Перейти до змісту

датагруп

Рекомендовані повідомлення

Народ, таке питання. Кинули в ящик рекламку. Кабельне телебачення від датагруп медіа 80 каналів, 30 грн/міс., вартість підключення послуги - 1,20 грн. з урахуванням кабелю. В під*їзді прокладено наскільки я розумію оптоволокно від датагруп. Зараз користуюсь Аверсом, в якому якість телебачення далеко не на найкращому рівні, при абонплаті 40 грн/міс. Хто користується телебаченням від Датагруп, напишіть про якість зображення, чи немає якихось пребоїв в роботі. І чи варто взагалі змінювати Аверс на Датагруп?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто,однозначно!

Підключив два місяці назад-враження хороші! На 32-ці досить пристойна якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот они, технологии лидера...

Провод не рассчитан для внешней прокладки, одубевший после морозов, спокойно себе перетирается об край крыши, местами просто перемотан изолентой, а прокладка просто вызывает восторг!!!

post-14740-0-65115300-1387620305_thumb.jpost-14740-0-67628000-1387620313_thumb.jpost-14740-0-01570500-1387620326_thumb.jpost-14740-0-54251100-1387620334_thumb.jpost-14740-0-72226700-1387620341_thumb.jpost-14740-0-64958600-1387620355_thumb.j

З.Ы.: Пока писал, нет раза три пропал

Це я так розумію Гулака-Артемовського 3 ?

мда я не очікував, що у Вас на даху такий жах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK,

да, Гулака 3

сам не ждал ))

я даже не берусь утверждать на 100% где из той купы мой провод...

Змінено користувачем V()V@n
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sanbOK,

да, Гулака 3

сам не ждал ))

я даже не берусь утверждать на 100% где из той купы мой провод...

Не хвилюйтесь - знайдуть, який Ваш (знаєм в який порт Вас включено:)).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Це датагрупівські кабеля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто,однозначно!

А можна приблизно описати яким чином відбувається і працює це саме підключення ТВ ? В мене інтернет датагрупівській, але кабель їхній я до телевізора аж ніяк не зможу дотягнути. Крім того по хаті 3 телевізора, між якими йде розводка кабелями колишнього аверса. Тому я якось слабо уявляю собі цей перехід...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варто,однозначно!

А можна приблизно описати яким чином відбувається і працює це саме підключення ТВ ? В мене інтернет датагрупівській, але кабель їхній я до телевізора аж ніяк не зможу дотягнути. Крім того по хаті 3 телевізора, між якими йде розводка кабелями колишнього аверса. Тому я якось слабо уявляю собі цей перехід...

Заведуть ще один кабель в квартиру. У себе в квартирі зможете використати ті ж кабелі, що у вас є, підключити через хаб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як взнати чи є можливість підключення ТВ в мого будинку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Датагруп підключає ТБ так само як аверс. Аналогом.

Не через інтернет і не iptv multicast.

Окремий шнурок в телевізор.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто можно просто аверсовський провід (антену) приєднати до вашого штекеру десь в підїзді і усе? Бо в квартиру ще один провід вже не проведу, а ззовні там нормальний кусок кабелю лишився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто вони з заведуть такий самий звичайний телевізійний кабель, який я скручую зі своєю розводкою на вході в квартиру і все ? То до інетовського кабеля ніякого відношення і зв"язку немає ?

sky_prime_3_0.jpg

Упс, поки писав то на моє питання вже й відповідь є.

Змінено користувачем SergLutsk
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді в догонку ще запитання до тих, хто вже реально користується іхнім ТВ: наскільки реальний список каналів відповідає заявленому в списку, чи, як це нерідко буває, в рекламних заявах одне, а на ділі зовсім інше ? Якщо конкретніше, то цікавить чи насправді наявні такі канали: Viassat nature, Animal Plаnet, Discovery Channel, National Geographic (і чи вони без перекладу ?), Охота и рыбалка, Спорт 1, Футбол, Viasat Sport.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоді в догонку ще запитання до тих, хто вже реально користується іхнім ТВ: наскільки реальний список каналів відповідає заявленому в списку, чи, як це нерідко буває, в рекламних заявах одне, а на ділі зовсім інше ? Якщо конкретніше, то цікавить чи насправді наявні такі канали: Viassat nature, Animal Plаnet, Discovery Channel, National Geographic (і чи вони без перекладу ?), Охота и рыбалка, Спорт 1, Футбол, Viasat Sport.

Так,перераховані вами канали є і вони російською мовою.Тільки замість віасат спорт євроспорт.

ТВі нема,а2+2 є!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за відгуки, завтра зателефоную до них, замовлю підключення телебачення. Живу на тому самому Гулака 3)) Як підключусь - відпишусь!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може створити нову тему датагруп-тв в відповідному розділі і легше буде знайти інформацію пов"язану з телебаченням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто вони з заведуть такий самий звичайний телевізійний кабель, який я скручую зі своєю розводкою на вході в квартиру і все ?

