Jump to content

Застрелили помощника луцкого депутата

Recommended Posts

Помощник депутата Луцкого городского совета Филипа Евдокимова - 3 августа нашли с огнестрельным ранением в одном из лесов Маневицього района Волыни. 4 августа утром он умер. Он был моим хорошим товарищем и другом. Очень достойный и уважительный человек. Вечная ему память.

http://www.volynnews.com/ru/news/extreme/17002/

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Волинські Новини вписали Москвича для антуражу. Філіп і без нього був цікавий персонаж.

Взагалі мутна ситуація.

Дуже шкода...

Земля ему пухом! Тока название темы подкорректируйте - застрелили - это не совсем правда!

Земля ему пухом! Тока название темы подкорректируйте - застрелили - это не совсем правда!

Ну пока нету официальных данных, то будет так как есть. Я понимаю на что Вы намекаете, но согласитесь ехать для этого в маневичский лес - довольно странно. Если имеете свою ПРАВДУ , то можете её изложить.

Убивство. Це не самогубство. Все спланували та підстроїли. Смс навіть посилав хтось з його телефона, перед смертю. Ніколи не повірю в самогубство. Філ був класний чел!!

Хай земля буде пухом, а Господь приєме та простить всіх гріхи. Співчуття рідним та близьким!!!

Дуже цікаво, які обставини могли змусити добровільно піти з життя молодого успішного чоловіка в самому розквіті сил, і залишити свою сім'ю напризволяще. Не вірю в самогубство. Щось тут не сходиться.

Це не може бути самогубством. Навіть не зважаючи на те, що не була знайома з Євдокимовим тісно, а лише часто бачила цю людину по роботі можу це стверджувати. просто, судячи з такого спостереження. Чоловік був дуже гарний зовні, фізично розвинений, завжди вдягнений зі смаком, привітливий і видно, що слідкував за собою.

Людина, яка є естетом, навіть з цієї точки зору не прошибе собі голову.

По друге, він був досить молодий і мав сім"ю. Не думаю, що чоловік у розквіті сил наважився би їх залишити. До того ж мав впливову підтримку і нещодавно його питання в міськраді по землі, впринципі, успішно нарешті пройшло.

Скоріш за все, з кимось не домовився. Або ж хтось хотів його просто налякати, але перестарався. Як би це трагічно не звучало. Куля була направлена в голову, але вистріл був не смертельний. Між вистрілом і смертю пройшло не менше 12 годин.

Не варто виключати також версію про випадкове вбивство. Маю на увазі, що це не було сплановано, а сталося через імпульсивну сварку. Але от хто з собою тягає вогнепальну зброю???

Зараз багато що залежить від міліції.

Добре, що ЗМІ цю тему порушили. поки вона буде жити в мас-медіа - доки буде підстава вияснити реальні обставини загибелі.

Мої співчуття близьким, рідним, друзям.

Світла пам"ять.

Але от хто з собою тягає вогнепальну зброю???

по ТВ говорили что выстрел был из "травматического" пистолета - а травматов сейчас нет только у ленивых

в нього був такий-вистріл в око і жив після цього 14 годин-передаю що сказали слідів пороху на оці нема

світла память

в нього був такий-вистріл в око і жив після цього 14 годин-передаю що сказали слідів пороху на оці нема

світла память

Якщо слідів пороху на оці немає, то значить, вистріл не в упор був?

Як на мене - зазделегіть сплановане убивство. Міліція видвинула основну версію - самогубство. А де провірені вхідні, вихідні дзвінки на його мобільний за останні години його життя? Зустріч з власниками цих номерів і співбесіда...Помоему міліція хоче пошвидше все замняти.....Щось тут не чисте!

Як на мене - зазделегіть сплановане убивство. Міліція видвинула основну версію - самогубство. А де провірені вхідні, вихідні дзвінки на його мобільний за останні години його життя? Зустріч з власниками цих номерів і співбесіда...Помоему міліція хоче пошвидше все замняти.....Щось тут не чисте!

а ти десь тут чи у новинах прочитав детальний звіт про хід розслідування, що висуваєш такі категоричні судження?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...