Перейти до змісту

iPhone такой iPhone

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

начну с одной картинки, которую я просто не мог не запостить. после перехода на 3GS, я старый 2G аппарат положил на полочку для экстренных случаев. подзаряжаю изредка, когда сам выключается. а вот и период этого "изредка" :

post-32-1279359917,99_thumb.jpg

почти 9 дней без зарядки, 35 минут разговора и еще процентов 25-30 батареи осталось (то есть протянет до 11 дней в сумме). и это 2G, которому больше двух лет, использовался очень активно, то есть какой-то ресурс батареи уже был съеден.

• Відповідей 201
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

давно планую собі купити яблофон але все грошей не назбираю ..... основне викоритання в мене його буде це музика і дзвонити так як це все ж таки напів айпод і звук в харошій гарнітурі просто супер (перевіряв ))) )

Опубліковано

Це айпод напівайфон))

Мені він подобається тим, що ним просто приємно користуватись і все, що хочеться, там завжди під рукою.

А скрін ніфіговий, не знав, що він так аццкі тримає.)

Опубліковано

быстрее всего убивает батарею к сожалению GPS (часа 3 на 3GS), следующий на очереди инет по 3G, чуть меньше кушает инет по edge (часов на 7 хватает), а вот с wifi полный шоколад - лично засекал 9 часов, правда в зоне с отличным покрытием

кстати, тело из первого топика все еще живо. аптайм 10 дней, остаток заряда ~16%

Опубліковано

ага-ага :D "Говна не роблять"... http://www.infox.ru/hi-tech/communication/2010/07/15/Apple_gotova_obyasni.phtml

і як в одній темі тут на форумі влучно написано:"апарат на якому можна запустити тільки одну программу це гімно ІМХО і яж ніяк його смартом чи комунікатором не назвеш." ©

Опубліковано

це железо і поломки/глюки були і будуть незалежно від його вартості, а навіщо купувати 4-у серію коли є провірена потом/часом 3-я :rolleyes:

Опубліковано

ага-ага :D "Говна не роблять"... http://www.infox.ru/hi-tech/communication/2010/07/15/Apple_gotova_obyasni.phtml

і як в одній темі тут на форумі влучно написано:"апарат на якому можна запустити тільки одну программу це гімно ІМХО і яж ніяк його смартом чи комунікатором не назвеш." ©

насчет iPhone4 - прокол с этой антенной, конечно, получился эпический.. аналитики уже насчитали 250 мегабаксов потерь. временно решается этим "бампером", есть мнение, что apple будет плавно заменять телефоны, а новые уже выходят без этой проблемы. частичное решение есть в прошивке 4.0.1 и будущей 4.1

а во по поводу многозадачности чел не прав - запускаю массу софта, главное чтобы памяти хватало. переключаться тоже удобно, не жалуюсь. причем, Backgrounder работал и на 2G с прошивкой 2.1. а на 3.1.3 @ 3GS вообще шоколадно - в фоне крутится Monkey Island 2, iGo8, органайзер, Palringo (msn+icq) и еще масса свободной памяти :ok2:

то, что в базе не было многозадачности до iOS4, конечно, минус. но айфон - тело для энтузиаста. первым делом джейл, и потом становятся доступны все возможные свистелки и перделки, коих уже под 200 тысяч только официальных, а сколько еще тех, что не пролезли на айстор и известные репозитарии..

Опубліковано

Бесполезно доказывать что-либо людям, которые никогда не держали апарат в руках. Они прочли пару статей и тут же сформировали свое мнение, что это "гавно" и вопят об этом на каждом углу :angry2: Те же, кто апаратом пользуется - вполне сибе довольны :friday:

Опубліковано

Так. На моєму HTC Desire GPS батарею з"їдає за годин 4-5.

Цяцьки ці гарненькі, але в щоденному активному використанні не досить зручні і практичні. Тут робочу конячку треба. А такі апарати для більш спокійного використання.

Зараз днів 10 намагаюсь налаштувати, підібрати оптимальний софт. Жаль, що під Андроід ще програм не так багато якісних.

