткі в які з дитячою коляскою х$@ залізеш :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реклама по зомбоящику " помаранчиві дибіли такого наробили!!! ну прям такого!!! оО але не парьтесь! партія регіонів усё виправить...." ввімкнув на півгодини, рекламу побачив близько 5ти разів :0091:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Реклама по зомбоящику " помаранчиві дибіли такого наробили!!! ну прям такого!!! оО але не парьтесь! партія регіонів усё виправить...." ввімкнув на півгодини, рекламу побачив близько 5ти разів :0091:

а меня раздражают подставные соц. опросы, обычно это предвыборные агитации, где на улицах опрашивают около 200 человек, а в эфир запускают 10-20 ответов и как-бы все выбирают одного, создают такое впечатление будто весь город собираться проголосовать за одного кандидата

таким образом человек при деньгах платить СМИ и его выбирают, а в голове только личные выгоды, жажда власти...

по-этому так не люблю политику, все на вранье...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене почала харити гра "Динамо" Київ.

А найбільше харить те, що в цьому світі практично все можна купити і продати: матеріальне і ні, мертве і живе, хороше і погане....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене почала харити гра "Динамо" Київ.

А найбільше харить те, що в цьому світі практично все можна купити і продати: матеріальне і ні, мертве і живе, хороше і погане....

непоганий перехід від Динамо до глобальних, я би сказав- світоглядних питань:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене дратує, коли хтось йде по вулиці (нагруженій) чи по переходу і курить, і з дитиною не обійдеш, от і виходить, що дитина мусить нюхати цей дим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли на ринку намагаються продати якусь річ (з першого погляду на яку ясно, що це якесь г@вно), при цьому наголошуючи: "Дуже хароша якість". Іноді можуть додати - "Турція". То нічого, що на ярличку пише "Made in China".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То нічого, що на ярличку пише "Made in China".

добре, що не "made in velikobritaniya"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой а мене як бісить: їдиш в маршутці, водій голосно радіо включить і підспівує там собі.Кричиш: НА зупииинці будь-ласка.ага.проїжає зупинку, тоді вже з злостю і криком: я ж просив зупинитися, а він у відповідь: нічо ти не казав я не чув.НУ ТАК ТИ ШЕ ГОЛОСНІШЕ ЗРОБИ І СЛУХАЙ СОБІ СКІКІ ВЛІЗЕ.

Катком би переїхав чесслово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой а мене як бісить: їдиш в маршутці, водій голосно радіо включить і підспівує там собі.Кричиш: НА зупииинці будь-ласка.ага.проїжає зупинку, тоді вже з злостю і криком: я ж просив зупинитися, а він у відповідь: нічо ти не казав я не чув.НУ ТАК ТИ ШЕ ГОЛОСНІШЕ ЗРОБИ І СЛУХАЙ СОБІ СКІКІ ВЛІЗЕ.

папробуйтє васпользавацця кнопкой "сигнал водієві". дуже помічне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє...у них на це є залізна відмазка - "так там же кнопочка є, тра було нажимати!" і пофіг, шо вони часом не роблять або взагалі їх нема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

папробуйтє васпользавацця кнопкой "сигнал водієві". дуже помічне

Влучне зауваження, тількі от я забув дописати, що як правильно написав Korosy, кніпочка то, не фуричить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка у вас карма: вічно попадати у маршрутки з поламаними кнопками і водіями, що постійно голосно слухають музику:)тоді вам до сповіді..і молитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

яка у вас карма: вічно попадати у маршрутки з поламаними кнопками і водіями, що постійно голосно слухають музику:)тоді вам до сповіді..і молитись

До чого тут вічно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До чого тут вічно?

ага....і бог відкриє вам двері. алілуя!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні посилатиме вам маршруточки з працюючими кнопками і водіями, що не слухають музику:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні посилатиме вам маршруточки з працюючими кнопками і водіями, що не слухають музику:)

понятно...дякую за пораду, але то мене якось не турбує. не було ше таких випадків. може то вашими молитвами так? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Понад усе мене дратує одна єдина річ: відсутність в аптеках міцного заспокійливого!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене дратують люди! :mdr:

... люди, які слухають музику на мобілках без навушників

... люди, які вважають себе кращими за інших

... люди, які придумали мелодію на дзвінок телефону хазяйки, у якої я знімаю кімнату

... люди, які називають себе політиками

... люди, які зриваються на інших без будь-якої на те причини

... люди, які неадекватно вдягаються

Ну і крім людей:

- сучасний вітчизняний кінематограф, який не може зняти нічого путнього (крім декількох окремих випадків)

- телефони Нокія

- наш рідний шоубізнес, який тіки те й може що п... перероблювати чужі пісні

- Віндовс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...