Перейти до змісту

Баги и глюки

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 530
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Не дає відправити "жалобу" (укр. - "скарга") видає:

Warning: require_once(/extensions/reportPlugins/mudd_report.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /applications/core/sources/classes/reportNotifications.php on line 290

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/extensions/reportPlugins/mudd_report.php' (include_path='.:/usr/local/share/pear:/ips_kernel/') in /applications/core/sources/classes/reportNotifications.php on line 290

• Адміністратори
Опубліковано

З Українською після апгрейду проблеми. Переклад проводився власними силами. Відповідно і баги.

Офіційного перекладу нема :(

Опубліковано
При спробі перейти в розширений режим написання ПП сторінка теми просто обновляється.

Опера 10.63

Та ні все гуд працює. Пробував отправляє нормально. Опера 10.63 скін IP.Board 

Опубліковано

З Українською після апгрейду проблеми. Переклад проводився власними силами. Відповідно і баги.

Офіційного перекладу нема :(

Пропоную допомогу із перекладом. Хоч і не філолог. Спільними зусиллями поборемо. Деталі в приват.

Опубліковано

При будь якому переході чи то по посиланню чи при переході на наступну сторінку постійно викидає з профіля й просить увійти у систему...

Це просто абзац якийсь...

Опубліковано

Можно восстановить вот эту функцию, которая была и работала совсем недавно?

Из ПМ при нажатии New Posts теперь переходит на новые посты форума, а не список новых юзеров - гуд :)

Опубліковано

Можно восстановить вот эту функцию, которая была и работала совсем недавно?

Из ПМ при нажатии New Posts теперь переходит на новые посты форума, а не список новых юзеров - гуд :)

Зараз це все добро переходить в список нових форумів юзерів...

І приходиться споглядати ось таке:

увага! ненормат. лексика

post-8000-097494100 1288193301_thumb.jpg

Опубліковано

Респкт розробникам, видно що борда зара підшаманюється але зробіть першим ділом Сьогодні червоним бо ніх не ясно шо читав шо ні )Дякую

Опубліковано

Не працює редагування повідомлень.... :(

може тільки в мене

A u sure?

Оце (виділене) я побачила, коли натиснула: створити відповідь.

Показую, що бачу я

(може тільки в мене натиснула по-приколу, щоб спробувати, чи дійсно не працює. Я цього в себе не бачу.)

Подивилась Вашу картинку ще раз.

Ви ж також не бачите нової редакції.

Її видно лише в цитаті.

може тільки в мене

Опубліковано

Коли з нових публікацій переходити на останнє повідомлення - переходить на якесь одне (завжди те ж саме) середнє повідомлення, навіть тоді коли нові вже на іншій сторінці. :unsure:

Опубліковано
Не працює редагування повідомлень.... :(

Уже працює :)

t0rik, а можливо прибрати напис сьогодні біля ніків користувачів які присутні на форумі або в скільки год переглядали тему.?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...