lilechka Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 19:42 Поділитися #1701 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 19:42 ну хумус це нутове пюресам робив чи купував? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 19:52 Поділитися #1702 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 19:52 сам Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 20:03 Поділитися #1703 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 20:03 сам ну то розповідай як робив Де нут купував? "Здорова" страва. Я б таке їла) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:49 Поділитися #1704 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 21:49 сам ну то розповідай як робив Де нут купував? "Здорова" страва. Я б таке їла) ну саме цей нут в ПАККО купив, а в загалі нут не проблема добути, колись і в "кришнаїтів" купляв (найдешевше ніби було) і в Вегетусі замовляв в цій страві головне гарно замочити нут, і то правда що пишуть замочити треба на годин 10-12 в великій кількості води потім як набухне ставимо варити, і варимо 1-2 години (в залежності від сорту) поки не стане уже розварений, не солити (дехто радить кидати соду але то не наш вибір, можна ще кинути картоплинку під час варіння, але я просто так варив) (як буде википати вода то доливати, я варю під кришкою мені вистачило) як звариться зливаємо воду(відвар) і залишаємо, він нам ще знадобиться нут і відвар охолоджуємо до кімнатної температури, бо гаряче краще кидати в блендер до леза "тупляться" далі блендження, почав я з кунжуту, я використав сирий, але напевно краще було б підсмажити, мій блендер змолов ті 2 ложки в муку швиденько кидаємо весь нут в блендер і вливаємо трохи відвару, блендимо, додаємо відвар по потребі бо сам нут буде густий і не буде опускатися під час блендження маса має бути однорідною і перемішатися в блендері, для цього і використовуємо відвар (але не перестарайтеся з відваром - маса повинна бути масткою) а далі включаємо фантазію і додаємо хто що любить - зелень, приправи, лимонний сік, сіль, перець, часник олію можна використовувати буть-яку я люблю оливкову рафіновану з часником обережно залишається дивний смак, як на мене - краще додавати перед вживанням свіжий після приготування можна вживати, але мені подобається коли на 1-2 години поставити в холодильник "Здорова" страва. Я б таке їла) на цього разу не вийде - бо я вже все з'їв, хіба що наступного Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 05:55 Поділитися #1705 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 05:55 Дякую за рецептик! Спробую приготувати! колись і в "кришнаїтів" купляв (найдешевше ніби було) і в Вегетусі замовляв що це за точки? Здай цього разу не вийде - бо я вже все з'їв, хіба що наступного та я не те мала на увазі) Багато страв у цій темі хоч і апетитно виглядають, але я б їх не їла через мій пунктик щодо здорового харчування А от твоя страва мене зацікавила і хочу приготувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 06:37 Поділитися #1706 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 06:37 колись і в "кришнаїтів" купляв (найдешевше ніби було) і в Вегетусі замовляв що це за точки? Здай ну перше Храм Крішни Shchorsa street, 39 Lutsk Volyns'ka oblast на гуглмепсі є в дворику в них є ларьочок з всілякими штучками і продуктами також (ще там в них після кожного "служіння" святковий обід, годують всіх. Страви аля Намасте, вірніше в Намасте страви аля як них) а вегетус то http://www.vegetus.com.ua/ зараз вибір не дуже, бо в основному власне виробництво (за Януковича було багато імпортного) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kiodinn Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 19:32 Поділитися #1707 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 19:32 Квасолька тушкована з мяском в томатному соусі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 19:50 Поділитися #1708 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 19:50 А я сьогодні рис готував з піджаркою(свинина,цибуля,гриби), а на дисерт дружина кексом порадувала,+ тісто яке залишилося від кексу пішло усе на міні кекси і обрізки(власне мені це саме вкусне) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 19:58 Поділитися #1709 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 19:58 Кохана ще щось там "мутить"з печивом "МАРІЯ"+ кокао+масло. Ну я вже не вникаю,знаю одне на вихидні буде вкусняшка)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:05 Поділитися #1710 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:05 a mene mij kohanuj cholowik pobalywaw....ja y wannij swoji kosmetuchni masku i procedyru , a win prugotywaw nam wecherjy...njam-njam....osj foto Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:09 Поділитися #1711 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:09 a mene mij kohanuj cholowik pobalywaw....ja y wannij swoji kosmetuchni masku i procedyru , a win prugotywaw nam wecherjy...njam-njam....osj fotoЛедь-ледь зрозумів!