Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 хвилин тому, sanbOK сказано:

Зараз хіба що 5ггц юзати щоб отримувати високу швидкість на вай-фаї але знову ж таки треба щоб і приймач підтримував 5ггц

думаю через років 5 і ці частоти позасмічуються у нас. В мене таке враження, що в багатоповерхівках навпаки вже треба ізольовувати сигнал від свого роутера, а не посилювати його. А то понаставляють по 4-6 антен, щоб збирати радіосміття від сусідів, в яких також по 4 антени ;)

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, sanbOK сказано:

Думаєш хтось буде аналізувати чого людина звертається в підтримку ... інколи і без того роботи вистачає, а ще сидіти фільтрувати і щось рахувати ... танунах. 

То хай би зробили врахування терміну протягом якого людина безперервно користується послугами оператора - чим більше років тим більша знижка (чи надбавка до швидкості)

Опубліковано (змінено)
6 хвилин тому, Maniko сказано:

То хай би зробили врахування терміну протягом якого людина безперервно користується послугами оператора - чим більше років тим більша знижка (чи надбавка до швидкості)

якби ... якби. це не від нас залежить, а від різних топ-менеджерів і т.п. і якби мали то давно б зробили

Змінено користувачем sanbOK
Опубліковано
31 хвилин тому, sanbOK сказано:

якби ... якби. це не від нас залежить, а від різних топ-менеджерів і т.п. і якби мали то давно б зробили

та ми розуміємо, персонально жодних претензій

• +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано
3 годин тому, Arden сказано:

Що трапилось з датагрупом? На набережній немає інтернету цілий день.

Номер договору який?

Опубліковано
22 хвилин тому, Maniko сказано:

Вже почали просити добавки СМСкою: "Ваш баланс 99,00 грн. Рекомендовано до сплати 20,00 грн."

Добре що нагадують, раніше і того не було

Для тих хто не вкурсі інтернет подорожчав для юр осіб ще декілька місців тому для фіз осіб з 01.02.19.

Тарифи https://www.datagroup.ua/lutsk/b2c/internet/fiksovanij-internet

• +1 1
Опубліковано
В 26.01.2019 в 13:09, sanbOK сказал:

Для тих хто не вкурсі інтернет подорожчав

Чому коли захожу в особистий кабінет, там нічого не повідомляється і до сплати стоїть 149?! Чому підвищення лише для тарифу 100 Mbit/s? Чому немає ніяких знижок або пільг тим хто є вашим абонентом більше 7-8 років? Ну і політика у вас!!! :) Так за клієнтів боретесь? :) Ну-ну...

• -1 1
Опубліковано

Ну якщо вам стане від того трошки легше, то підвищення не лише для тарифу 100 мбіт, мої 60 мбіт теж подорожчали. :)  А повідомлення про зміни ціни прислали смскою. А от в особистому кабінеті дійсно ніц ні слова немає.

P.S. ми живемо в часи постійного безперервного тотального і стрімкого подорожчання всього навколо, так що вже реагувати на це без іронії просто немає сил B)

Опубліковано (змінено)

149 стало на 169 за 100ку

ну це ще нічого я за 50по оптиці башляю 175 :)

помножте це на 12 :)

отак і живем

Змінено користувачем Voronin10
Опубліковано
1 година тому, SergLutsk сказано:

P.S. ми живемо в часи постійного безперервного тотального і стрімкого подорожчання всього навколо, так що вже реагувати на це без іронії просто немає сил B)

Я вже починаю економити на інеті, вдома буваю по вечорах і не завжди маю час використовувати інет. Платити такі бабки за те що він у мене є, теж рахую недоцільно. Тому інет блокую, вмикаю на вихідні щоб закачати фільми. Інколи на початок місяця взагалі не оплачую і місяць без інету, зате є куча часу щось зробити для себе, або просто відпочити. Якщо так далі буде стрімко рости вартість інету, то взагалі відмовлюсь від нього. Правда, якщо таких як я стане більше, то ті що залишаться платитимуть і за себе і за тих хто відмовився. Ера дешевого і доступного інету доходить до кінця :))

Опубліковано
2 годин тому, ForZa сказано:

Чому коли захожу в особистий кабінет, там нічого не повідомляється і до сплати стоїть 149?! Чому підвищення лише для тарифу 100 Mbit/s? Чому немає ніяких знижок або пільг тим хто є вашим абонентом більше 7-8 років? Ну і політика у вас!!! :) Так за клієнтів боретесь? :) Ну-ну...

