xforester Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:42 Поділитися #1676 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:42 То було онлі для чиновників. Нічого подібного, ми з товаришами також частенько там бували, хоч і не чиновники зовсім..... і рульку їли... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
katjka_9 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:45 Поділитися #1677 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:45 Панкейки з морозивом і бананом і склянка молока - досить ситний сніданок =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:51 Поділитися #1678 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 08:51 Я був так вражений смаком домашньо-маринованих печериць, зараз буду вчитись самому їх робити Ну і інші гриби теж, звісно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 09:32 Поділитися #1679 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 09:32 І...... Рецепт в студію...... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 11:47 Поділитися #1680 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 11:47 Знайшла в архіві)) До сьогодні нічого не змінилося. Рульку готую саме так. Полюбляємо готувати цю смакоту. Тільки от я не варю її, а лиш приварюю. Недовго, щоб тільки виварилась оця пінка. У воду додаю сіль і небагато спецій. Потім голяшку виймаю і кладу в гусятницю. От тут не шкодую води, спецій до смаку, часничок і все таке. Закриваю кришкою і печеться майже до готовності. Опісля знімаю кришку і з обох боків "гольондка" гарно дорум"янюється. Тоді вона виходить соковита і саме печена. А картоплю печу окремо, подаю з часником і зеленню. В ідеалі пивком те все запити... Пітверджую - рецепт бомбезнимй. Саме Світлєнка навчила мене готувати гольонку. А до цього я думала, що це мегаскладно. Так що дерзайте і смакуйте П.С. Вчора обідали "гольондкою" і "флячками" за традиційним польським рецептом. Усе з печі. Дуже смачно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 16:16 Поділитися #1681 Опубліковано 1 Лютого, 2015 в 16:16 І я чекаю на рецепт маринованих печериць:-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 09:04 Поділитися #1682 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 09:04 І я чекаю на рецепт маринованих печериць:-)І я приєднуюся! )))Давайте вже бо як то кажуть "крутить" спробувати :=) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 19:06 Поділитися #1683 Опубліковано 2 Лютого, 2015 в 19:06 Усім привіт! вчора був на весіллі! то сьогодні до рота нічого не лізе_)))))але на вечір,ось таке захотів xforester тобі окремий привіт! )) Короче підсмажене куряче філе з добавленням чу-чуть меду і соєвого соусу(шкода кунжуту не було,а так би добавив)і просто маринований імбирь і ще в тарілочку лийнув соєвий соус(ну люблю я його) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sanbOK Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 18:33 Поділитися #1684 Опубліковано 3 Лютого, 2015 в 18:33 Печена картопля з м'яском ... і да я їм за компом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 5 Лютого, 2015 в 11:07 Поділитися #1685 Опубліковано 5 Лютого, 2015 в 11:07 Захотілося крилець =) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olun4ik Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 21:57 Поділитися #1686 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 21:57 Здаю рецепт маринованих печериць: на 500г печериць півстакана оліі, 50г оцту, 1ч.л. солі, 2ч.л. цукру, 10 горошин чорного перцю, 3 зубчики часнику, 3 лаврових листочки. Все разом в емальовану посудину, перетрусити, і на вогонь на 5хв. Все. В принципі, як схолоне, можна іісти, довго маринувати не обов'язково. Смачного)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 10 Лютого, 2015 в 20:10 Поділитися #1687 Опубліковано 10 Лютого, 2015 в 20:10 Запік картоплю,з м"ясом(бочок),і ще захотілося (морскої капусти)багато!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 20:22 Поділитися #1688 Опубліковано 11 Лютого, 2015 в 20:22 Може трішки і не красиво!(сфоткав) але гарячі бутерброди в духовці це бомба!!!Думаю мікрохвильовка це так !,якби мала(дитина) не розігрівала собі обіди,бо робота не дозволяє приїзджати і кормити,то б викінув би нафіг-це хірня!! Духовка це все Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 16:24 Поділитися #1689 Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 16:24 Час від часу обідаю в "Кораблику". Вчора там відкрив для себе дуже смачний і в той же час простий і легкий салат "Вітамінна стружка". Був дуже здивований поєднанням смаку таких звичних для нас інгредієнтів. Ціна смішна - 10 грн. з копійками. Але головний секрет в соусі, рецепт якого мені сьогодні привідкрили. Інгрідієнти (з меню і очевидні): морква, помідор, огірок, бринза, соус. Інгрідієнти соусу: соєвий соус, олія, оцет (можливо, винний), сіль, цукор. Співвідношення наразі невідоме. Буду пробувати повторити. Фото прикріпив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 19:31 Поділитися #1690 Опубліковано 12 Лютого, 2015 в 19:31 Вибачаюся що зачастив, дивлюся що багато хто "Підтримав" і хочу підсказати,якщо хтось хоче заварганити гарячі бутіки,то особисто я змащую батон маслом з низу і кладу на "бляшку",не вздумайте змащувати олією "протвєнь". 180 градусів,масло розтоплюється,і я чекаю на маленьку кірочку з низу,потім на тарілку і ще терпіння хвилин 10,щоб хрумстіли, і ВУАЛЯ!!! приємного апетиту! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kiodinn Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 15:00 Поділитися #1691 Опубліковано 20 Лютого, 2015 в 15:00 Супчик з манними галушками в процесі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Лютого, 2015 в 21:42 Поділитися #1692 Опубліковано 21 Лютого, 2015 в 21:42 Давно було питання! про "Сніданок" у цій супер темі)) але видно наш народ, більше любить вечеряти отож без образ мій сьогодняшній сніданок: Яйце-вареник)) До речі-це одне яйце з двома жовтками))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 21 Лютого, 2015 в 21:44 Поділитися #1693 Опубліковано 21 Лютого, 2015 в 21:44 А я сьогодні готував м"ясо з овочами, причому м"яса було втричі більше ніж овочів... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 21 Лютого, 2015 в 21:48 Поділитися #1694 Опубліковано 21 Лютого, 2015 в 21:48 А я сьогодні готував м"ясо з овочами, причому м"яса було втричі більше ніж овочів...Фото,де фото-чувак!! фото давай))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 17:46 Поділитися #1695 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 17:46 Ось фото..... А сьогодні оселедець під шубою, а на десерт желе - нижній слой сметанкове а верхній - чорничне..... Ням, ням. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Slavco Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 18:08 Поділитися #1696 Опубліковано 22 Лютого, 2015 в 18:08 Смажиться картопля по-студентськи: сабж, олія, цибуля, сіль, перець - всьо. На великій пательні. Кисла капуста з олією та цибулею. Запивається пивом (дрібнота - кефір). Для ситності макається в майонез. Кажуть, шибко нездорова вечеря, але ситна смачна і нідорага: доляр, ауууу . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 17:48 Поділитися #1697 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 17:48 хумус з підсушеним батоном Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 18:10 Поділитися #1698 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 18:10 хумус з підсушеним батономщо таке хумус?ПіСі: Свіжі огірки ще не зарано купувати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 18:43 Поділитися #1699 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 18:43 що таке хумус?Гугл в поміч) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 19:29 Поділитися #1700 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 19:29 хумус з підсушеним батономщо таке хумус?ПіСі: Свіжі огірки ще не зарано купувати?ну хумус це нутове пюреа огірки... ну я ж на відро за раз... 1-2 в місяць можна Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.