Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Liberta, якщо мені треба десь їхати, то я взяв лопату і поїхав.

я ще не навчилась лопатою їздити...

п.с. підтримала випадково

Опубліковано

Дорогу на Липини з Відродження в сторону Коста-брави взагалі ніхто не чистив.

До ранку не позамітало, бо цієї ночі снігу не було ))))

Опубліковано

Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову.

Польша... Їдеш собі, чистенько, все прибрано. Переїжжаєш в Україну чи то тайга, чи тундра, одним словом шо на північний полюс потрапив)

На кордоні 20 км черга з фур, бо ніто не хоче переїжжати на Україну.

Опубліковано

Може, на цій фото снігу випало менше, ніж у нас?

481051.jpg

Автостради очищені до асфальту:

481040.jpg

То я маю бути вдячний владі за те, що вони за мільйони баксів купують і покращують свої вертольоти, а не можуть забезпечити необхідної кількості снігоочисної техніки? Блін, да немає грошей на закупівлю машин - придумайте якісь снігочисні приблуди-навіси на танки, танки в нас є і ще можуть їздити, і вперед!

Опубліковано
танки в нас є і ще можуть їздит
Танки не можуть випустити на асфальт, бо після танку не буде вже що очищувати. ;)
Опубліковано

- Повідомте, будь-ласка, яка ситуація на дорозі Луцьк-Львів. Дякую

- ти шо на приколі???? Луцьк - Львів нема такої дороги

Опубліковано
То я маю бути вдячний владі за те, що вони за мільйони баксів купують і покращують свої вертольоти, а не можуть забезпечити необхідної кількості снігоочисної техніки? Блін, да немає грошей на закупівлю машин - придумайте якісь снігочисні приблуди-навіси на танки, танки в нас є і ще можуть їздити, і вперед!

Вже давно пора зрозуміти, що проблеми індєйців вождя не ї...ть.

Опубліковано

SysR, можна, для асфальту є спец гусениці, і накладки для звичайних гусениць, правда при таких розкладах в нашій армії врядлі вони збереглись в звичайних частинах.

Опубліковано

SysR, можна, для асфальту є спец гусениці, і накладки для звичайних гусениць, правда при таких розкладах в нашій армії врядлі вони збереглись в звичайних частинах.

Збереглись, на паради в таких накладках випускають.

Опубліковано

Збереглись, на паради в таких накладках випускають.

Нє ну те що вони є в ізбраних це точно, але не факт що є в звичайних частинах.

Опубліковано

наші комунальщики та МНСівці напевно не здогадувались, що зимою може випасти трішки снігу - трішки настільки, що вони не взмозі його вчасно прибрати та забезпечити дороги нормальним станом покриття.

Опубліковано

jack74, а хто сидить і чекає весни? ВИ особисто їздили по місту і бачили, що дороги не чистять?

За суботу не треба розказувати брехню. Я їздив після обіду пів дня по місту, дороги чистились, але відразу ж замітало знову.

А щоб не допустити такого стану речей, це їм мабуть брезент треба було над Луцьком натягнути?

я теж їздив в суботу. Те, скільки машин їздило в такий снігопад, це те ж саме, що взагалі не їздило! І не треба розповідати, що вони бідні й несчасні ледве справляються! Парк очисних машин в них достатній! Чому їх не повиганяли ще тоді?!?! Чому вони їздили, в кращому випадку, по одній машині! Створювали видимість роботи? А в неділю ДЕ вони були??? А комбайни їхні ДЕ?!

Комбайнів тих уже років з десять не видно. Колись вони належали "Луцькавтодору", але зараз вони мабуть вже давно порізані. А в "Луцькспецкомунтрансу" по ходу тільки 6 МаЗів на весь Луцьк.

post-18174-0-70198100-1355743158_thumb.j

Опубліковано

І ніхто їм не заважав НЕ ДОПУСТИТИ такого стану речей!

Ще й до ото всього сказаного вони, напевно, і з синоптиками посварились.

МНСівці напевно не здогадувались

Можливо помиляюсь, але їх залучають коли вже попа. Вони уже розгрібають, те, що про...рали комунальники/синоптики/всякі дори і т.д.т.п.

• +1 1
Опубліковано

Я ціную вашу іронію, але я думаю, ви зрозуміли, що саме я мав на увазі.

Вулиця Кравчука розчищена. В моєму дворі ще вчора було чисто і чистили не жильці лопатами, а почистив трактор!

І в моєму домі не живе ні Романюк, ні Клімчук, а ні хтось іще...

Опубліковано

Я ціную вашу іронію, але я думаю, ви зрозуміли, що саме я мав на увазі.

Вулиця Кравчука розчищена. В моєму дворі ще вчора було чисто і чистили не жильці лопатами, а почистив трактор!

І в моєму домі не живе ні Романюк, ні Клімчук, а ні хтось іще...

може в вашому дворі живе тракторист

Опубліковано

А от у моєму дворі в центрі міста ніфіга не розчищено! Вчора мусив йти на базар, купувати лопату, і вигрібати машину з-під завалів. Вигріб, переставив на менш засніжене місце. Та 150 метрів дороги для неї я лопатою не зміг розгребти, а тому сьогодні не зміг виїхати, і невідомо коли зможу.

Опубліковано

В нашому дворі (Теремнівська) також не розчищено....вчора два тракторця проїхалися по дорозі, майже нічого не розчистили...і навіть в двори не заїжали...а там понаметало "бархани" в 2 метри висоти....до дороги виїзду немає.....зібрались з сусідами прочистили 30 м виїзду, щоб вранці меньше роботи було.....ніби все добре...аж поки ввечері якесь "немудре" на бусі (Т4) закопалось...покінуло машину поперек дороги і всім загородив виїзд...сьогодні лише в обід витягли...на роботу прийшлось їхати на маршрутках (((((

Опубліковано (змінено)

Сьогодні зранку намагалась на автостанції передати посилку в Ужгород. По телефону запевняли що всі рейси працюють, навіть за 5хв до прибуття автобуса рейс мав бути, а на ділі, більша половина рейсів знята (напрямок Горохів Львів...) а деякі взагалі відмінені (Ужгород, Локачі...). На запитання де рейс, відповідь:"якщо не приїхав через 10-15хв після часу посадки, то його вже і не буде. Пояснення - дороги не розчищені.

А біля під"їздів ніхто не чистить (Конякіна), хіба свої з лопатами вигрібають свій автотранспорт.

Дороги ще пів біди, а от сосульки з криши конкретно жахають, адже досягають уже в три поверхи довжини і ніхто навіть не збирається їм щось робити.

Змінено користувачем Tanichka
Опубліковано

Дорога прочищена на головних магістралях міста - Мерія - ЦУМ - Диеркторія!

Прочищена. але з 11-00 до 13-00 (а може і пізніше) там машини рухались тільки в одну колійку.

бо вумники біля Буратіни парковку влаштували. так що 2 маршрутки розїхатись не могли.

аналогічно і по пр-ту Волі. грейдер іде, але розчистити/розширити колію не може, бо з однієї і джругої сторони вулиці "жипи" стоять.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...