BACbOK Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:13 #201 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:13 Читаю цю темку з самого початку. Не відписував тут, оскільки з легендарним Мазафакою справ не мав.Чотири сторінки постів, а чуваку не доходить. Пан Федорчук вказав ще і інший ресурс на якому Мазафака на*бав людину, і на суму більшу, ніж топікстартера з Рівного.От мені цікаво, як цього чувака ще ніхто не зловив? Такими справами можна догратися до того, що потім на ліки прийдеться заробляти...От в мене конкретне запитання до Мазафаки, а то він постійно якось "спригує" в інше русло про честь там, гідність і.т.:Коли ти повернеш гроші людині, яку ти на*бав? Конкретні сроки.А то позориш і форум, і, в принципі, наше місто.
Tarzanych Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:20 #202 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:20 Та ладно, він зараз все одно знову буде казати про те, що конкретні строки він озвучить тільки для людей, з якими мав діло, і більше нікому Тут вже тільки один вихід - повернути гроші силою
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:24 #203 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:24 тут був матти я бачу взагалі страх потєряв ти собі тут позволяєш таке гнати на нівчом не винну перед тобою людинута хто ти такій судячи по тобі десь так тобі років 14-15 і ти повністю тупий або ти гопота безмозгларозмову взагалі вести не вмієш наклав матів і притих це всього лиш гнилий базар на який ти здатний в свому житті знай я незахищаю чиїхось інтересів просто за таке можна реально отримати, а ти взагалі не боїшсяшо поставлю я твій IP на обл розп і зафіксу вплодь до ветки канализації ветки комутації приплива і отплива сигнала і до джерела виходу IP і так чоловік з десять завітаєм до тебе от тоді й побачим чи ти справді модний такий чи ти просто сховаєшся в куточок як паршивий слизнячок
voldf Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:27 #204 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:27 Mazafaka, якщо ти такий правильний, чесний і крутий - то в чому проблема повернути неповних чотири сотні гривень, які ти винен? Зроби це - і цим самим все докажеш краще, ніж кілобайти пустого срача в топіку. До моменту, коли ти це зробиш - всі мають повне право вважати тебе малопорядним фуфломьотом.Ярчику, справа не в чотирьох сотнях, та й не одному йому він винен.
voldf Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:40 #205 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 07:40 В мене таке враження що Mazafaka просто надіється що це все замнеться з плином часую і саме на це він надіється, відтягуючи постійно час. так, я згоден, в мене документів що підтвержують факт боргу Гріши мені грошей нема, але є свідки та і ОТА ЧЕСНІСТЬ з якою виставляє себе Mazafaka хоч для нього щось означає?? чи то просто флуд щоб відмазатись від відповідальності?
Zheny@ Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:03 #206 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:03 sanches, чув слово "передоплата"?
hunter Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:04 Автор #207 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:04 ну що не розумыэш Мазафака реально круто заробляэ...але суми що тут були озвучені просто над реалнв для нього щоб відати.))
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:11 #208 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:11 sanches, чув слово "передоплата"?чув і тому через нього багато кідолово зявилось а ви таке слово як завдаток чули воно більш надійніше
Zheny@ Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:22 #209 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 08:22 передоплата - у фірм, завдаток у фізичних осіб. Все я в курсі.
Fedor4uk Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 09:24 #210 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 09:24 люди навіщо все так ускладнювати, і нікого будь-ласка не винуйте самі ви у всьому винуватіне дарма є така приказка: доверяй но проверяй, ви хоч маєте хоть якусь клепку в головіви хоч знаєте що поштові відправлення від зовсім незнайомих для вас фізичних осіб є найбільш вірогідним кідаловом серед усіх іншихя так розсміявся як це читав, і неможу собі уявити як можна перерахувати гроші не побачивши товар, тож можуз певненістю сказати забутьте про гроші і товар запийте холодною водою і шукайте вітра в полі бо гроші вам думаю вже ніхто не вернеі не вважайте це за образу але скажу на останок вам одне:наївний лох це інструмент в руках хитрої людини і поки вони будуть існувати то так зване кидалово буде процвітатиі ще одне хочу вам сказати інтернет ресурс за таких дєятєлів відповідальності не несето ніяка міліція вам не поможе, це всерівно що ви відправили гроші на благочинність адже у вас немає ніяких нормативно-правових документів щоб засвідчували про покупку товаруУдачі вам !!!І не попадайтеся на гачок !!!РЖУ НИМАГУ. Це ти напиши всым користувачам на аукцыонах - що вони лохи.
MrSAGEM Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 09:54 #211 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 09:54 РЖУ НИМАГУ. Це ти напиши всым користувачам на аукцыонах - що вони лохи. ага, і ті що купують в інтернет магазинах... ... як вони так можуть? ...
Master Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 14:12 #212 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 14:12 ти я бачу взагалі страх потєряв ти собі тут позволяєш таке гнати на нівчом не винну перед тобою людинута хто ти такій судячи по тобі десь так тобі років 14-15 і ти повністю тупий або ти гопота безмозгларозмову взагалі вести не вмієш наклав матів і притих це всього лиш гнилий базар на який ти здатний в свому житті знай я незахищаю чиїхось інтересів просто за таке можна реально отримати, а ти взагалі не боїшсяшо поставлю я твій IP на обл розп і зафіксу вплодь до ветки канализації ветки комутації приплива і отплива сигнала і до джерела виходу IP і так чоловік з десять завітаєм до тебе от тоді й побачим чи ти справді модний такий чи ти просто сховаєшся в куточок як паршивий слизнячокти мені ще п..тут. то зловлю. машонку на голову натяну!!!
