MOTOROLLLA Опубліковано 1 Березня, 2015 в 09:09 Автор #1726 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 09:09 а мені подобається сам процес готування - то підсипав щось, то помішав... Повезе комусь
Zefirka Опубліковано 1 Березня, 2015 в 09:15 #1727 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 09:15 а мені подобається сам процес готування - то підсипав щось, то помішав... от саме зараз доварюю "гречку з овочами", головне зловити момент коли вода вже википіла але ще не почало пригоряти так в мульці можна без проблем відкривати кришку і робити всьо шо надо хоч підсипай, хоч мішай принаймі у мене з редмондом так
Mykola81 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 09:43 #1728 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 09:43 а мені подобається сам процес готування - то підсипав щось, то помішав... от саме зараз доварюю "гречку з овочами", головне зловити момент коли вода вже википіла але ще не почало пригоряти А тут не треба ловити --- поставив таймер і все . Або є режим "гречка" Ну і підсипати теж можна скільки завгодно =)
Natalia Blagovirna Опубліковано 1 Березня, 2015 в 15:53 #1729 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 15:53 Голубчики в мульті....ням-ням
xforester Опубліковано 1 Березня, 2015 в 16:00 #1730 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 16:00 Будуть налисники з сиром та курагою та родзинками, зі сметанкою...... Як раз зараз дівчата на кухні крутять.
Garfild Опубліковано 2 Березня, 2015 в 14:50 #1731 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 14:50 вчора ходили до бабусі мого чоловіка на обід ( бабусі 91 рік ) , так вона вирішила нас побалувати і приготовила смааааачненьку їжу : відварна картопля , салатик і Konigsberger klopse - це щось подібне до наших тюфтельок в соусі, буде у когось бажання, то можу написати рецепт, а на десерт ванільний пудінґ ( також приготовлений бабусею ) і клубнічний соус ( куплений ).
Mykola81 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 16:51 #1732 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 16:51 Суботній гуляш сподобався , вистачило на 5 порцій , пробував з гречкою , рисом , макаронами і картоплею . Вирішив повторити , тільки курячий то цьому рецепту Вже завантажив в мультиварку , можна відпочивати
konva Опубліковано 2 Березня, 2015 в 17:52 #1733 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 17:52 Garfild- тобі з бабусею повезло, в 91 рік і ще хочеться готувати так. моїй свекрусі 75, а готує- картопля варена,картопля жарена.по темі-горохове пюре з часниковими грінками.
Garfild Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:01 #1734 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:01 дякую , дійсно повезло , але всеодно їй важко , тому і готує рідко...
Zefirka Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:08 #1735 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 18:08 вчора ходили до бабусі мого чоловіка на обід ( бабусі 91 рік ) , так вона вирішила нас побалувати і приготовила смааааачненьку їжу : відварна картопля , салатик і Konigsberger klopse - це щось подібне до наших тюфтельок в соусі, буде у когось бажання, то можу написати рецепт, а на десерт ванільний пудінґ ( також приготовлений бабусею ) і клубнічний соус ( куплений ). Мені, будь ласка, рецепт ото "чуда-юда", що подібне до тефтельок )))
Tanichka Опубліковано 2 Березня, 2015 в 19:16 #1736 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 19:16 Горшечки з грибами та картоплею під твердим сиром
Garfild Опубліковано 2 Березня, 2015 в 20:55 #1737 Опубліковано 2 Березня, 2015 в 20:55 вчора ходили до бабусі мого чоловіка на обід ( бабусі 91 рік ) , так вона вирішила нас побалувати і приготовила смааааачненьку їжу : відварна картопля , салатик і Konigsberger klopse - це щось подібне до наших тюфтельок в соусі, буде у когось бажання, то можу написати рецепт, а на десерт ванільний пудінґ ( також приготовлений бабусею ) і клубнічний соус ( куплений ). Мені, будь ласка, рецепт ото "чуда-юда", що подібне до тефтельок ))) 500-600 г фарш свинний і гавяжий, можна телячий 50/50, 2 лаврових листа, духмяний перець, чорний перець, сіль, 1 ст.л.оцту, щепотка цукру, каперси, вода, 1 ст.л.муки, вершки, 2 яйця, яйця відділити жовток від білка, на уже прогрітій сковорідці обжарюєте мілко порізану цибульку до легкого золотистого кольору, потім кидаєте туди ж лавровий лист, духмяний перець, чорн.перець, сіль, оцет, цукор і ще прожаюєте це все 2 хв., потім вилиаєте всю цю масу у киплячу воду, робите маленькі шарики з фаршу і теж у воду, готуєте 10 хв. на маленькому вогні, у кого електрична плита, то на трійці. Розмішати разом до однорідної масси муку і вершки і в каструлю , потім виливаєте білок помішуючи і кидаєте туди ще каперси, разом все має готуватись 15-20 хв. на мал.вогні. Знімаєте каструлю з вогню і ,помішуючи, виливаєте туди легко взбиті жовтки. Смачного і фото в студію !
Kiodinn Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:22 #1738 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 07:22 Вчора робив. Курочка, фарширована яблуками та часником, запечена з картоплею в рукаві)
drap Опубліковано 3 Березня, 2015 в 09:14 #1739 Опубліковано 3 Березня, 2015 в 09:14 Изверги, вторая неделя поста тока, дайте ж допостить
Tanichka Опубліковано 6 Березня, 2015 в 09:47 #1740 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 09:47 Для тих хто постить. Банановий пиріг зі свіжим мандариновим варенням та свіжою смородиною.
