Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, MANJAK11 сказано:

ітого питання два:

1 нащо ти спригуєш на *ту сторону*, якщо питання було конкретно до тебе ?

Я тобі не цирковий клоун з мавпочкою, щоб ти зі мною фотографувався.

2 на *тій стороні* теж багато тіпа сіл на три хати при трасах з білими знаками ? цікавлюсь, бо за кордоном ще не був

Достатньо, якщо їздити не лише автобанами.

а не голослівно стверджувати, що їзджу

Щоб закінчити цю полеміку, я визнаю, що в тому повідомленні виразився занадто буквально. Насправді їздити цілком за правилами неможливо: десь задумався і порушив, десь знак пропустив і т. д. Але я стараюсь свідомо не порушувати.

Опубліковано
53 хвилин тому, Arden сказано:

ага там де камери стоять і весь потік синхронно знижує швидкість і потім її наберає :)

І який же потік на путівцях між селами?

Опубліковано
6 хвилин тому, Юріч сказано:

Малось на увазі в селах, містечках.

Мова взагалі йшла про село на три хати.

Якщо між селами немає великого потоку машин, то в селах їм немає де взятись.

Якщо я вірно зрозумів, то @Arden гордо заявляє, що українці чхати хотіли на польські ПДР і знижувати швидкість їх заставляє лише потік машин, що рухаються у тому ж напрямку.

От я і поцікавився який же там потік.

Бо з того, що я бачив там, то більшість українців таки скидають швидкість там, де цього вимагають ПДР.

Опубліковано
26 хвилин тому, Юріч сказано:

Малось на увазі в селах, містечках.

Якщо між селами немає великого потоку машин, то в селах їм немає де взятись.

Якщо я вірно зрозумів, то @Arden гордо заявляє, що українці чхати хотіли на польські ПДР і знижувати швидкість їх заставляє лише потік машин, що рухаються у тому ж напрямку.

Бо з того, що я бачив там, то більшість українців таки скидають швидкість там, де цього вимагають ПДР.

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Віталій СК сказал:

Ну взагалі-то, тобі відповів Арден на твою фразу:

4 часа назад, Віталій СК сказал:

Поїдь на польський кордон і там можеш пофоткатись із любим  - на "тій стороні" вони майже всі їздять по населеним пунктам 50 км/год.

Населені пункти різні бувають, не тільки 3 хати.

Змінено користувачем Юріч
Опубліковано (змінено)

Там де стоять поліцаї з феном та включенними маячками - нехай ще знак за 5 км встановлюють що спереді ловлять на радар.... 

по всій території США стоять попереджувальні знаки тільки за автоматичну відеофіксацію, а от фен поліція ловить де хоче і без ніяких включених маячків... єдине що в штаті Огайо поліція завжди стоїть з включенними фарами та габаритами, але без мигалок.

Цікаво, як в Європі, ще десь крім України, поліція попереджує проблисковими вогниками що вони ловлять на фен?

Змінено користувачем Waver
  • +1 1
Опубліковано
16 часов назад, Saddy сказал:

а навіщо таблички з написом "ведеться відеоспостереження" перед входом в магазин?

А й дійсно, навіщо? Злодюжка, побачив табличку - не вкраде (або вкраде з врахуванням камер), нема таблички - кради сміливо. А так, були б скриті камери - 100 раз подумав би...

Опубліковано (змінено)

ну бо типу тебе мусять по закону попереджати, що тебе знімають. Я теж рахую це дурнею, та й впевнений, що при бажанні це можна вирішити невеличкою поправкою до законодавства... А можливо навіть взагалі нічого не потрібно, бо ж знімають не звичайних законопослушних громадян, а лише порушників, тобто фіксують факт порушення, а для цього, думаю, особливого дозволу не потрібно. ...хоча... фіг його знає, які там законобуквенні нюанси є..

Та й нехай навіть так - та понаставляти тих знаків по всій трасі всюди, і все. Щоб типу в будь-якому місці ти був "попереджений" 

ПиСи: До речі, в ПДР я не знайшов ні зони дії знаку 5.70, ні умов його встановлення - може хтось бачив, де обумовлюється встановлення цього знаку?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
58 минут назад, jack74 сказал:

ну бо типу тебе мусять по закону попереджати, що тебе знімають.

