Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
11 минут назад, nickel сказал:

Статична ІП йде як додаткова опція (платна). Якщо окремо не платиш за статичну ІП, то по замовчуванню вона динамічна. 

Додатково нічого не оплачую.

Опубліковано
1 час назад, nickel сказал:

Підкажіть, хто юзає інтернет Датагруп цілодобово чи то так має бути, що якщо раз на добу не перегружу роутер, то пропадає інтернет чи то роутер глюкавий. ІП динамічна, можливо через це і треба перегружати роутер. Пам'ятаю ніби вона видається на добу, а щоб отримати нову, то треба перегрузити роутер.

Я юзаю цілодобово і нічого ен перегружаю ... буває правда сраний ДІР300 зависає але не частіше ніж 1 раз в місяць

46 минут назад, nickel сказал:

Раз в добу мушу перегружати роутер, щоб мережа не пропала

Може варто тут пошукати проблему. Або напишіть договір я гляну чи були пропадання помимо перезагрузок роутера

Опубліковано
27 минут назад, sanbOK сказал:

Може варто тут пошукати проблему. Або напишіть договір я гляну чи були пропадання помимо перезагрузок роутера

Та я на роутер якраз і грішу.

Опубліковано
2 годин тому, Skorpio76 сказано:

Перше підключення у 2015 році - від заявки до підключення наскільки пам"ятаю було 15 днів. 2018 рік заявка зроблена понад тиждень.

У середу телефонували на 0800210000. Отримали обіцянку підключити до суботи. Сьогодні вівторок - а заявку на підключення не виконали.

І це підключення у багатоквартирному будинку спального району міста.

Як і в старі добрі часи кругом потрібно мати блат :D. Дякую sanbOK  за сприяння в оперативному вирішенні питання!

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, sanbOK сказал:

Напиши номер договору я гляну.  

З певних причин поки не хотілося б цього робити. Якщо заміна роутера не допоможе, то напишу.

Опубліковано
Только что, nickel сказал:

З певних причин поки не хотілося б цього робити. Якщо заміна роутера не допоможе, то напишу.

ну як хош .... я думав спочатку відкинути проблему з обладнанням ДГ щоб ти зря роутер не купляв. Ще один спосіб це включити на пряму і так попрацювати декілька днів

Опубліковано
2 минуты назад, sanbOK сказал:

ну як хош .... я думав спочатку відкинути проблему з обладнанням ДГ щоб ти зря роутер не купляв.

Звичайно, що не хочеться викидати гроші. Але: 1, маю куди подіти старий роутер; 2, Не хочеться світити деяку інфу.

2 минуты назад, sanbOK сказал:

Ще один спосіб це включити на пряму і так попрацювати декілька днів

Отак і зробимо. :)

Опубліковано

ІР звичайно що динамічна, за постійну вони ще й додаткову плату візьмуть.

А роутер в мене самий простенький Totolink N150 RT.

Він хоч і без наворотів, і не надто потужний, але зате що називається "включив і забув де він знаходиться.

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, nickel сказано:

Підкажіть, хто юзає інтернет Датагруп цілодобово чи то так має бути, що якщо раз на добу не перегружу роутер, то пропадає інтернет чи то роутер глюкавий. 

Доречі, а так завжди було ? Чи тільки зараз підключились до Датагруп ? Я до чого веду - в мене колись був типу модний роутер Tp- Link, так от він на стоковій прошивці в мене періодично завісав і пропадав інет. Довго я з ним грався і нарешті встановив альтернативну прошивку dd-wrt і вуаля - проблема зникла ! Перестав завісати, відпала потреба в перезагрузці. Тому можливо вам ще варто глянути в цьому напрямку - спробувати іншу прошивку.

Опубліковано
9 минут назад, SergLutsk сказал:

Доречі, а так завжди було?

Раніше не було потреби в цілодобовому інтернеті, тому на ніч роутер виключався і по декілька діб не працював.

Значить план такий:

1. Пробую напряму без роутера 2-3 дні.

2. Якщо виявиться, що справа в роутері, прошивається дд-врт.

3. Якщо прошивка не допомагає, купую інший роутер.

• +1 1
Опубліковано
48 минут назад, nickel сказал:

Раніше не було потреби в цілодобовому інтернеті, тому на ніч роутер виключався і по декілька діб не працював.

Значить план такий:

1. Пробую напряму без роутера 2-3 дні.

2. Якщо виявиться, що справа в роутері, прошивається дд-врт.

3. Якщо прошивка не допомагає, купую інший роутер.

Можна взяти в оренду за 30грн/міс ТР-Лінк 840

Варіантів маса аби було бажання

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Що порадите Datagroup чи WestNet (с. Липини)?

Цікавить перш за все це стабільність роботи Інтернет. Дякую.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Це лише в мене "некоректно"   з рахунока знімають начислення? вже три місяця як 0 за послуги, хоч гроші - знімали, не пише скільки.

• +1 1
Опубліковано
5 годин тому, TiTaN сказано:

Це лише в мене "некоректно"   з рахунока знімають начислення? вже три місяця як 0 за послуги, хоч гроші - знімали, не пише скільки.

Те саме,але то фігня, от як пропав інтернет і мені чотири дні нічого не могли зробити, о! я десь п'ять разів телефонував і нарешті вони шось там зробили,короч повних чотири дні "0".

Опубліковано
В 02.07.2018 в 09:34, yura-patriot сказал:

Те саме,але то фігня, от як пропав інтернет і мені чотири дні нічого не могли зробити, о! я десь п'ять разів телефонував і нарешті вони шось там зробили,короч повних чотири дні "0".

Це просто мені варто було піти у відпустку і почалось :)

Номер договору який? 

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, sanbOK сказано:

Номер договору який? 

77343071

А шо тепер, проїхали. Хоча за багато років, таких реально проблем( чотири дні) не було. 

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Знову проблемки,то є, то нема інтернета, мда, як я колись «топив» за дату, тепер стає стидно і реально задумуюся над переходом, дата стає слабенькою,дуже шкода(((

Опубліковано
3 минуты назад, yura-patriot сказал:

Апять проблеми, знову ввечері немає інтернета,шо за хуй.я це вже не смішно (((

В мене все добре на районі з датагруп)).

Юрік, ти думаєш, що в слові х.йня поставив крапку, то головного кореня не видно :D? Не там крапку поставив :D.

Опубліковано (змінено)
35 хвилин тому, Юріч сказано:

Не там крапку поставив :D.

Я і не намагався,навіть і не думав десь там правильно ставити срану крапку.

Факт, інтернета так і  нема. 

Змінено користувачем yura-patriot
  • Cумний 1
Опубліковано
1 час назад, yura-patriot сказал:

Я і не намагався,навіть і не думав десь там правильно ставити срану крапку.

Факт, інтернета так і  нема. 

свіч звис. Завтра зранку перезагрузим

• Дякую! 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...