Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

На машині.... На роботу.... Я ледве двері хати відчинив)))) Глибина снігу 67см)))) Ото намело))) Весна, посони)

Змінено користувачем LinerLutsk
Опубліковано

Попробував поїхати на роботу машиною .... 2 години з лопатою.

Це ще не так страшно,сніг ще м"який, а от коли він зсядеться і замерзне, от тоді буде весело :0148:

• +1 1
Опубліковано

читаю тут пости деяких людей які пишуть про роботу дорожників... це бред такий що навіть читати не хочеться... цікаво хто з дорожників думав що зимою не буде снігу ? покажіть мені пальцьом такого чоловіка... дорожники працюють щодня... але не завжди вистачає дизпалива для своєчасної очистки від снігу. і це не вина дорожників... це вина держави яка не виділила грошей на 10-денний запас палива. якби ви хоч 1 день попрацювали у дорожній організації ви б зрозуміли у чому суть проблеми... а розсуждати всі герої і умніки

Опубліковано

Саме цікаво, що дороги замело, а моя машина під під'їздом стоїть гола. Ось це за вікном вітер!

а в мене навпаки....в дворі лише моя стояла заметена...одні дворнікі торчали....

Опубліковано

Dream, вчора зранку вже не було білетів( буду пробувати автобусом. Хтось в курсв чи резервують на стрийській білети?

Опубліковано

Хто підкаже, як краже виїхати на трасу "Київ-Варшава"? Через Оконськ чи через Маюничі? І яка взагалі дорога до Колок?

Опубліковано

ДУБЛЬ ДВА!

читаю тут пости деяких людей які пишуть про роботу дорожників... це бред такий що навіть читати не хочеться... цікаво хто з дорожників думав що зимою не буде снігу ? покажіть мені пальцьом такого чоловіка... дорожники працюють щодня... але не завжди вистачає дизпалива для своєчасної очистки від снігу. і це не вина дорожників... це вина держави яка не виділила грошей на 10-денний запас палива. якби ви хоч 1 день попрацювали у дорожній організації ви б зрозуміли у чому суть проблеми... а розсуждати всі герої і умніки

та ти що?! неумнік?! мож нам поплакати і пошкудувати їх бідних?! І ще й скинутись, щоб їм не так гірко сиділося на дупі?

В колеги по сусідству дорожник живе, який працює водієм на спецмашині, тій, що пісок розкидає і сніг грібе. Так от він (колега) не раз розповідав, що як тільки сніг випадає, то той дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе!

Якби ми попрацювали в дорожній організації, то зрозуміли б проблеми?! А ДЕ проблем нема? Всюди є! Але для них сніг - це не проблема, це ЇХНЯ РОБОТА! Якщо я на роботі не зможу виконувати свої обов'язки, то я нафіг такий не буду потрібен, і ніхто мені платити не буде за те, що я сиджу на дупі і плачу.

• +1 1
Опубліковано

2 Саня

Краще три.

Дороги в напрямку Ковеля і далі, Рівне, Львова, Маневич і бетонка, дороги першої категорії, відповідно вони будуть чистить в першу чергу,

Опубліковано

сусід на Авео спробував виїхати зранку, сів. прийшлось йти на підмогу. ось так в дві лопати за півгодини і виїхали.

Інший сусід на перпендикулярній вулиці свій Черрі Тігго покинув в снігу

Опубліковано

833669.jpg

15 марта

ФЕДОТ

Ожидается последняя оттепель. Пословица "Федот, да не тот" применяется к этому дню, когда вместо оттепели случается мороз. На Федота снежный занос - долго травы не будет. Ни в марте воды - ни в апреле травы.

Опубліковано
дорожник з самого ранку вже додому під'їзджає і мінімум три каністри пре до себе!
І я ж за це плачу податки. Чому в мене відчуття того, що мене на*обують?
Опубліковано

Ми багато з чого платим податки, а взамін не отримуємо того що має отримувати, ні освіти ні лікування і т.д.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...