Знімають не тебе, а магазин, а це громадське місце. Так що, не факт що мусять...

Опубліковано

Вчора їхав маршрутом Ягодин-Ковель Луцьк. Знаків з намальованою камерою поставили багато. Є знаки просто з камерою,а є знаки з камерою і зоною дії(600м,750м і т.д.). В Ковелі на об'їзній стояли поліцаї на узбіччі з проблисковими маячками і "феном". І шо ви думаєте вантажівка не попалась?
Так шо походу трукамів вже більше 25-ти.

• Дякую! 1
Опубліковано
12 хвилин тому, zaHARE сказано:

Так шо походу трукамів вже більше 25-ти.

це з чого такий висновок? З кількості знаків?

Опубліковано
5 минут назад, jack74 сказал:

це з чого такий висновок? З кількості знаків?

З того шо на мапі нанесені точки де з 8-го жовтня почали  використовувати трукам. А вчора трукам був у Ковелі.Я не думаю,що зняли трукам з траси і дали на день в Ковель. Тому роблю висновок,що їх кількість вже збільшилась,як поліція і обіцяла. Тільки цього вони вже не анонсують.

Опубліковано
18 хвилин тому, zaHARE сказано:

З того шо на мапі нанесені точки де з 8-го жовтня почали  використовувати трукам. А вчора трукам був у Ковелі.Я не думаю,що зняли трукам з траси і дали на день в Ковель. Тому роблю висновок,що їх кількість вже збільшилась,як поліція і обіцяла. Тільки цього вони вже не анонсують.

Ковель є позначений на тій мапі.

Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, zaHARE сказано:

З того шо на мапі нанесені точки де з 8-го жовтня почали  використовувати трукам. А вчора трукам був у Ковелі.Я не думаю,що зняли трукам з траси і дали на день в Ковель. Тому роблю висновок,що їх кількість вже збільшилась,

ну, взагалі-то, Ковель, а конкретно саме "об'їздна", по який ти, пишеш, їхав, входить в трасу М-07 "Київ-Ковель-Ягодин", яка й вказана на мапі і в табличці

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

ну, взагалі-то, Ковель, а конкретно саме "об'їздна", по який ти, пишеш, їхав, входить в трасу М-07 "Київ-Ковель-Ягодин", яка й вказана на мапі і в табличці

А,точно,щось не додивився))) Думав тільки "бетонку" контролюють. 

Опубліковано
14 часов назад, Віталій СК сказал:

практично це я і мав на увазі, і порушують обмеження не лише наші

я теж, як вперше потрапив за кордон (і не тільки Польща) думав, що там всі строго дотримуються швидкісного режиму, але, по факту, знижують швидкість до дозволених, наприклад 40 км/год, тільки у місцях фотофіксації.

звичайно там не літають 120+ як у нас, але і не сліпо дотримуються коли ідеальна дорога, хати десь за метрів 200 від дороги, а обмеження 40 км/год.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Не знаю куди писати, сюди, в автобидло чи в позор України. Горохів, дохрельйон бабла вклали в ремонт дороги і ось що з нею зробили. Через зиму буде яма на ямі! Питання: для чого таке робити???

received_321279188668371.jpeg

Опубліковано (змінено)
1 час назад, Ha3aP сказал:

Не знаю куди писати, сюди, в автобидло чи в позор України. Горохів, дохрельйон бабла вклали в ремонт дороги і ось що з нею зробили. Через зиму буде яма на ямі! Питання: для чого таке робити???

received_321279188668371.jpeg

Для того,щоб "розпилити бабло".Тих,хто відповідає за неї,не цікавить якість роботи.Це ж ясно і так...

Змінено користувачем Штекер36
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

хто знає,що сталося на автомийці на Набережній,де найсмачніша кава?

вже відомо

7F201511-71BF-4F42-AEE9-FB0FE10266F4.jpeg

Змінено користувачем paksivatova
Опубліковано
1 хвилина тому, Vikvik Mawr сказано:

Дааа.....

Почалося, а було таке тихеньке містечко...

Почалось те що не закынчувалось?)
а взагалы це б   в новини...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...