Перейти до змісту

Банально: чоловіча брехня(((

niyska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знову зараз все скотиться до того, що чоловікам аби зрадити, аби напитися.

Я розумію, можна і дома випити. Але жінка друзів не замінить. І Друзі жінку теж. Повинно бути і те і те.

бо..:

Пара молодоженов. Однажды вечером муж решил посидеть с друзьями в баре и

говорит жене:

- Дорогая, я выйду на пару часиков.

- А куда ты собрался, заинька мой?

- Золотко, я бы в бар хотел заскочить, выпить пива.

- Ты пива хочешь, котик? Так смотри, я тебе купила 25 сортов пива, и

светлое, и темное...

- Понимаешь, душа моя, мне бы хотелось пива с чипсами. Я скоро

вернусь.

- Любимый, посмотри в шкаф, я там такой набор чипсов тебе припасла...

- Слушай, бельчонок, в баре подают с горячими креветками, моими

любимыми.

- Солнце мое, я как раз сейчас ставлю вариться твои любимые креветки.

- Ну как тебе объяснить, синеглазка, в баре совсем по-другому, там

можно иногда раскрепоститься и при этом никто не осудит, там даже матерятся

свободно...

- Так милый! ДАВАЙ, ПЕЙ СВОЕ ЕБАНОЕ ПИВО С ТВОИМИ РАЗМУДАЦКИМИ ЧИПСАМИ

И ЭТИМИ БЛЯДСКИМИ КРЕВЕТКАМИ, ПОТОМУ ЧТО ТЫ, БЛЯ БУДУ, НИКУДА НА ХУЙ, ДРОЗД

ЕБУЧИЙ, НЕ ПОЙДЕШЬ!

це і не заперечується, друге діло що звичка брехати вже настільки вїлась, що навіть коли не потрібно бреше. А бісить не сам факт пива з друзяма(хоча що занадто то не бардзо)))), а факт брехні. Є стеоретип - правда неприємна штука...

• 3 тижня потому...
Опубліковано

niyska !!!

Люди ніколи не міняються, ті, що колись були хорошими - з часом стають гіршими, а ті, що були поганими - стають ще гіршими. Досвід отриманий особисто і доведений багатьма іншими людьми з різних поколінь. Тож, думаю, не варто чекати переміни тим паче від від чоловіка...Життя швидкоплинне, витрачайте його на себе!

Опубліковано

Люди ніколи не міняються, ті, що колись були хорошими - з часом стають гіршими

так меняются или не меняются?

Опубліковано

Ось приходить половинка з роботи затравлена і явно напружена, в любому випадку треба навісити на нього купу "битовухі", дитину на шию(він же відпочивав цілий день), поплакатись з часік про те що гречка подорожчала чи що треба купувати нове плаття, а потім на цілий вечір заліпнути в якусь веселу штучку по "зомбоящіку", типу "Обручки". Я думаю навіть "залізний" після декількох років такого подружнього життя на пиво втікати почне щовечора - чи я неправий? Ну а обман - все таки дитина є, втрачати сім'ю не хочеться, не скажеш відверто, що живеш ти з нею лише заради дитини, а не зраджуєш тільки внаслідок високоморальності. Грубо, але так багато хто живе. Все міняє звичайна зміна відношення - якщо при приході додому подарувати своїй половинці хоча б трішечки ніжності, можливо і бажання втікти на пиво в нього поменшає.

Опубліковано

Люди ніколи не міняються, ті, що колись були хорошими - з часом стають гіршими

так меняются или не меняются?

Мала на увазі вкращий бік, це ж ясно.

Опубліковано

А можливо варто пошукати причину в собі, якщо знаєш, що чоловік обманює, можливо справа саме в тому, що ти не можеш його зрозуміти, влаштовуєш безпідставні сцени, постійно пиляєш, тому йому простіше збрехати ніж сказати правду, а потім вислуховувати від тебе кучу зауважень. А взагалі в сім"ї повинна бути довіра, в мене чоловік спокійно мені говорить:"Іду з дівчатами з роботи на пиво, буду пізніше", бо знає що ніяких сцен не буде, треба сходити і посидіти суто в чоловічій компанії за пивком чи коньяком - та будь-ласка, тільки попередь, якщо затримаєшся на довше, щоб не хвилювалась. А взагалі найчастіше практикуємо разом ходити на пиво, буває, що в чоловічій компанії я одна особа жіночої статі, бо як каже мій шеф:"Ти ж в нас свой пацан ;) ".

