Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

sirgo,ти блін як титанік тонущий знімав

Ну звиняйте, дорога була важкувата. А їхати і разом знімати теж не крепко виходило.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пішов сьогодні зранку в гараж, думав виїду, покатаюсь по справах, а тут весь кооператив перетворився на "могильник", а поодинокі власники на його відвідувачів:

post-5408-0-27228300-1363449458_thumb.jppost-5408-0-37676300-1363449462_thumb.jppost-5408-0-85815700-1363449469_thumb.jppost-5408-0-95234700-1363449477_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, схоже, що наші гаражі в одному кооперативі)))

Виїзд до центральної доріжки сьогодні розчистив, а далі сил не вистачило :0152:

Кажуть, вирішувалось питання, щоб трактором прочистити хоча б центральні проїзди.

Завтра піду подивлюся, як там...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мдя...Покатитися покатався, а от вже в гараж "підпихали"....Ледь заїхав.

А вночі мені на Трускавець, хоч і позашляховиком, але всеодно якось так...неспокійненько...

Не знаю чи правда, але інфа що трасси перекриті.

Правда. Багато в яких місцях перекрита. Але зараз як би в напрямку Дубно-Львів/Львів-Дубно розблоковано.....Моя поїздка з тих же причин перенеслася на сьогодняшню ніч...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, схоже, що наші гаражі в одному кооперативі)))

Виїзд до центральної доріжки сьогодні розчистив, а далі сил не вистачило :0152:

Кажуть, вирішувалось питання, щоб трактором прочистити хоча б центральні проїзди.

Завтра піду подивлюся, як там...

А куди сніг дівав? Бо минулого замету такі вімніки мені накидали, що довелося потім його вигрібати і "вумніка", і сніг на дорогу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А куди сніг дівав? Бо минулого замету такі вімніки мені накидали, що довелося потім його вигрібати і "вумніка", і сніг на дорогу!

Згоден, таких "вумніків" вистачає... Але можу запевнити, що на мене жоден з сусідів ніколи не ображався. Більше того, так як для того, щоб машина заїхала чи виїхала з гаража, потрібно місця більше, ніж просто відкрити двері, то мимохіть повідкидав сніг і від сусіда навпроти.

А сніг відкидав між гаражами (добре, що між ними проміжки є), та на дах гаража (свого, а не сусідського :_02: ).

Змінено користувачем S-driver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки приїхав зі львова автобусом. виїхав о 13.30. водій поїхав трасою київ - чоп. вся траса заставлена фурами. пів години їде, пів години стоїш. за бродам в сторону києва ситуація менш складна але дорога засніжена. якщо вирішили їхати будьте максимвльно обережні і не женіть.

фото десь між 18-19 зроблено.

post-18088-0-44347200-1363468359_thumb.jpg

post-18088-0-44347200-1363468359_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто їздив на Рівне,як дорога?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі слів людини яка пробула у сніговому полоні 12 год на трасі Луцьк=Володимир-Волинський.

Автобус виїхав із Луцька о 14 год, водій погодився їхати, останній рейс був о 10 год (про нього далі).

Проблеми почалися після Торчина. Люди почали дзвонити і просити порятунку в нашого мчс десь о 17 годині. На що чули коментарі "чого ви туди поїхали...". Десь о 21 годині ночі з"явилось мчс, смикнуло той автобус і поїхали далі!?

Була техніка МЧС яка їздила без тросів!?

Саме цікаво - кого рятують із полонів!

Два авто митників що були ззаду автобуса із 40 ! людьми з малими дітьми, такий снігоприбирач роторний витягнув і вони за ним поїхали мимо автобуса який був у снігу. Ще за якоюсь крутою іномаркою прибув теж якийсь тягач з лебідкою, зачепив в потягнув.

В тому автобусі був військовий який дзвонив знайомим військовим, виявляється у військових є техніка на балансі (мабуть залишки від СРСР), що забрала би людей і через поля вивезла. Так її і не побачили.

А найбільше проблем і заторів робили "щирі українці", що пробували прорватися швидше інших, підрізали і тут же заривалися створюючи пробку.

Таким чином, цей автобус добрався до Губина, за 20 км від Володимира-Волинського, і все!

Виявляється там же стояв автобус, що виїхав із Луцька о 10 годині! бо на дорозі поперек лежала перекинута фура, яку за цей весь час ніхто не прибрав. Десь о 3 годині МЧС привезло чай із булочками, і майор усім розповідав, що чай він робив за свої кошти! бо держава грошей на це не виділяє. Чесно скажу - дякую, що привіз.

В результаті автобус прибув у Володимир-Волинський біля 5 години ранку, добираючись 15 годин. Єдине, що люди перебуваючи в тому сніговому полоні гуртувались, чоловіки проявляли себе мужньо, виштовхуючи по мірі своїх сил автобус і поверталися синіми від вітру та холоду.

З цього всього постає питання - автостанція думає тільки про гроші які вона отримує із продажу квитків, і на пасажирів їй начхати? Та фура лежала давно, а автобуси відправлялися в рейси. Просто деякі рейси були з луцькими водіями і вони не хотіли їхати в рейс. Мабуь боялися повернутися.

МЧС не володіла ситуацією на трасі, тільки після дзвінків з вказуваням місця розтащування прибувала техніка і витягувала.

Цікаво, скільки проплатили ті митники.

via facebook

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По К1 мультик смотрю Простоквашино - цитата: "У нас зимой погода и дорога такая, что и ездовые академики бывают, сам видел"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто їздив на Рівне,як дорога?

Вчера ездил в Ровно. Самый плохой участок дороги возле Луцка, 40км/ч трясёт на ледяной гармошке капитально. За Звиривом уже ровнее и можно ехать 60, дальше на границе областей дорога заметно улучшеается, и чем ближе к Ровно, тем лучше, даже чистый асфальт. За 1,5 часа доберётесь.

ПС. Кстати в Ровно снега выпало раза в 4 меньше чем у нас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогу на Нововолинськ почистили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю, як це прокоментувати...

http://dr-sushnjak.livejournal.com/207805.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю, як це прокоментувати...

http://dr-sushnjak.l...com/207805.html

Міліціонер - це не лікується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив вчора за Любомль. Відрізок Ковель-Любомль чиститься, дорога хороша, лише місцями були пробемні ділянки. Досить багато техніки працює, до вечора навіть обочини переважно скрізь були почищені, але там і заметів серйозних не було.

Найгірша ділянка з Луцька до Переспи, особливо відрізок між Козином і Кременцем. Там і асфальту вже майже не лишилося, і нарости льоду. Їхати жахливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

15.03.2013. Траса Івано-Франківськ - Коломия.

haf0F.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото не спини, не дай по морді!?..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому, поїзду?

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому, поїзду?

:_07:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, де ти поїзд побачив? На смузі зустрічного руху (див. кадр на 4с і на 22с)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, все в нас робиться через ЖО - навіть дороги якщо і чистять - то все рівно через оте саме місце.... це ж створення аварійної ситуації на 100500 відсотків....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VaLeRa, так я ж і кажу: ото не вийди, не дай по морді. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...