Тарифи підняли всім без виключення (фізичним та юридичним особам). В мене 30мб і я тепер плачу 119грн хоча я також старий абонент

Знижки на інтернет для тих хто довго користується нема і наврядчи буде є тільки для АТОшників (учтонюйте в менеджера ці питання бо я в деталі не вникав). Локально в Луцьку такими речами, як такрифи ніхто не керує ... просто "зверху" вирішили і все. 

Це не політика це ринок ... тарифи підняли всі провайдери і якщо вам не підходить то подивіться тарифи інших та переключайтесь. Думаю з'єкономивши 10грн в місяць - заживете по новому. Це не перше підняття тарифів і думаю, що не останнє. ДГ підняло в лютому хоча деякі провайдери уже підняли в січні.

В особистому кабінеті є вкладка новини https://prnt.sc/md6dbn

14 хвилин тому, planirovschik сказано:

Я вже починаю економити на інеті, вдома буваю по вечорах і не завжди маю час використовувати інет. Платити такі бабки за те що він у мене є, теж рахую недоцільно. Тому інет блокую, вмикаю на вихідні щоб закачати фільми. Інколи на початок місяця взагалі не оплачую і місяць без інету, зате є куча часу щось зробити для себе, або просто відпочити. Якщо так далі буде стрімко рости вартість інету, то взагалі відмовлюсь від нього. Правда, якщо таких як я стане більше, то ті що залишаться платитимуть і за себе і за тих хто відмовився. Ера дешевого і доступного інету доходить до кінця :))

Ціни будуть тільки рости і не тільки на інтернет з цим варто змиритись. Кращий варіант для Вас це мінімальний тариф в будь-якого провайдера.

Опубліковано
10 хвилин тому, sanbOK сказано:

Ціни будуть тільки рости і не тільки на інтернет з цим варто змиритись. Кращий варіант для Вас це мінімальний тариф в будь-якого провайдера.

Ніби 30мбіт/с. від датагруп і є самий дешевий. Взагалі інет від датагруп став дуже не якісний. Щовечора швидкість періодами падає до 1-2 Мбіт/сек, я вже задовбався телефонувати на гарячу лінію

Опубліковано
1 минуту назад, planirovschik сказал:

Ніби 30мбіт/с. від датагруп і є самий дешевий. Взагалі інет від датагруп став дуже не якісний. Щовечора швидкість періодами падає до 1-2 Мбіт/сек, я вже задовбався телефонувати на гарячу лінію

Воля був за 79, але з 1 лютого в них також, ніби ціни на все ростуть. Я так думаю, буде 99.

Підкажіть які інтернет провайдери є на ДПЗ, щоб хоч знати кого моніторити?

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

в залежності від будинку,

зазвичай ДГ + КС

• Дякую! 1
Опубліковано
Только что, Zevs_Isver сказал:

в залежності від будинку,

зазвичай ДГ + КС

Воля, знаючи мою адресу, весь час мені пропонує. А хто ще, хоча б потенційно, може бути?

Опубліковано
7 хвилин тому, planirovschik сказано:

Взагалі інет від датагруп став дуже не якісний. Щовечора швидкість періодами падає до 1-2 Мбіт/сек, я вже задовбався телефонувати на гарячу лінію

або місце прокляте, або шалавліві сайти

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Воля, знаючи мою адресу, весь час мені пропонує. А хто ще, хоча б потенційно, може бути?

ну ми не Воля.... ми твою адресу не знаємо.... :)

ближче до Депо ще "Візор" є

ну і не забуваємо....... "барабанная дробь"

Спойлер

УкрТелеКом

• Дякую! 1
  • Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Zevs_Isver сказал:

ну ми не Воля.... ми твою адресу не знаємо.... :)

Цитата

А хто ще, хоча б потенційно, може бути?