Опубліковано

Ось приходить половинка з роботи затравлена і явно напружена, в любому випадку треба навісити на нього купу "битовухі", дитину на шию(він же відпочивав цілий день), поплакатись з часік про те що гречка подорожчала чи що треба купувати нове плаття, а потім на цілий вечір заліпнути в якусь веселу штучку по "зомбоящіку", типу "Обручки". Я думаю навіть "залізний" після декількох років такого подружнього життя на пиво втікати почне щовечора - чи я неправий?

А ти представ себе замість дружини:

Цілими днями малого(малих) глядить, продукти додому купує, готує, прибирає... Будь-яка мама хоче відпочити від дітей хоч на мить(не забувай про повсякденні домашні клопоти), зайняти голову чимось іншим (типу "Обручки") і це навіть не примха, а скоріше захист від дурки*!!! Сімейні будні важкі як для чоловіка так і для дружини, тому йти на компроміс потрібно обом, в іншому випадку завжди хтось буде не задоволений другою половинкою.

Обман - це спосіб піти легшим шляхом для себе але, в більшості випадків, роблячи важчим шлях для обманутих.

Опубліковано

niyska !!!

Люди ніколи не міняються, ті, що колись були хорошими - з часом стають гіршими, а ті, що були поганими - стають ще гіршими. Досвід отриманий особисто і доведений багатьма іншими людьми з різних поколінь.

.

Погоджуюсь. Може 1% і стає кращим з часом, а от решта - ні. І якщо людина обманює, то вже нічого тут не зміниш. На жаль:(

Опубліковано
навіть "залізний" після декількох років такого подружнього життя на пиво втікати почне щовечора

ключове слово: ВТІКАТИ!! а поговорити, нє? а відпустити дружину на дєвішник, нє? (якщо вже вона так набридла)

аж злить, вона "навісить", "поплачеться", "заліпне"...я сочувствую, їй бо" , бо ну її на фіг таку житуху, коли все так напрягає, і діти на "шиї" не в радість

Опубліковано

Прекрасно все розумію, про що й писав, я просто описав чоловічу сторону, звичайно є ще жіноча, але факт залишається фактом - ще одна сім'я зруйнована побутом, це відповідь на питання чому на пиво втікають, а не спроба довести абсолютну невинність чоловічої сторони. А вирішувати ситуацію потрібно двом, інакше ніяк, повинен бути двосторонній обмін, самотужки ніхто стосунки не відновить.

А на рахунок легших шляхів - то це наша природа, обирати найлегший шлях.

Опубліковано

після набитой величезної шишки в схожій ситуації...........певно вже в цьому житі не повірю що люди змінюються, тим паче якшо бреше.....

Раджу почати жити для себе і діток, плюнути на гризіння з чоловіком.....гуляй з дітками, зустрічайся з друзями....відволічись від нього......полюби себе більше....

Опубліковано

Kleo, +1.

Мудра жінка є мудра жінка. Цього не забереш. Просто якщо до 20+ років не набралася мудрості від життя та старший умудрених досвідом людей, то далі лишк свої помилки та постійне наступання на граблі.

Fagot, +1 Все вірно. Описана чоловіча сторона. (А чи не жінки нам перші говорять "Хочу діточок"?? А потім "То що, я сама маю з ними справлятися? ) Чоловіки практичніші, і розуміють, що до того потрібно бути готовим не тільки матеріально а й морально.

І його втікання на пиво - це елементарна не готовність до сімейного життя. І до дітей.

Опубліковано

If I were a boy

Even just for a day

I’d roll out of bed in the morning

And throw on what I wanted and go

Drink beer with the guys

And chase after girls

I’d kick it with who I wanted

And I’d never get confronted for it

Because they’d stick up for me

If I were a boy

I think I could understand

How it feels to love a girl

I swear I’d be a better man

I’d listen to her

Cause I know how it hurts

When you lose the one you wanted

Cause he’s taken you for granted

And everything you had got destroyed

If I were a boy

I would turn off my phone

Tell everyone its broken

So they think

that I was sleeping alone

I’d put myself first

And make the rules as I go

Cause I know that she’d be faithful

Waiting for me to come home

..........................................

Если бы я стала парнем

Хотя бы на один день

Я бы встала с утра с постели

надела бы то, что мне захотелось и пошла бы

Выпить пива с друзьями

Гонялась бы за девчонками

тусовалась бы с кем захотела

И никто бы мне ничего не сказал,

Потому как меня бы во всем поддержали.