Tanichka Опубліковано 6 Березня, 2015 в 09:56 #1741 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 09:56 Сьогоднішній сніданок для моїх найменших (не дуже люблять сирки, тож мушу робити з видумкою). Основа шоколадна зефірка, ялинка кільця ананаса зі смородиною, сніговички з солодкого сирочку обкатані в кокосовій стружці, елементи з свіжої морквочки.
yucore Опубліковано 6 Березня, 2015 в 10:07 #1742 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 10:07 Сьогоднішній сніданок для моїх найменших (не дуже люблять сирки, тож мушу робити з видумкою). Основа шоколадна зефірка, ялинка кільця ананаса зі смородиною, сніговички з солодкого сирочку обкатані в кокосовій стружці, елементи з свіжої морквочки. Вау! Оце шедевр
bublik007 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 10:08 #1743 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 10:08 Сьогоднішній сніданок для моїх найменших (не дуже люблять сирки, тож мушу робити з видумкою). Основа шоколадна зефірка, ялинка кільця ананаса зі смородиною, сніговички з солодкого сирочку обкатані в кокосовій стружці, елементи з свіжої морквочки. Ви - СПРАВЖНЯ мама Такої фантазії, щоб діти з'їли сирок, я ще не бачив Цікаво, а що вони ще не дуже полюбляють, і як Ви вирішуєте цей "бунт домашнього розливу"(тонко натякаю на нові фото Ваших "хитреньких" шедеврів
Tanichka Опубліковано 6 Березня, 2015 в 10:19 #1744 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 10:19 Сьогоднішній сніданок для моїх найменших (не дуже люблять сирки, тож мушу робити з видумкою). Основа шоколадна зефірка, ялинка кільця ананаса зі смородиною, сніговички з солодкого сирочку обкатані в кокосовій стружці, елементи з свіжої морквочки. Ви - СПРАВЖНЯ мама Такої фантазії, щоб діти з'їли сирок, я ще не бачив Цікаво, а що вони ще не дуже полюбляють, і як Ви вирішуєте цей "бунт домашнього розливу"(тонко натякаю на нові фото Ваших "хитреньких" шедеврів Дякую, мені приємно, хоч я звичайна мама, просто люблю перш за все поїсти очима а тоді уже шлунком і до того привчаю своїх рідних. Обов"язково далі буде, щось раніше у цю тему не заходила.
Неонила Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:03 #1745 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:03 Для тих хто постить. Банановий пиріг зі свіжим мандариновим варенням та свіжою смородиною.А рецептик в студію можна?
MOTOROLLLA Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:04 Автор #1746 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:04 Tanichka, у вас фотографії, як з кулінарної книги! Дуже красиво!
Tanichka Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:17 #1747 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:17 Для тих хто постить. Банановий пиріг зі свіжим мандариновим варенням та свіжою смородиною. А рецептик в студію можна? 3 невеличких добре стиглих банана 2 ст.ложки лимонного соку Вода холодна - 3-4 ст. ложки Рослинне масло - 5 ст. ложек Цукор - 4 ст.ложки або за смаком в залежності від смаку бананів Сіль - щіпочка Сода негашена на борошно - півчайної ложки або розпушувач по інструкції Борошно - 6-8 ст.ложек або трохи більше. (Просіяну). Тісто по густоті як густа сметана. Спосіб приготування: збити вінчиком в ємності банани, цукор, сіль, рослин.масло, лимонний сік до однорідності. Додати воду і перемішати. Поступово вводити борошно з содою, продовжуючи збивати тісто вінчиком. Змастити форму рослин.маслом, викласти тісто і випікати в розігрітій до 160 градусів духовці приблизно 30-40 хвилин, готовність перевіряти паличкою.Нарізаєте і змащуєте будь яким варенням. Смачного. Tanichka, у вас фотографії, як з кулінарної книги! Дуже красиво! Я ще трішки фотографую
Tanichka Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:23 #1748 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 11:23 Мій чоловік зі своєю компанією дуже любить до міцненької горілочки спочатку ось таку закусочку: на зубочистках солені огірочки, основа лимон - зручно.
bublik007 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 12:14 #1749 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 12:14 Мій чоловік зі своєю компанією дуже любить до міцненької горілочки спочатку ось таку закусочку: на зубочистках солені огірочки, основа лимон - зручно. Тетянка, роблю замовлення Ваших фото в цій темі, на якесь велике свято)))) Якщо Ви для діток, та в якості закуски для чоловіка під "міцненьку" таке "виробляєте", то уявляю, що робиться " на Вашому столі, на великі свята, чи дитячі дні народження))))
Tanichka Опубліковано 6 Березня, 2015 в 12:58 #1750 Опубліковано 6 Березня, 2015 в 12:58 Мій чоловік зі своєю компанією дуже любить до міцненької горілочки спочатку ось таку закусочку: на зубочистках солені огірочки, основа лимон - зручно. Тетянка, роблю замовлення Ваших фото в цій темі, на якесь велике свято)))) Якщо Ви для діток, та в якості закуски для чоловіка під "міцненьку" таке "виробляєте", то уявляю, що робиться " на Вашому столі, на великі свята, чи дитячі дні народження)))) На великі свята мені завжди не вистачає часу на декор столу та страв. тому починаю заздалегідь. Можу вам точно сказати, звичайних котлет у мене немає, хіба вони можуть у "камиши" перерости на палочках. Найбільше люблю експерименти над закусками. Якраз на завтра готую курячі рулети, тушковану рибу, картопляні зрази... та ще багато чого. Завтра виложу. Детальна інструкція з виготовлення сніговичків (буває питають, тож тепер дещо зафіксовую)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.