Аірбітси-Аверси-Шмаверси нема?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
8 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

або місце прокляте, або шалавліві сайти

раніше швидкість коливалась 25-28Мбіт/с. А, сайти, от новини дивився по 1+1 в онлайні в якості 537мбіт/с і картинка вісне по пів хвилини стоїть. Коли виміряв швидкість інета, получим 1мбіт/с. якби навть інші сайти, то причому тут швидкість інета від провайдера?

Опубліковано (змінено)
1 година тому, planirovschik сказано:

раніше швидкість коливалась 25-28Мбіт/с.

це при якому тарифному плані?

А, сайти, от новини дивився по 1+1 в онлайні в якості 537мбіт/с і картинка вісне по пів хвилини стоїть.

мм, не їм 1+1 не впевнний де вони транслюються

на ютубі?

Коли виміряв швидкість інета, получим 1мбіт/с. якби навть інші сайти, то причому тут швидкість інета від провайдера?

чим міряв і куди?

ну і далі виникає питання про особливості твого підключення - роутер? кількість пристроїв? кабель/ВіФі ? впевнений що ти не частинка ботнету?

p.s.

поряд є тема де на ДГ гонять,

там людина пробує допомогти чи може

упс, це і є ця тема :ohmy:

Змінено користувачем Zevs_Isver
Опубліковано
Щойно, Zevs_Isver сказано:

це при якому тарифному плані?

мм, не їм 1+1 не впевнний де вони транслюються

на ютубі?

чим міряв і куди?

ну і далі виникає питання про особливості твого підключення - роутер? кількість пристроїв? кабель/ВіФі ? впевнений що ти не частинка ботнету?

p.s.

поряд є тема де на ДГ гонять,

там людина пробує допомогти чи може

я користуюсь 30мбіт/с за 99 грн/міс

1+1 дивлюсь з ютуба в запису 720мбіт/с, або з їх сайту 537 мбіт/с

швидкість вимірюю на цьому сайті https://2ip.ua/ua/services/ip-service/speedtest

підключення через роутер, коли вимірюю швидкість інету, всі інші споживачі відмикаю. раніше совав компа до кабеля і втикав в мережеву карту, різниці в швидкості майже не було. Завжди після дзвінка на гарячу лінію, тижні два-три працювало більш-менш нормально, потім знову потрібні *баки. Вчора і позавчора теж були проблеми зі швидкістью, зателефонував до них, пішло перезавантаження їх обладнання швидкість виросла з 1-2мбіт/с до 15 мбіт/с. Як сьогодні ще не знаю, на завтра планую знову відключити інет до вихідних

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Воля був за 79, але з 1 лютого в них також, ніби ціни на все ростуть. Я так думаю, буде 99.

У волі 79 грн/міс це вартість акційна на 4 місяці, далі по 145 грн/міс, правда за 100 мбіт/с, меньшу швидкість вони ненадають. Якість інтернета пишуть ще гірша ніж у датагруп

• +1 1
Опубліковано

я користуюсь 30мбіт/с за 99 грн/міс

1+1 дивлюсь з ютуба в запису 720мбіт/с, або з їх сайту 537 мбіт/с

швидкість вимірюю на цьому сайті https://2ip.ua/ua/services/ip-service/speedtest

підключення через роутер, коли вимірюю швидкість інету, всі інші споживачі відмикаю. раніше совав компа до кабеля і втикав в мережеву карту, різниці в швидкості майже не було. Завжди після дзвінка на гарячу лінію, тижні два-три працювало більш-менш нормально, потім знову потрібні *баки. Вчора і позавчора теж були проблеми зі швидкістью, зателефонував до них, пішло перезавантаження їх обладнання швидкість виросла з 1-2мбіт/с до 15 мбіт/с. Як сьогодні ще не знаю, на завтра планую знову відключити інет до вихідних

Номер договору який?

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...