Если бы я была парнем,

Думаю, я бы смогла понять,

что значит любить девушку,

Клянусь, я бы стала лучшим мужчиной

Я бы выслушала ее,

Потому что я знаю, как это больно,

когда теряешь любимого,

Потому что он насытился тобой

И разрушил всё, что было между вами.

Если бы я была парнем...

Я бы отключала телефон

И говорила всем, что он сломан,

Чтобы все думали,

Что я спала одна.

Я бы ставила себя выше других

И диктовала правила

Потому что знала бы, что она верна мне и

Ждет, когда я вернусь домой...

Опубліковано

Kleo, +1.

Мудра жінка є мудра жінка. Цього не забереш. Просто якщо до 20+ років не набралася мудрості від життя та старший умудрених досвідом людей, то далі лишк свої помилки та постійне наступання на граблі.

Fagot, +1 Все вірно. Описана чоловіча сторона. (А чи не жінки нам перші говорять "Хочу діточок"?? А потім "То що, я сама маю з ними справлятися? ) Чоловіки практичніші, і розуміють, що до того потрібно бути готовим не тільки матеріально а й морально.

І його втікання на пиво - це елементарна не готовність до сімейного життя. І до дітей.

Як у тебе все просто вийшло, саме по поличках розклалось. От тільки, якби ти сам в житті побував на місці тієї жінки, ти б зараз писав інші речі.

Опубліковано

Kleo, +1.

Як у тебе все просто вийшло, саме по поличках розклалось. От тільки, якби ти сам в житті побував на місці тієї жінки, ти б зараз писав інші речі.

ну ти шо, хіба чоловік може бути в чомусь винний.......це ж боже створіннячко. Звичайно все діло в жінках......

Опубліковано

ага, і те, що він бреше, звичайно ж винна тільки жінка :).

Є люди, яким просто подобається брехати, навіть, коли даєш їм свободу. Є такі чоловіки, є жінки. І взаємні звинувачення тут не допоможуть.

В даному випадку обманює чоловік, і дехто винить в цьому жінку....може, сам відчуває за собою якусь вину :)

Опубліковано

А можливо варто пошукати причину в собі, якщо знаєш, що чоловік обманює, можливо справа саме в тому, що ти не можеш його зрозуміти, влаштовуєш безпідставні сцени, постійно пиляєш, тому йому простіше збрехати ніж сказати правду, а потім вислуховувати від тебе кучу зауважень. А взагалі в сім"ї повинна бути довіра, в мене чоловік спокійно мені говорить:"Іду з дівчатами з роботи на пиво, буду пізніше", бо знає що ніяких сцен не буде, треба сходити і посидіти суто в чоловічій компанії за пивком чи коньяком - та будь-ласка, тільки попередь, якщо затримаєшся на довше, щоб не хвилювалась. А взагалі найчастіше практикуємо разом ходити на пиво, буває, що в чоловічій компанії я одна особа жіночої статі, бо як каже мій шеф:"Ти ж в нас свой пацан ;) ".

Як з язика зняла :ok2:

Опубліковано

Обманывают того, кто хочет быть обманутым! Независимо от того- мужчина это или женщина

(Бывает, что ну не хочется видеть очевидное... Вот тебя и не огорчают :) )

А женщины врут, изворачиваются, хитрят разве меньше?

Опубліковано

Та однаково обманюють і чоловіки, і жінки. Причин багато.

Кілька разів прозвучала фраза "обманюють того, хто хоче бути обманутим". І багато людей її підтримало. Я не думаю, що хтось з вас хоче бути обманутим. І від самого небажання бути обманутим навряд чи зміниться поведінка вашої половинки :( Багато хто відмовляється вірити в очевидне і страждає мовчки, а в глибині душі про все здогадується. Добре це чи погано, вирішувати кожному з нас....

Опубліковано

Шановні пані!Вам,певно важко зрозуміти чоловічу психологію.В природі дуже мало моногамії!А все винен один з трьох інстинктів,якого ще ніхто не відміняв!Було згадано підсвідомість!Згадайте скільки було зроблено вчинків,пояснити які було важко.А все через ту саму підсвідомість.А коли поєднується перше з другим,маємо гарну тему для обговорення :rolleyes: І ще не забувайте про справжню чоловічу дружбу!Нажаль,у жінок поки такого виразу немає!Вибачте,якщо когось образив :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...