що ви написали)) але і так усе ясно "красота" і напевно смакота!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:14 Поділитися #1712 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:14 <p><br />а на дисерт дружина кексом порадувала,+ <br /><br /></p>Я і з першого разу прочитав так, але... прийшлось перечитувати)))А по темі, щавльовий борщ,зварений власноруч,заморожене сало в часнику/чорному перці/солі, чорний хліб і цибуля. + 3 по 35. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:18 Поділитися #1713 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:18 у мене немає укр.клавіатури і тому пишу на швидку руку, потрібно або переклеювати букви, а мені це не вигідно, або, ось як я зараз, писати через трансліт і копіювати, а так ліньки, вибачайте... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Aleska Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:27 Поділитися #1714 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:27 Кохана ще щось там "мутить"з печивом "МАРІЯ"+ кокао+масло. Ну я вже не вникаю,знаю одне на вихидні буде вкусняшка))солодка ковбаска)))ммм...давненько не робила))нагнали охоту) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:32 Поділитися #1715 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:32 <p><br />солодка ковбаска<br /><br /></p> ага, зранку і кава. Смакотаааа Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:37 Поділитися #1716 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:37 hochy receptuk solodkoji kowbasku.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:49 Поділитися #1717 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:49 Кохана ще щось там "мутить"з печивом "МАРІЯ"+ кокао+масло. Ну я вже не вникаю,знаю одне на вихидні буде вкусняшка))солодка ковбаска)))ммм...давненько не робила))нагнали охоту)Якщо честно я і не знав(що роблять з цими інгредієнтами), прийшов щойно і кажу"Я шарю, на Борді! усе розказали ви пані робите ковбаску!а вона "Да ти прям дедектив йоптєль-моптєль!))))" і так ясно! а я опустив голову)) і пішов писати на Борді! :-)що я ло. (ну просто не знав) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Aleska Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:58 Поділитися #1718 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 20:58 hochy receptuk solodkoji kowbasku.... на кілограм печива Марія-1 стакан подрібнених(я попередньо трішки піджарюю на сухій сковорідці)грецьких горіхів,150 гр вершкового масла,3 столові ложки какао і близько 150 мл згущеного(білого)молока.Всі інгредієнти змішую(печиво,дуже тверде,то ломати на маленьки кусочки довго і тяжкувато трохи..то я беру іх у торбину і качалкою гримаю )формую у формі ковбаски-в харчову плівку(або в фольгу) і в холодильник)) Пропорції приблизні,то ж в процесі можна добавити більше какао і згущонки,якщо любите солодше)) З.І. Експкремнтувала з різним печивом,але Марія смакує найкраще) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodia88888 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 21:07 Поділитися #1719 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 21:07 <p><br />ломати на маленьки кусочки довго і тяжкувато трохи <br /><br /></p>от нащо зразу здавати хитрощі приготування?!?!) нехай пальчиками-пальчиками Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Garfild Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 21:21 Поділитися #1720 Опубліковано 27 Лютого, 2015 в 21:21 а я б і сама додумалась би ... велике дякую ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 22:41 Поділитися #1721 Опубліковано 28 Лютого, 2015 в 22:41 Гуляш за цим рецептом Фотку не скину , бо нема кабеля до мобілки дома , але вийшло з вигляду точно як на цьому фото =) При обжарювання дав забагато олії , в слідуючий раз буду обачніший Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 06:40 Поділитися #1722 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 06:40 ох вже ж ці мультиварки, зовсім вб'ють в людині кулінара. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 07:14 Поділитися #1723 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 07:14 Для холостяка --- просто знахідка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zefirka Опубліковано 1 Березня, 2015 в 08:19 Поділитися #1724 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 08:19 Та й не тільки для холостяка це знахідка (мультиварка), а й для молодих мам чи просто заклопотаних баришень я от вчора для прикладу готовила такий собі пиріжок зі згущонки: А зранку вже встигла "збацати" рис з сосисками І ніхто не залишився без уваги - ні чоловік ні кіт Мулька суттєво допомагає Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 1 Березня, 2015 в 08:41 Поділитися #1725 Опубліковано 1 Березня, 2015 в 08:41 а мені подобається сам процес готування - то підсипав щось, то помішав... от саме зараз доварюю "гречку з овочами", головне зловити момент коли вода вже википіла але ще не почало пригоряти Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.