Sub_Sys Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 16:25 #213 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 16:25 Повернімось до теми
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:03 #214 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:03 ти мені ще поговори тут. то зловлю. машонку на голову натяну!!!ти дурко сьорбало завали а то лікарняні ліжка тебе щиро візьмуть в свої обійми
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:10 #216 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:10 люди навіщо все так ускладнювати, і нікого будь-ласка не винуйте самі ви у всьому винуватіне дарма є така приказка: доверяй но проверяй, ви хоч маєте хоть якусь клепку в головіви хоч знаєте що поштові відправлення від зовсім незнайомих для вас фізичних осіб є найбільш вірогідним кідаловом серед усіх іншихя так розсміявся як це читав, і неможу собі уявити як можна перерахувати гроші не побачивши товар, тож можуз певненістю сказати забутьте про гроші і товар запийте холодною водою і шукайте вітра в полі бо гроші вам думаю вже ніхто не вернеі не вважайте це за образу але скажу на останок вам одне:наївний лох це інструмент в руках хитрої людини і поки вони будуть існувати то так зване кидалово буде процвітатиі ще одне хочу вам сказати інтернет ресурс за таких дєятєлів відповідальності не несето ніяка міліція вам не поможе, це всерівно що ви відправили гроші на благочинність адже у вас немає ніяких нормативно-правових документів щоб засвідчували про покупку товаруУдачі вам !!!І не попадайтеся на гачок !!!РЖУ НИМАГУ. Це ти напиши всым користувачам на аукцыонах - що вони лохи.там предоплата не повна до твоєї уваги
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:26 #217 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:26 для покращення ситуації пропоную скласти таблицю чи список, кому і скільки винен мазафакащоб була видна уся картина про цього тіпа для подальших дій
solnishko Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:49 #218 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:49 ти мені ще попізди тут. то зловлю. машонку на голову натянути дурко сьорбало завали а то лікарняні ліжка тебе щиро візьмуть в свої обіймиаут....дєйтвітєльно, мужскій разгавор........далі по плану: "пашлі вийдєм?" і "за базар атвєтіш" тема стає культовою
Luychi Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:55 #219 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 17:55 ти мені ще попізди тут. то зловлю. машонку на голову натяну ти дурко сьорбало завали а то лікарняні ліжка тебе щиро візьмуть в свої обійми аут....дєйтвітєльно, мужскій разгавор........далі по плану: "пашлі вийдєм?" і "за базар атвєтіш" тема стає культовою Тань, і що ми тут робим? Таких "високих розмов" нам нє панять.
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:02 #220 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:02 ти мені ще попізди тут. то зловлю. машонку на голову натяну ти дурко сьорбало завали а то лікарняні ліжка тебе щиро візьмуть в свої обійми аут....дєйтвітєльно, мужскій разгавор........далі по плану: "пашлі вийдєм?" і "за базар атвєтіш" тема стає культовою Тань, і що ми тут робим? Таких "високих розмов" нам нє панять. шо ви дєвчонкі погнать з нас рєшили милости прошу веселіше буде тільки мене от тут геть дуріком не виставляйте спочатко прочитайте усі мої повідомлення у цій темі а потім вже рішайте хто тут ідіот
Shraick Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:14 #221 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:14 шо ви дєвчонкі погнать з нас рєшили милости прошу веселіше буде тільки мене от тут геть дуріком не виставляйте спочатко прочитайте усі мої повідомлення у цій темі а потім вже рішайте хто тут ідіот sanches видихай... Мазафакеру: Чувак, вже ніхто не сумнівається шо ти тут самий чесний і порядний, тільки ти один змошеш прискорити закриття цієї теми, ощаслив нас...
marko Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:47 #222 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 18:47 флейм флеймом ,но за мат Master читає днів 20 . sanches від твоїх постів очі зламати можна
sergmaestro Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 19:06 #223 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 19:06 2 sanches з жінками/дівчатами краще не сварись, а то їх і так мало на борді + вони ж "розмальовують наші сірі будні кольоровими барвами"
sanches Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 20:37 #224 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 20:37 2 sanches з жінками/дівчатами краще не сварись, а то їх і так мало на борді + вони ж "розмальовують наші сірі будні кольоровими барвами" ну да дійсно твоя правда, краще будем мирно співіснувати
MrVes Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 21:17 #225 Опубліковано 11 Серпня, 2010 в 21:17 Ще раз відпишусь в темі, хоч вона не стосується форуму і не стосується мене особисто.Бень Сергей Александрович, г. Павлоград. Сума 1445 грн. Повернеш?Аккаунт Mazafaka на Аукро http://aukro.ua/show...?search=maksuxaПерший відгук від користувача "ben5ben (19) (Покупатель) Отрицательно Чтв 06 Май 2010 21:00:31 1020195880 -Продавец мошенник и вор. Лот мной был оплачен. После этого продавец отключил телефон и не выходит на связь."Нічого не нагадує?А звідкіля взагалі інфа, що це наш орел?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.