есть еще такая штука, называется сплиттер телевизионный... :)

Ну цим не здивували, як гадаєте в мене в квартирі розводка на 3 телевізора обійшлась без них ? :) Малось на увазі що в мене з площадки на поверсі входить "аверсовський" кабель, от я його з"єдную тільки вже з "датагрупівським", і в хаті нічого чіпати не доведеться, ось що і цікавило.... тобто сумісність кабелів/систем підключення.

Ну якщо якість дійсно непогана і заявлений список каналів відповідає дійсності, тоді і справді варто певно переходити.... бо Воля явно нічого робити не збирається на покращення послуг, а лише користується вже готовою мережею.

ЗІ. Edelveys, напишете як там процес пішов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аллилуйя!!! Наконец-то нормальный нэт! Спасибо датагруп за быструю реакцию!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто вони з заведуть такий самий звичайний телевізійний кабель, який я скручую зі своєю розводкою на вході в квартиру і все ?

есть еще такая штука, называется сплиттер телевизионный... :)

ЗІ. Edelveys, напишете як там процес пішов.

Зателефонував їм позавчора, замовив підключення. Взяли дані власника квартири, сказали що підключать напротязі 8-ми робочих днів. Але вже вчора подзвонили і запитали чи мені буде зручно підключити сьогодні. Я погодився.

Підключили до того ж кабеля, до якого був раніше підключений Аверс/Воля, тому необхідності прокладання кабелю в квартирі не було, все було готове.

80 каналів в чудовій якості, як для аналогового телебачення. Деякі канали на Аверс/Воля взагалі погано показували - тут всі прекрасно і стабільно. Склали договір. Напротязі 3-ьох днів маю в Приватбанку сплатити 31,20 грн. (1,20 - підключення, 30 - місячна абонплата). Надалі оплата перекинеться про100 в комунальні послуги.

Привітні хлопці, які робили підключення, сказали, що в Рівному вже запустили цифрове телебачення від Датагруп, так що можемо очікувати його і в нас. Транслюватись воно буде тільки через інтернет-кабель, а не телевізійний.

Загалом я задоволений!

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Не буде поки в нас iptv.

Так як цей вид трафіку деструктивно впливає на мережу, від цього може постраждати якість основної послуги "інтернет"

Коли вся агрегація буде включена 10тигіговими лінками, тоді подумаєм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не буде поки в нас iptv.

Так як цей вид трафіку деструктивно впливає на мережу, від цього може постраждати якість основної послуги "інтернет"

Коли вся агрегація буде включена 10тигіговими лінками, тоді подумаєм.

%D0%B3%D1%80%D1%83%D1%81%D1%82%D1%8C-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%BB%D1%8C-%D1%83%D0%BD%D1%8B%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%8C-315659.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Фігня, статистика показує що така послуга мало кому потрібна. Не є масовою.

І користуються нею перший тиждень :)

Телебачення в стилі ютуб,ОТТ має більші шанси розвитку, не прив'язують до оператора, ы не обмежують контент пакетом каналів.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Edelveys, дякую що розповіли, але ще два уточнення:

1. а що там з Аверсом/вольою, тобто відносно розриву договору/кабеля, як розходились, проблем ніяких ? Ходили до них ?

2. що якістю каналів задоволені і показують краще колишніх це радує, але ж і в особистому кабінеті "«Умное телевидение» в каждый дом!", і ще влітку в парку мені тикали проспекти що підключають цифрове тв, тобто це все лише в теорії і в майбутньому, а на даний час лише аналог ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Edelveys, дякую що розповіли, але ще два уточнення:

1. а що там з Аверсом/вольою, тобто відносно розриву договору/кабеля, як розходились, проблем ніяких ? Ходили до них ?

2. що якістю каналів задоволені і показують краще колишніх це радує, але ж і в особистому кабінеті "«Умное телевидение» в каждый дом!", і ще влітку в парку мені тикали проспекти що підключають цифрове тв, тобто це все лише в теорії і в майбутньому, а на даний час лише аналог ?

На рахунок розриву з Аверсом/вольою проблем не було. Поїхав до них, сказав що хочу написати заяву на відмовлення, запитали чого - відповів що перехожу на ін. провайдер. Вони кажуть - можливо ми вам запропонуємо знижки і ви залишитесь з нами. А я сказав що я ВЖЕ підключився до ін. провайдера і вони без питань розірвали договір. (Про знижки я навіть нічого не хотів слухати, бо вже дійсно підключився до Датагруп). Сказали що прийде майстер і відключить кабель, але я і сам його вже до цього від*єднав і скрутив.

Якість відразу кажу не є цифрова, але це є якісний аналог. В мене на Аверсі/Воля взагалі не показував 1+1, погано показували Аверс, Волинське тб, а зараз при абонплаті на 10 грн./міс. менше в мене все нормально показує. На рах. цифрового треба буде стежити за новинами, поки що маємо лише аналог.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...