rulet7000 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 10:54 #1 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 10:54 Хтось знав що даішник не має право складати протокол без доказів та свідків порушення?
lapiy Опубліковано 28 Липня, 2010 в 10:57 #2 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 10:57 Ага, тільки твоїх свідків він ніколи в житті не впише, зато в нього на підхваті завжди знайдеться зо два фіктивних.Мені вже почав вписувати якихось двох чуваків, тільки я в поясненнях написав, що свідки, вписані інспектором не були присутні під час зупинки ним мене і не можуть свідчити про порушення.На шо він усно мені сказав шо вписує свідків того, що я не згоден з протоколом. Хоча в протокол вписуються свідки саме порушення, а не моєї незгоди з протоколом.
Dream Опубліковано 28 Липня, 2010 в 14:24 #3 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 14:24 rulet7000, головне знати, що це знає суддя
kayot Опубліковано 28 Липня, 2010 в 14:35 #4 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 14:35 Хтось знав що даішник не має право складати протокол без доказів та свідків порушення?на что опираешься?
D@ve Опубліковано 28 Липня, 2010 в 15:32 #5 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 15:32 Хтось знав що даішник не має право складати протокол без доказів та свідків порушення? на что опираешься? Ото ж бо. Голослівна заява. Де нормативка, з яких міркувань ти прийшов до такого висновку? А щодо свідків? Будь-ласка, хай вписує лівих людей. А потім спробує їх привести на засідання суду, для показів. Це тільки на руку тобі. Якщо свідки живі, то варто з ними поспілкуватись перед тим, як вони підписи поставлять. Сказати, що ти їх полюбому викличеш в суд (якщо вони до цього готові), що свідчити можуть тільки про те, що вони самі бачили, і т.д. Дивись, і підписувати всяку фігню у них бажання пропаде...
lapiy Опубліковано 28 Липня, 2010 в 15:39 #6 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 15:39 Тут десь була інша тема, де люди співставляли імена свідків, вписаних в їхні протоколи. І, о диво! Дуже часто чомусь в різних протоколах, складених в різних частинах міста фігурували ті самі свідки. Чого б це?
nickel Опубліковано 28 Липня, 2010 в 15:50 #7 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 15:50 Тут десь була інша тема, де люди співставляли імена свідків, вписаних в їхні протоколи. І, о диво! Дуже часто чомусь в різних протоколах, складених в різних частинах міста фігурували ті самі свідки. Чого б це? бо вони співробітники ДАІ. Дійсно перед створенням нових тем варто почитати старі.
rulet7000 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 17:33 Автор #8 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 17:33 http://video.i.ua/user/6695/20930/160671/ http://video.i.ua/user/6695/20930/160419/ http://video.i.ua/user/6695/20930/161263/ прикольний цей чувак!!!нагрузити гаішника сходу не так то просто!
rulet7000 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 17:52 Автор #9 Опубліковано 28 Липня, 2010 в 17:52 (1.6. Виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо)--1.4. Виключити випадки документування порушень встановленого швидкісного режиму руху транспортних засобів у зонах дії дорожніх знаків, що обмежують максимальну швидкість, на в’їздах у населені пункти на відстані меншій ніж 1000 метрів від його початку-------------3 метою запобігання конфліктним ситуаціям, об'єктивного розгляду справ, а також як допоміжний засіб для попередження протиправних дій та розкриття правопорушень допускається використання кіно-, фото-, відео- та звукозаписувальної техніки, а під час оформлення матеріалів ДТП воно є обов'язковим.--розпорядження 466 витягнув!
D@ve Опубліковано 29 Липня, 2010 в 05:28 #10 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 05:28 Я це роспорядження вже давно викладав. Роздрукувати і возити з собою в машині, попередньо кілька разів перечитавши.
la20 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 06:13 #11 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 06:13 (1.6. Виключити випадки складання відносно водіїв транспортних засобів адміністративних протоколів без доведення їхньої вини чи достатніх доказів допущення ними порушень ПДР (фото-, відеоматеріалів, показів свідків тощо)--1.4. Виключити випадки документування порушень встановленого швидкісного режиму руху транспортних засобів у зонах дії дорожніх знаків, що обмежують максимальну швидкість, на в’їздах у населені пункти на відстані меншій ніж 1000 метрів від його початку-------------3 метою запобігання конфліктним ситуаціям, об'єктивного розгляду справ, а також як допоміжний засіб для попередження протиправних дій та розкриття правопорушень допускається використання кіно-, фото-, відео- та звукозаписувальної техніки, а під час оформлення матеріалів ДТП воно є обов'язковим.--розпорядження 466 витягнув!Ти це ДАІшникам казав/читав?Я казав у відповідь почув. "Я бачив, що порушили і все".В позові правда я так і написав що він бачив.А свідками вони вписують напарників. Вони ж не дарма по 2-3 чоловіки їздять. Один пише, інший свідок.
D@ve Опубліковано 29 Липня, 2010 в 07:48 #12 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 07:48 Так, в розмові з інспектором це слабкий агрумент, бо, як правило, їм пох. А от в суді інша справа. Хоча, по бачених мною роликах в інеті, на нього часто спиняються. Типу так: "Згідно п.1.6 роспор. 466 прошу надати мені докази скоєнного мною правопорушення". І т.д. Про свідків я вже писав. В мому випадку також був приписаний напарник. Заберу рішення суду - подивимось, що вони там напишуть
nickel Опубліковано 29 Липня, 2010 в 07:56 #13 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 07:56 Заберу рішення суду - подивимось, що вони там напишуть а що був суд і ти не знаєш рішення, не ходив на суд?