Опубліковано

tim, если говорить о винмобиле в общем, как о рабочей лошадке, то да - у меня постоянно в бардачке валяется "пони" ASUS P526, который не жалко уронить или утопить. но вот время холодного старта GPS на нём таки удручает - до минуты (при обновленной базе для aGPS). на iPhone GPS стартует практически моментально :ok2:

если о Android, то в руках не держал. как-нить поставлю его на iPhone 2G и оценю все прелести

Опубліковано

Android вартий того, щоб його пощупати. В мене немає жодного бажання перейти з Android на iPhone, WM або Symbian (користувався всім, порівняти маю з чим).

Опубліковано

Android вартий того, щоб його пощупати. В мене немає жодного бажання перейти з Android на iPhone, WM або Symbian (користувався всім, порівняти маю з чим).

Згоден, яблокі працювали завжди без претензій, але оце їхнє підклей пластирем низ, щоб нормально звонити + не нарощування потужності - це просто гасить бажання.

Зараз думаю для проби відроїд 2.1 з бюджетних машинок, а далі або Samsung GT-i9000 або HTC Desire чи щось аналогічне з >500 ОЗУ і проц не нижче 1000. Але айфон 2Г залишу теж :rolleyes:

Опубліковано

ЗІ вражає :ok2:

согласен :ok2: и еще раз убедился в своем выборе. прошивка 3.1.3 и весь софт на 3GS просто летает, особенно виден контраст после старого 2G. сравнить можно с WinXP, который у меня стоит на Core2Quad @ 3000 с четырьмя гигами памяти :smile3:

Опубліковано

О, а тут троха холіварчик.)

Хороші аргументи. Купа чудових девайсів, дві чудових операційних системи, цілий справжній культ - це все ніщо, а головне, що там при певних обставинах куйовий прийом, ага. Адекватні рібята.)

Да, і робити висновки по чиїхось недалеких статтях теж досить грамотно. Пєшитє єсчьо, а я за попкорном.

Опубліковано

в принципе у любого телефона есть зона, которую не стоит закрывать рукой, но в 2G/3G/3GS это практически незаметно, разве что ближайшая сота далеко, а абонент и встал неудачно, да еще и рукой антенну закрыл. вот о чем думали инженеры Apple делая в 4G антенну в виде открытого диполя - мои познания в радиоэлектронике протестуют против такого подхода, но что сделано, то сделано. imho, слишком уж много истерии вокруг этого бага, особенно раздуваемого конкурентами :smile3:

Опубліковано

До речі, на рахунок статті про смертельну хватку по посиланню.) Версії iOS 4.1 на сьогоднішній день не існує. Принаймні, поза межами будівлі, де розробляють цю операційну систему. Якщо я зараз скажу, що з цього випливає, що автор статті - мудак, а уся стаття - брехня і наклеп, то поступлю десь так само, як і ті, хто смертельною хваткою вчепився в одну граблю і намагається роздути з неї бознащо. А це всього лиш опечатка. Ну, або автор статті - повний дилетант у галузі айті, якщо він такі речі плутає.

Опубліковано

Yuraul, версия 4.1 beta существует еще с середины июля, а буквально вчера выложили и 4.1 beta2. до релиза еще далеко, если ты об этом

Опубліковано

кстати, кто использует какой мультитаскер для Iphone? просто Backgrounder, а может в связке с Proswitcher или Kirikae? есть еще расхваленный Multifl0w, но он платный. кто-нить пробовал его? мой выбор на данный момент : Backgrounder + ProSwitcher, тем более обновленный B/G стал чуть стабильнее.

Опубліковано

Так, я про те, що до реліза ще далеко. Критикувати бети не дуже адекватно. Вони на те і бети.)

Я використовував Backgrounder+Kirikae у третій прошивці, а на четвертій пробував використовувати "рідну" фічу. Але мене щось дуже не радує швидкість роботи 4-ї осі на моєму апараті. Тому зараз знаходжусь у пошуці: чи то ставити офіційну прошивку з відключеними новинками, чи оптимізований кастом, чи назад на третю. :unsure:

А тандем Backgrounder+Kirikae був просто супер.) Тільки от шейк довелось відключити, а то багато знайомих дуже любили при зустрічі зі мною бавитись у Flick Fishing і ця зараза постійно спрацьовувала.) До речі, двоє після цього купили собі айфон. :smile3:

Опубліковано

кстати, кстати. советую попробовать такой мультитаскер как Circuitous. он есть в Cydia и Rock, бесплатный. немножко напомнил старый symbian, но по наворотам и удобству не уступает связке backgrounder + proswitcher, памяти кушает субъективно меньше

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...