D@ve Опубліковано 29 Липня, 2010 в 09:16 #14 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 09:16 Приходив 2 рази. Обидва рази відповідач не зявлявся. Підписав заяву, щоб розглянули без нього. Сказали забрати рішення через 20 днів.
nickel Опубліковано 29 Липня, 2010 в 09:28 #15 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 09:28 Приходив 2 рази. Обидва рази відповідач не зявлявся. Підписав заяву, щоб розглянули без нього. Сказали забрати рішення через 20 днів.я також судився з дайцями, на суд вони не прийшли, суд всерівно відбувся, суд я виграв. Зараз щось змінилося, що суд без них не відбувається?
bonZzz Опубліковано 29 Липня, 2010 в 10:27 #16 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 10:27 Близько місяця тому був у мене суд (я в схожій гілці описував ситуацію). УДАІ взяло на роботу юриста (з вусами такий дядько) який тепер ходить на суд. Судді мої аргументи про невиннійсть і двох свідків-напарників були пофігу, хоча моя позовна заява один-в-один з виграних справ. Все залежить від судді, насправді. Порекомендував подавати апеляцію до Львова. Штраф був у 250 грн. Так шо зі справедливим правосуддям у нас нічого не змінилось.Бісить, що тобі той гад (полосатий "прапор-недоучка") в очі сміється і каже "А мені пох шо ти будеш скаржитись"p.s. Спочатку правда були відповіді на мої скарги до УДАІ і в прокуратуру. В них написано по смислу "сам дурак" і на півсторінки процитовано ПДР.
nickel Опубліковано 29 Липня, 2010 в 11:18 #17 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 11:18 Все залежить від судді, насправді. Порекомендував подавати апеляцію до Львова.Я хоч і порушив і суд виграв, згідний що все залежить від судді. В мене під час засідання суддя вів мову в такому тоні: ніфіга ти не доб'єшся. Думку змінив, коли під час засідання потолок протік.Хто порадив? Суддя?Якщо так відписує прокуратура, то, можливо ти дійсно не правий або фігово описав ситуацію. Та й має значення з чим ти звертався в прокуратуру: якщо просто оскаржував постанову дайця, то 100% відфутболять, а якщо вказував на порушення дайця, то, зазвичай, вони за таке беруться з радістю.
igor121981 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 19:23 #18 Опубліковано 29 Липня, 2010 в 19:23 теж цікаво http://www.youtube.com/user/Vladsimeiz#p/u/2/xqv_npOKGfw
BadSanta Опубліковано 30 Липня, 2010 в 05:54 #19 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 05:54 є такий суддя в міськрайонному - Ковтуненко (він бувший мент). Якщо хтось в нього виграє справу по оскарженню постанови - виставлю поляну ))) p.s. таких випадків ще замічено не було.
krava Опубліковано 30 Липня, 2010 в 07:04 #20 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 07:04 є такий суддя в міськрайонному - Ковтуненко (він бувший мент). Якщо хтось в нього виграє справу по оскарженню постанови - виставлю поляну ))) p.s. таких випадків ще замічено не було. В мене є. Навіть дві! Так шо з тебе як мінімум одна "поляна"!
Bambaclay Опубліковано 30 Липня, 2010 в 07:15 #21 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 07:15 є такий суддя в міськрайонному - Ковтуненко (він бувший мент). Якщо хтось в нього виграє справу по оскарженню постанови - виставлю поляну ))) p.s. таких випадків ще замічено не було. В мене є. Навіть дві! Так шо з тебе як мінімум одна "поляна"! Прийдеться виставляти! Якраз п'ятниця сьогодні
la20 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 08:04 #22 Опубліковано 30 Липня, 2010 в 08:04 В мене постанова на мою користь буде на рукак десь за тиждень.
BanderaLutsk Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 12:54 #23 Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 12:54 ТО krava Цей Ковтуненко твій знайомий, чи родич, чи можливо за подяку працює ? Бо при розгляді моєї позовної заяви він мене порвав як тузік грілку Зклалося враження що я перед тим мав неуважність йому в чай напудити Якби десь зустрів в темному місці без свідків - шпаківню розніс би .
nickel Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 14:12 #24 Опубліковано 7 Серпня, 2010 в 14:12 ТО krava Цей Ковтуненко твій знайомий, чи родич, чи можливо за подяку працює ? Бо при розгляді моєї позовної заяви він мене порвав як тузік грілку Зклалося враження що я перед тим мав неуважність йому в чай напудити Якби десь зустрів в темному місці без свідків - шпаківню розніс би . розказуй на чому "порвав", може комусь і пригодиться в майбутньому. І тоді ми почнем суди вигравати і дайців рвати як грелку.
BanderaLutsk Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 17:08 #25 Опубліковано 8 Серпня, 2010 в 17:08 Та не підготувався я так, як слід, не почитав КУпАП, от він мене і провів на елементарних знаннях своїх прав, це я вже зараз такий розумний, а тоді надіявся що все буде так як в судді Кухтея Той дядько не злий і мабуть немає симпатії до смугастих підарів , от він і розглянув справу як суддя, а не як обвинувачувач. Можу порадити взнати про процедуру відводу судді, якщо вам назначать розгляд в Ковтуненка , або,якщо є сенс, прийти з адвокатом . Особисто я буду взнавати про мождивість оскарження, кажуть є там якийсь нюанс, до Львова потрібно "челобітную" подавати. Заодно взнаю чи є можливість на основі аудіопрокотолювання засідання поскаржитись на Ковтуненка :mdr , хоча, дивлячись на його не обтяжену інтелектом і людяністю пику, здається йому все п...й. А взагалі потрібно вивчати закони, як відомо саме їх знання може звільнити від відповідальності і встановити справедливість. Хай не буде в вас поломок і спілкування з смугастими підарами !!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.